Nezamestnane bez ditete

171
5.10.10 12:09

Nezamestnane bez ditete

zruseno

Příspěvek upraven 05.10.10 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
5.10.10 12:30

Ahoj,
v takový situaci nejsem, ale musí to být strašně frustrující a na palici.
Myslím, že je důležitý se dokopat k nějakýmu pravidelnýmu režimu, vymyslet si nějakej koníček, kterej nebude finančně náročnej … ráno vstávat jako do práce, i když nikam nemusíš … já bych tuhle blbou dobu asi využila na grunt bytu, pak byt rodičů :-) , nějaký zvelebování a opravy. Nebo bych asi začala tvořit. Šla bych na šišky do lesa, na šípky, na jehličí, na břečťan a pak bych se pokusila prodat dušičkový věnce. Pak bych se zkoušela něco učit - třeba si oprášit nějakej jazyk nebo hraní na něco, prostě na co bys při normálním pracovním režimu neměla čas třeba.
Ale sama tu situaci neznám a jen si představuju „kdyby“.

• Citovat
  • Upravit
20518
5.10.10 12:32

Vybavuju si, že jsem hodně četla a hodně chodila ven. Nebo psala. Bohužel později, když už jsem byla doma dlouho, už mě přešla i tahle auforie a prakticky jsem jen dřepěla na počítači. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
5.10.10 12:38

zruseno

Příspěvek upraven 05.10.10 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.10 12:38

Kdybych byla v takové situaci, tak si snažím najít brigádu, abych nemusela jen dřepět doma a pobírat podporu z peněz lidí, co do práce chodí a nebo později dřepět doma zadarmo. Upřímně - máš odvahu to sem takhle napsat, já bych se za to styděla a neventilovala to, že nemám co dělat.

• Citovat
  • Upravit
48576
5.10.10 12:47

a proč si nenajdeš alespon nějakou práci na doma?Nebo něco prospěšného?Třeba bklokánkum plédst čepičky nebo tak?
Taky sem momentálně bez práce a jak bez dítěte proto že chodí do školky,ale jen se válet doma by mě bavilo tak týden.Do práce mě nikdo neveme proto že mohu pracovat jen dopoledne a tak dělám ruzné brigádičky a tak.Jsou to sice částky za pár stovek,ale lepší než se válet doma.Hodně času teda trávim i u pc,ale až když splnim co mám a nebo v přestávkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
5.10.10 13:09

Kamarádka byla na UP 7 měsíců, když dala sama výpověď. Ze začátku si opravila, přemalovala vlastními silami celý byt (ačkoliv je pravda že jen 1+1). Pak se naučila šít a udělala si potahy na sedačku, pak začala pěstovat na balkoně rajčata a pak se nudila, že jen koukala na TV seriály. Nakonec ji přítel donutil, aby zkusila nějaké rekvalifikační kursy či začala chodit do fitka než si najde aspoň nějakou brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová