Španělsko - Kanárské Ostrovy

79
8.10.10 19:11

Španělsko - Kanárské Ostrovy

Ahoj maminky,

dneska jsem od známe dostala zajímavou nabídku - odstěhovat se k nim do Las Palmas (já, manžel a ani ne roční prcek) .. Manžel by tam měl samozřejmě práci a měli bychom tam svůj podnájem -nebydleli bychom u známých.. Abych řekla pravdu, nás tady nic nedrží, ani jeden nemáme se svými rodinami dobré vztahy a celkově se nám tady nedaří..takže vážně uvažujeme o tom, jestli to nezkusíme. Třeba bychom se za nějaký čas vrátili (nejpozději do doby, než by malá chodila do školy či školky . nechci aby kvůli nám přestupovala)..co si o tom myslíte? Šly by jste do toho?

Žijete některá u moře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
8.10.10 19:26

hned bych se tam vrhla :dance: A Španělsko je krásná země a nežijou tam tak uspěchanou dobou jak tady :mrgreen: Jak já ti závidím :-P :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
8.10.10 19:35

Já v tvé situaci bych tam šla ihned. Jezdíme na Gran Canarii už dlouho a je tam pěkně i styl života super. A hlavně tam není ta zdejší hnusná zima a podzim. A nemoci!!! Paráda. Já dneska už bych měla problém, děti ve škole, firma atd. Ale jinak tradá a nikdo by mě tu jen tak neviděl a kdo by chtěl musel by za mnou!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.10.10 19:36

Sla bych do toho okamzite!!!!!!!Vsak vratit se muzete vzdycky.Pokud tam bude mit manzel praci a budete mit kde bydlet,tak do toho bezte.Zavidim :wink: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
8.10.10 19:37

Nežiju ale rodiče mají baráček v laspalmas v palm oasis.Je to tam moc krásné a šla bych tam hned :palec:
A maličká poznámkaa.Neni tam moře,ale oceán :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
8.10.10 19:42

Na Gran Canaria je krásně, mají tam pořád teploučko :lol: , hned bych se tam odstěhovala, mít takovou nabídku a navíc ani kvůli rodině nemáte důvod zůstávat… Vrátit se můžete vždycky. Já tam byla teda jen na dovče, nevím jak se tam žije, navštívila jsem Las Palmas, Maspalomas, Mogán, Puerto Rico a všude je tam hezky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
8.10.10 20:24

Taky bych neváhala a šla. My žijeme v Itálii a jsme moc spokojení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pistinka
8.10.10 21:16

Úžasná nabídka. Úžasná země a úžasné klima. Závidím :lol: :lol: :lol:

Moc hezky si to tam užijte!!

• Citovat
  • Upravit
124
3.1.11 17:03

Ahoj, nemáte některá zkušenost s nějakým konkrétním hotelem na Gran Canaria? Poletíme s půl ročním klučinou a kamarádi s roční holčičkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová