Nervózní v těhotenství?

3321
8.10.10 12:14

nervózní v těhotenství????

Tak a je to tu :zed: !!! Dneska mám sto chutí zavřít svého staršího syna do pokoje a celý den ho nevidět :dance: !!Od rána se mu nic nelíbí, knourá, vzteká se, kouše se, bije mladší setřičku, atd. …Říkám si, že jsem asi málo trpělivá kvůli těhotenství( 8.měsíc), ale můžu to svádět na to? :nevim: Máte taky někdy chut svoje dítě zkrátka seřezat :pocitac: ??? Možná by se mi ulevilo, ale co potom??? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
8.10.10 12:16

Ne sežrat, ale zmuchlat do kuličky jako papír a vystřelit na mars.. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.10.10 12:23
Kathuschka píše:
Ne sežrat, ale zmuchlat do kuličky jako papír a vystřelit na mars.. :mrgreen: :lol:

:palec: , tak to mě konečně dneska rozesmálo :palec: , dík :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
8.10.10 12:25

:) A to nejsem těhotná (zatím) a někdy úplně opravdu ztrácím nervy.:)

Jsem ráda, že tě to rozesmálo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.10.10 12:27

jsem to potřebovala jak sůl… :palec: , dnešek se fakt krize!!! Jsem unavená, chce se mi spát a ten raubíř ze mě vysává poslední energii :zed: !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778
8.10.10 12:28

Říkej si, bude zachvilku večer a půjde spát, já se taky vždy těším až usne:):D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.10.10 12:31

jenže on mi chodí spát až v půl desáté 8-o , to je za dlouuuho :zed: a odpoledne mi už taky spát nechce…nahnala jsem ho do postele, ale každých pět minut mi přijde zdělit, že spát neeee :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
8.10.10 12:33

dneska jsou asi erupce na slunci, protože jsme na tom úplně stejně. nejradši bych klárku seřezala a vystřelila do kosmu ;-) mám tak 3 týdny do porodu, dneska mi není nejlíp a s Klárkou jsme dnes byly na preventivce u mudry a cestou domů mi ztropila takovou scénu, že jsem se měla co držet, aby jednu nechytla. ale vím, že bych tím ničeho nedosáhla, jen bych si ulevila. ž se těším až nám přivezou objednané jídlo, najíme se a jdeme obě spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
8.10.10 12:36
nozu píše:
dneska jsou asi erupce na slunci, protože jsme na tom úplně stejně. nejradši bych klárku seřezala a vystřelila do kosmu ;-) mám tak 3 týdny do porodu, dneska mi není nejlíp a s Klárkou jsme dnes byly na preventivce u mudry a cestou domů mi ztropila takovou scénu, že jsem se měla co držet, aby jednu nechytla. ale vím, že bych tím ničeho nedosáhla, jen bych si ulevila. ž se těším až nám přivezou objednané jídlo, najíme se a jdeme obě spát…

tak o tom si můžu tak leda nechat zdát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5778

Jé tak to ti závidím, :) my se o mimi snažíme, a zatím už rok bez výsledku, ale snad to teď vyjde:)

Oni ty děti, jsou někdy fakt na …

Někdy je to v pohodě, a jindy dá pěkně zabrat, ale i přesto jí miluju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321

ten můj prevít spát prostě nebude :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
8.10.10 12:42

Tak to ja se kvam přidam :mrgreen: hned rano jsem myslela že z našeho tříleteho udělam dva do kočarku :oops: odvezla jsem ho do školky stím jak si konečně uklidím,no a ono prd uvařit,a uklidnit a uspat toho mladšiho vsteklouna mě tak vyčerpalo,že už nemam chut nic dělat :roll: A taky těhotna nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
8.10.10 13:12

Ahojík

Tak těhu jsem taky, a můžu se teda přidat. Jsem nervozní jak pes! Ne teda jen teď když se v neděli berem a je kolem toho blázinec, však asi víte, ale když jdu k dr, nebo i doma. Prostě nervák jako prase… :cry: :-( :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.13 01:30

Ahojky, mám šílené stavy, z ničeho nic jsem uplně bez sebe, stači jedna mala blbost a hned totálne vybouchnu. jen se s přítelem hádám a to ted opravdu nemám, ale už si nevím rady. muzete mi pradit, co v takovych siuacich mam delat, uz si nekdy myslim, ze jsem vazne psychopat :(, ale jako nejsem.. :) no porad te nekdo, prosim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová