Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky, myslím, že každá z nás má některé vtipné historky a zážitky s tchýněma
, co kdyby jsme se o ně společně podělily? Mě např. předevčírem tchýně opět „dostala“, když mi po dopoledním hlídání předala děti s tím, že byli hrozně hodné, že s ní vařily těsto
a že se dcerka celá upatlala, mimochodem to prádlo že je v koupelně, tak „jen“ vyprat( podotýkám, že tam bylo dobré dvě hodiny, těsto zaschlo a já to ručně drhla půl hodiny
), a že zapatlala taky „trochu“ stůl a židli ( dalších 15 minut mi to trvalo, než jsem to z toho dostala pryč
)…neměla jsem sílu nic podotknout
, nějak mě to celé vyčerpalo
…
Ale tak to mi neprijde nijak hrozne
,ja taky obcas Eme dopreju nejakou cinnost,ze ktere pak dlouho odstranuju nasledky
,placat testo ji bavi moc.
Eemii píše:
Ale tak to mi neprijde nijak hrozne,ja taky obcas Eme dopreju nejakou cinnost,ze ktere pak dlouho odstranuju nasledky
,placat testo ji bavi moc.
tak to máš můj obdiv…já mám práce pořád nějak nadbytek, takže další navíc mě odrovnává…syn s dcerkou jsou od sebe 20 měsíců a ted jsem v 8. měsíci těh., tak asi proto ![]()
Karlllicka píše:
Zavidim hlidaci babicku co s ditetem dela testo!
tak to mě pobavilo ![]()
Eemii píše:
Ty brdo,tak ted mas muj obdiv ty![]()
,gratuluju
děkuji
, šlo to nějak samo ![]()
mě teda šokuje a překvapí když zavolá a pak teprv dojde na návštěvu
![]()
nesnáším když dojde neohlášená
![]()
Sherry píše:
mě teda šokuje a překvapí když zavolá a pak teprv dojde na návštěvu![]()
![]()
![]()
nesnáším když dojde neohlášená![]()
já tak nějak všeobecně nemám ráda neohlášené návštevy
, vzhledem k tomu, jak to kolikrát u nás vypadá ![]()
ja mam tchyne dve
…abych si to poradne uzila…a abych pravdu rekla…od tech dvou uz me asi nic neprekvapi
…ani jedny bych dite na hlidani nedala…pac neco tak prastenyho jste jeste nevidely
![]()
Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje..
![]()
vililik píše:Sherry píše:
mě teda šokuje a překvapí když zavolá a pak teprv dojde na návštěvu![]()
![]()
![]()
nesnáším když dojde neohlášená![]()
Tak to je presny
já tak nějak všeobecně nemám ráda neohlášené návštevytaky nesnasim neohlasene navstevy jelikoz je to tady jak po vybuchu skoro vzdy
, vzhledem k tomu, jak to kolikrát u nás vypadá
Lizbeth píše:
Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje..![]()
U nas to same
,akorat se podivuje nad masem,je vegetarian.Teda ale jen smesnych 12 let ![]()
Eemii píše:Lizbeth píše:
Já se zase upřímně bavím, když se pokaždé díví, že její syn ( můj muž) nejí rozinky..už 43 let nejí rozinky a ona se vždy díví a znovu to ověřuje..![]()
holky, bavíte mě hezky
U nas to same![]()
,akorat se podivuje nad masem,je vegetarian.Teda ale jen smesnych 12 let
Tak mně naposled tchýně překvapila nebo udivila. Malý od ní přijel a už mi hlásila, že musím k doktorovi, že je nějaký osypaný, že to budou nějaké spalničky atd. Takk já jsem teda šla a dostala jsem sprda, že to jsou takové potničky po celém těle, že ho moc oblékám.
Potom mezi řečí za dva dny mi říká, jak je náš malý zimomřiví, že ho musela oblékat, jak měl studené ruce, myslela jsem, že mně omyjí
bylo to někde v srpnu