Čím vás dokáže tchýně "překvapit?"

3321
9.10.10 12:22

čím vás dokáže tchýně "překvapit?"

Tak holky, myslím, že každá z nás má některé vtipné historky a zážitky s tchýněma :lol: , co kdyby jsme se o ně společně podělily? Mě např. předevčírem tchýně opět „dostala“, když mi po dopoledním hlídání předala děti s tím, že byli hrozně hodné, že s ní vařily těsto :roll: a že se dcerka celá upatlala, mimochodem to prádlo že je v koupelně, tak „jen“ vyprat( podotýkám, že tam bylo dobré dvě hodiny, těsto zaschlo a já to ručně drhla půl hodiny 8-o ), a že zapatlala taky „trochu“ stůl a židli ( dalších 15 minut mi to trvalo, než jsem to z toho dostala pryč :dance: )…neměla jsem sílu nic podotknout :zed: , nějak mě to celé vyčerpalo 8-o …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
9.10.10 12:28

Ale tak to mi neprijde nijak hrozne :-D ,ja taky obcas Eme dopreju nejakou cinnost,ze ktere pak dlouho odstranuju nasledky :-D ,placat testo ji bavi moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
9.10.10 12:35
Eemii píše:
Ale tak to mi neprijde nijak hrozne :-D ,ja taky obcas Eme dopreju nejakou cinnost,ze ktere pak dlouho odstranuju nasledky :-D ,placat testo ji bavi moc.

tak to máš můj obdiv…já mám práce pořád nějak nadbytek, takže další navíc mě odrovnává…syn s dcerkou jsou od sebe 20 měsíců a ted jsem v 8. měsíci těh., tak asi proto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21899
9.10.10 12:38

Ty brdo,tak ted mas muj obdiv ty :palec: :lol: ,gratuluju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlllicka
9.10.10 12:39

Zavidim hlidaci babicku co s ditetem dela testo! :-D

• Citovat
  • Upravit
3321
9.10.10 12:42
Karlllicka píše:
Zavidim hlidaci babicku co s ditetem dela testo! :-D

tak to mě pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
9.10.10 12:43
Eemii píše:
Ty brdo,tak ted mas muj obdiv ty :palec: :lol: ,gratuluju :-D

děkuji :lol: , šlo to nějak samo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
9.10.10 12:43

mě teda šokuje a překvapí když zavolá a pak teprv dojde na návštěvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nesnáším když dojde neohlášená :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
9.10.10 12:45
Sherry píše:
mě teda šokuje a překvapí když zavolá a pak teprv dojde na návštěvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nesnáším když dojde neohlášená :cert: :cert:

já tak nějak všeobecně nemám ráda neohlášené návštevy :roll: , vzhledem k tomu, jak to kolikrát u nás vypadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
9.10.10 12:45

ja mam tchyne dve :mrgreen: …abych si to poradne uzila…a abych pravdu rekla…od tech dvou uz me asi nic neprekvapi :mrgreen: …ani jedny bych dite na hlidani nedala…pac neco tak prastenyho jste jeste nevidely :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.10.10 12:46

Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje.. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karlllicka
9.10.10 12:46
vililik píše:
Sherry píše:
nesnáším když dojde neohlášená :cert: :cert:

Tak to je presny :mrgreen: taky nesnasim neohlasene navstevy jelikoz je to tady jak po vybuchu skoro vzdy :lol:

já tak nějak všeobecně nemám ráda neohlášené návštevy :roll: , vzhledem k tomu, jak to kolikrát u nás vypadá :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
21899
9.10.10 12:49
Lizbeth píše:
Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje.. :mrgreen: :mrgreen:

U nas to same :palec: :lol: ,akorat se podivuje nad masem,je vegetarian.Teda ale jen smesnych 12 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
9.10.10 12:54
Eemii píše:
Lizbeth píše:
Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje.. :mrgreen: :mrgreen:

holky, bavíte mě hezky :lol:

U nas to same :palec: :lol: ,akorat se podivuje nad masem,je vegetarian.Teda ale jen smesnych 12 let :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
9.10.10 13:01

Tak mně naposled tchýně překvapila nebo udivila. Malý od ní přijel a už mi hlásila, že musím k doktorovi, že je nějaký osypaný, že to budou nějaké spalničky atd. Takk já jsem teda šla a dostala jsem sprda, že to jsou takové potničky po celém těle, že ho moc oblékám.
Potom mezi řečí za dva dny mi říká, jak je náš malý zimomřiví, že ho musela oblékat, jak měl studené ruce, myslela jsem, že mně omyjí :mrgreen: bylo to někde v srpnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová