Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím
Tak nějak uvažuji o kosmetice pro miminko a napadla mě otázka, jakou koupelovou kosmetiku používat. Miminka by se prý neměla moc mydlit všelijakými mýdly, proto bych ráda používala jen nějaký přírodní koupelový olej. Uvažuji o kosmetice od Karla Hádka. Jaké s ní máte zkušenosti? Nebo jakou kosmetiku používáte vy? Děkuji za odpovědi a zkušenosti ![]()
Koupala jsem ve vodě s kokosovým olejem. Nic jiného cca do roka nepoznal. A ani teď toho o moc víc nepoužívá, má dětský sprchový gel Alverde, kterým ho cca jednou za čtvrt roku umyju.
Stačí voda, jednou za čas dětská kosmetika. Já měla doma atopika
Protože mam atopika, nepoužívala jsem do roka nic. Teď biodermu pro atopiky. Od Hádka mám krém pro atopiky, žádný zázrak, nepomáhá, neškodi
Jinak od Hadka mame nosni olej na rymu, pote pri ryme nejaky sprej do mistnosti pro lepsi dychani a jeste jsem zkousela olej s mandarinkou.
Umývali jsme buď jen vodou nebo jako v porodnici - Johnsnon´s baby, žlutý s pumpičkou
Nejlepsi kosmetika pro mimina je zadna kosmetika.Na namazani obcas kokosak, slunecnicovy, merunkovy nebo mandlovy olej.
Jen voda, teď občas vlásky dětským šamponem, ať se odmastí od potu. 10měsíců.
Jé holky moc děkuji!
A mažete po koupeli něčím? ![]()
@Eemii Ty oleje na mazání kupuješ v lékárně? ![]()
Umyvala jsem pouze vodou a mazala po koupani mandlovym olejem. Asi v roce jsem dostala detskou kosmetiku od Manufaktury- krem po koupeli a sampon
V lekarne primo ne, spis v takovych tech prodejnach s bylinama, cajema..nebo tu:
http://www.saloos-shop.cz/…y-olej-50ml/