Po císařském řezu nafouklé břicho

4706
26.9.10 11:24

po císaři....??

ahoj holky, chtěla bych se zeptat vás, co jste po císaři a nekojíte.. malý bude za pár dní 5měsíců a já mam pořád veliký břicho, nehledě nato, že mě hrozně bolí pravá strana úplně stejně jako když se mi při těhotenství roztahovala děloha..(podle mudry teda) ted už těhotná nejsem a hrozně mě to tam bolí už několik dní.. a o zádech ani nemluvim…
chtěla bych se zeptat, jestli s tím máte některá taky zkušenosti.. s bolestmi břicha a s tím, že je furt nafouklý. jsem jako snad ve 4tym měsíci..

děkuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4092
26.9.10 11:32

Ahojky nevím, ale myslím, že to moc normální není. Malý se narodil 30.4. taky císařem a břicho jsem měla zatáhlé asi za 2 měsíce. Je ale pravda, že kojím, ale myslím si, že to tak úplně tím nebude. Zkusila bych možná mínění i jiných doktorů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
26.9.10 11:50

Tak já jsem 5,5 měsíce po císaři a břicho nemám zatáhlé ani omylem :lol: Ale já neměla ploché bříško ani před otěhotněním…

S těmi bolestmi bych si ale zašla k doktorovi, to už mi moc normální nepřijde :think: Mně nikdy takhle břicho nebolelo, ani při MS…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.9.10 11:55

noo asi zajdu, nemam na to vůbec čas,ale bolí to teda už dlouho takže musim.. já pře těhotenstvim neměla břicho žádný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
26.9.10 11:58

V tom zatahování břicha bych tak velký problém neviděla to by se podle mně spravilo posilováním. Ale myslím, že bys napřed měla vyřešit ty bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
26.9.10 13:00

do 14 dnu po cisari bylo bricho ploche

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
26.9.10 13:12

ahoj, já jsem 3. měsíce po CS a břicho mě v místě jizvy občas pobolívá, ale asi spíš v místě kde byl dren :zed: dr. mi řekl že ty vnitřní jizvy se hodí pomalu a že mám masírovat a jakoby se štípat :roll:
Břicho ploché fakt nemám, ale před tím jsem také nebyla vychrtlá, prostě se s tím baťohem smiřuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
26.9.10 13:45

nooo ty holky co kojí, ho maj plochy hned, ale mě jde spíš o to, že si připadam pořád, že tam neni něco v pořádku.. jakoby ndmutá a bolí mě celej bok na pravý straně.. beru antikoncepci a když mam mít menses, mam ho den a půl ale spíš to ani neni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
26.9.10 14:13

Aho Mono,
já jsem po sekci a kojila jsem do 9,5měs. Děloha se mi zatáhla hned, ale břicho až po půl roce od sekce. A to spíš tím, že jsem začla trochu na břicho cvičit ty cviky, co nám řekli na porodnici. Jinak ho stále mám volnější a je fakt, že jsem nikdy bez břicha nebyla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.9.10 15:56
jizvíková píše:
do 14 dnu po cisari bylo bricho ploche

Tak tak, jsem 14 dní po a břicho ploché, ale kojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
25.10.10 13:00

Já jsem 7.týdnu po císaři.Břicho mám stále, ale já ho měla i před otěhotněním.Ale bolet by nemělo, raději si zajdi k doktorovi.Je fakt že mě bolelo když jsem kojila a podle mudr. se mi stahovala děloha, ale to bylo ještě v porodnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
5.10.12 20:59

Jsem pro, aby vynalezli nějaký stahovací pás prodyšný (třeba pevnější síťka), pro ženy po císaři. Hodně by to všem ulehčilo zotavování. Mi teda aspoň hodně. Mám řez v místě, kde se mi tvoří při sedání rýha a tou vytahanou plácačkou tak překryji řez, potí se mi a tím pádem hůř hojí. Nemluvě o tom, jak to „tahá“ když chodím. Proto by měli něco vymyslet. Stahovací pásy poporodní, nejsou vhodné pro nás „císařky“ :cert:
Pokud máte nějakou radu, jak se zbavit těhotenského břicha, které mi zůstalo po porodu stejné - jen kleslo, tak s takovou radou okamžitě do placu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
5.10.12 21:09

@Maculinka No… nevím jestli by ti to pomohlo, ale možná bys mohla zkusit taping… mi ho po císaři dělali kvůli zádům, ale měla jsem ho i na břiše a trošku mi ho drželo a řekla bych, že se to zlepšilo… nečekej zázraky, ale pomoci to může

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
23.8.13 23:47

@Vend a nemůžeš mít rozestoupenou břišní stěnu? Ten sval? Sestřenka je po porodu dva roky a pořád má břicho, jde s tím teď na nějakou operaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
24.8.13 03:56

@Vend
Neboj, nejsi sama kdo to tak má… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová