Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky holky mám doma malou slečnu která večer nechce spát tak je mi ouvej a ráda bych pokecela najde se tu mezi vámi taky takové maminy které mají malé na rukou houpou nebo sedí na míči a u toho se nudí nebo potřebují jako já podporu radu a tak
Oliii,ja bych te rada podporila,neboj bude lip.
Ja tu okounim,misto abych sla spat(i kdyz dnes fakt pujdu
).Kluky mam ulozene,chrnici,ten mladsi je svazany na balicek,tak se mu spi dobre-u starsiho jsem to nedelala a taky skakala i ve tri rano.
kdepak nefunguje nic ani svazování ani ritual okoupat napapat a spát místo toho je to u nás okoupat řvát a trhat se od prsa a chdím spát i ve 3 ráno je to na chocholouška už jsem zkoušela nekoupat a je to stejné prostě večer začne a končí v noci kdy já už jsem fakt na mrtvici z železnou pravidelností začne kolem půl deváte
Oliii, úplně mimo, ale gartuluju k holčičce, sjem si až teď všimla
![]()
teda je pravda ze dneska dite vytuhlo misto v 19 hodin ve 21hodin a to jsem ji zpivala, chovala prebalila, dala napit caje:D a nakonec zapla kolotoc pul hodky jsem ho nechala hrat a vytuhla!
rostou ji zuby je mrzuta, jinak je celkem v pohode
Útěchou ti buď, že se to časem srovná a sama ani nebudeš vědět jak
. Malej měl přetočenej den a noc, takže taky lahůdka
a řval už od odpoledne, takže sjem někde od 15 chovala a skákala na míči atd. v 18 se celekm uklidnil a byl na chvíli klid…
Jéé, jak se na to krásně zapomíná ![]()
to je jasny ze nebude, ale ja maly ctu od tehotenstvi a zpivam jednu pisnicku
a ona se pri tom uklidni …
a vytuhne
Oliii-to ma asi jeste otoceny rezim,kdyz ve dne je zlata(ja si zas uzivam revu pres cely den
).A skaces na tom mici po tme?Jakmile zahajim vecerni ritual,tak nerozsvecuju az do rana-v noci na prebaleni si svitim modrou zarovkou
Nemluvim,nereaguju na brumlani..Ted je noc,tak proste nocni rezim.Nastesti to zabralo velmi rychle(ale to jsem zacala,co jsme dosli z porodky,poucena od starsiho,kdy jsme mu delali kasparky docela dlouho..)
Monje-pamatuju si to dobre,ze jsi uz Brigitce cetla Deti z Bullerbinu? ![]()
no uspávám uspávám od te 9 bohužel to nepomáhá ona si zdřímne na 5 minut a pak se zase vzbudí ale bohužel já si zdřímnout nemůžu takže já už jsem ted mrtvá pravě ji nechávám pořvat jinak asi neusne
asi to je její rituál