Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak a je to tu
!!! Dneska mám sto chutí zavřít svého staršího syna do pokoje a celý den ho nevidět
!!Od rána se mu nic nelíbí, knourá, vzteká se, kouše se, bije mladší setřičku, atd. …Říkám si, že jsem asi málo trpělivá kvůli těhotenství( 8.měsíc), ale můžu to svádět na to?
Máte taky někdy chut svoje dítě zkrátka seřezat
??? Možná by se mi ulevilo, ale co potom??? ![]()
Ne sežrat, ale zmuchlat do kuličky jako papír a vystřelit na mars..
![]()
Kathuschka píše:
Ne sežrat, ale zmuchlat do kuličky jako papír a vystřelit na mars..![]()
, tak to mě konečně dneska rozesmálo
, dík ![]()
A to nejsem těhotná (zatím) a někdy úplně opravdu ztrácím nervy.:)
Jsem ráda, že tě to rozesmálo:)
jsem to potřebovala jak sůl…
, dnešek se fakt krize!!! Jsem unavená, chce se mi spát a ten raubíř ze mě vysává poslední energii
!!!
Říkej si, bude zachvilku večer a půjde spát, já se taky vždy těším až usne:):D
jenže on mi chodí spát až v půl desáté
, to je za dlouuuho
a odpoledne mi už taky spát nechce…nahnala jsem ho do postele, ale každých pět minut mi přijde zdělit, že spát neeee ![]()
dneska jsou asi erupce na slunci, protože jsme na tom úplně stejně. nejradši bych klárku seřezala a vystřelila do kosmu
mám tak 3 týdny do porodu, dneska mi není nejlíp a s Klárkou jsme dnes byly na preventivce u mudry a cestou domů mi ztropila takovou scénu, že jsem se měla co držet, aby jednu nechytla. ale vím, že bych tím ničeho nedosáhla, jen bych si ulevila. ž se těším až nám přivezou objednané jídlo, najíme se a jdeme obě spát…
nozu píše:
dneska jsou asi erupce na slunci, protože jsme na tom úplně stejně. nejradši bych klárku seřezala a vystřelila do kosmumám tak 3 týdny do porodu, dneska mi není nejlíp a s Klárkou jsme dnes byly na preventivce u mudry a cestou domů mi ztropila takovou scénu, že jsem se měla co držet, aby jednu nechytla. ale vím, že bych tím ničeho nedosáhla, jen bych si ulevila. ž se těším až nám přivezou objednané jídlo, najíme se a jdeme obě spát…
tak o tom si můžu tak leda nechat zdát ![]()
Jé tak to ti závidím,
my se o mimi snažíme, a zatím už rok bez výsledku, ale snad to teď vyjde:)
Oni ty děti, jsou někdy fakt na …
Někdy je to v pohodě, a jindy dá pěkně zabrat, ale i přesto jí miluju:)
Tak to ja se kvam přidam
hned rano jsem myslela že z našeho tříleteho udělam dva do kočarku
odvezla jsem ho do školky stím jak si konečně uklidím,no a ono prd uvařit,a uklidnit a uspat toho mladšiho vsteklouna mě tak vyčerpalo,že už nemam chut nic dělat
A taky těhotna nejsem
Ahojík
Tak těhu jsem taky, a můžu se teda přidat. Jsem nervozní jak pes! Ne teda jen teď když se v neděli berem a je kolem toho blázinec, však asi víte, ale když jdu k dr, nebo i doma. Prostě nervák jako prase…
![]()
Ahojky, mám šílené stavy, z ničeho nic jsem uplně bez sebe, stači jedna mala blbost a hned totálne vybouchnu. jen se s přítelem hádám a to ted opravdu nemám, ale už si nevím rady. muzete mi pradit, co v takovych siuacich mam delat, uz si nekdy myslim, ze jsem vazne psychopat
, ale jako nejsem..
no porad te nekdo, prosim