Čím to bude?

Anonymní
13.1.23 00:02

Čím to bude?

Ahoj, je mi 24 let, ve 13cti jsem byla znásilněná a od te doby jsem na sex ani nepomyslela, ne že by se mi vyloženě zkusil, proste to musel být někdo komu bych věřila a milovala ho. Jednoho jsem potkala před 3 lety. Skoro po roce došlo na první sex. Ale teď k věci. Nikdy mi sex nic nedělal, ani když mi to dělal ústy, ani ťuk.. Vzrušená jsem byla několikrát ale samotný akt pro mne byl bez efektu. Do nedávná jsem si myslela že už nezjistil jaké je to vlastně mít krásný sex, a vůbec orgazmus..
Pořídila jsem si erotickou pomůcku, a najednou jsem to začala cítit. Použila jsem ji během předehry a konečně jsem něco cítila, ale opět samotný sex, proste nic.

Čím to může být? :( Co je semnou špatně? Nebo je to v příteli? Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12590
13.1.23 04:59
@Anonymní píše:
Ahoj, je mi 24 let, ve 13cti jsem byla znásilněná a od te doby jsem na sex ani nepomyslela, ne že by se mi vyloženě zkusil, proste to musel být někdo komu bych věřila a milovala ho. Jednoho jsem potkala před 3 lety. Skoro po roce došlo na první sex. Ale teď k věci. Nikdy mi sex nic nedělal, ani když mi to dělal ústy, ani ťuk.. Vzrušená jsem byla několikrát ale samotný akt pro mne byl bez efektu. Do nedávná jsem si myslela že už nezjistil jaké je to vlastně mít krásný sex, a vůbec orgazmus..
Pořídila jsem si erotickou pomůcku, a najednou jsem to začala cítit. Použila jsem ji během předehry a konečně jsem něco cítila, ale opět samotný sex, proste nic.Čím to může být? :( Co je semnou špatně? Nebo je to v příteli? Děkuji za odpovědi

Je caste ze s umelakem se zena udela a pri sexu s partnerem ne..ja to tak nastesti nemam..nic noveho pod sluncem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
13.1.23 07:35

Mně se nic takového nestalo :hug: a na první orgasmus jsem si počkala. Bylo mi přes 30.
Jeden náznak byl v 18, pak celé roky nic. Někdo to tak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.1.23 07:51

První orgasmus jsem měla asi před 2 měsíci, v 31 letech :mrgreen: od té doby se taky nepovede vždy. Taky z toho jinak nic nemám. A v partnerovi to není, měla jsem jich několik a občas byl náznak dobrého konce ale tot vše.. Beru to jako normální, aspoň u sebe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.1.23 09:29

Orgasmus jsem neměla nikdy. Je mi 32 let. Neřeším to, sex mě baví a užívám si ho i tak.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová