Oblékání ve školce....

3321
3.10.10 13:01

oblékání ve školce....

Ahoj, od pátku večer má malý hroznou rýmu, letos začal chodit do školky a vždycky tam vydrží chodit tak dva tři dny a je nemocný…mám podezření, že ho zkrátka na ven učitelka neobleče…minule jsem mu připravila na ven mikinku i bundičku a čepici( venku bylo 8 stupňů) a malý měl špinavou jen mikinku od kříd :nevim: , bundička byla netknutá :zed: , byl z toho nemocný 14 dní :pocitac: !!!! Do školky šel zcela zdráv a po dvou dnech zase probědělé noci :roll: , má šílenou rýmu, která mu začal v pátek večer( infekční by začala až druhý den, myslím, ne?), a pro změnu…upatlaná mikinka… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18651
3.10.10 13:21

kolik je malýmu? Nemůže si to ohlídat sám?
Asi ti tu nepomůžem musíš promluvit s učitelkou :nevim:
Naši kluci si to už ošefují ve školce sami :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:24

malému jsou tři roky…vždycyk mu řeknu, co všechno si má obléknout na ven…ale učitelky mě na začátku ujištovali, že si to ohlídají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 13:26

No na to, aby si to uhlídal sám, je podle mě ještě malinký. Rozhodně promluv s učitelkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:27

Ve třech letech přeci není možné, aby si sám zapnul bundu na zip…navíc tam měla učitelka jen 6 dětí…no, uznávám, jsem prostě naprdlá :pocitac: , a nejhorší je na tom to, že bych ráda byla slušná a nic nemusela kritizovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:29
DanMaj píše:
No na to, aby si to uhlídal sám, je podle mě ještě malinký. Rozhodně promluv s učitelkou.

když jsem se ze začátku ptala, koukala na mě jako na :roll: …prý od toho tam jsou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
3.10.10 13:29

No mě by to naštvalo taky. A nemusíš přece po ní křičet, jen se jí v klidu zeptat, jak je to s tím oblíkáním, … že malý na sobě v tomhle počasí bundu neměl a onemocněl, …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:35

No, na to jsem se už ptala :nevim: …slušně :wink: , bylo mi řečeno, že oblékou vše, co najdou v pytli na ven :zed: , hold se obávám, že budu jen platit školné a malý si školky vůbec neužije :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44193
3.10.10 13:38

U nás má každá třída svoji „tetu“, jakoby školnici, pomáhá dětem s jídlem a oblékáním ven. Takže je tam kromě učitelky ještě jedna osoba. Vcelku můžu říct, že jsem spokojená. Jen jednou se stalo, že si vzal v odpoledním horku ven zateplené kalhoty, které byly na spodu skříňky připraveny na ochlazení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:40

teším se na léto… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
3.10.10 13:40

Jestli umi zapnout zip je prece uplne jedno… pobavila bych se s ucitelkou a pripadne ji rekla at ho oblece trochu vic. Ve 3 rokach si rozhodne nezapamatuje, kdyz mu rano reknes, ze ma mit tuhle mikinu, tenhle rolak a tuhle bundu. Ona by mela zkontrolovat vsechny deti, pozavazovat boty, zapnout bundy atd. Pokud ma jen 6 deti tak snad neni takova hruza si zapamatovat, ze Jenicek ma svetr navic a Marenka zase salu.
U nas to bylo tak, ze jsme v jedne policce nechavali vsechno obleceni co si melo ditko oblict na ven, pro deti ednoduche, proste na sebe nejak navlekli vse z dane police a ucitelka pak zkontrolovala jesi nekdo na neco nezapomel. Nemuzes se s ucitelkou nejak domluvit, ze mu v urcite prihradce nechas vse na ven at pak jen zkontroluje zda si vzal vse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:43
doriang píše:
Jestli umi zapnout zip je prece uplne jedno… pobavila bych se s ucitelkou a pripadne ji rekla at ho oblece trochu vic. Ve 3 rokach si rozhodne nezapamatuje, kdyz mu rano reknes, ze ma mit tuhle mikinu, tenhle rolak a tuhle bundu. Ona by mela zkontrolovat vsechny deti, pozavazovat boty, zapnout bundy atd. Pokud ma jen 6 deti tak snad neni takova hruza si zapamatovat, ze Jenicek ma svetr navic a Marenka zase salu.
U nas to bylo tak, ze jsme v jedne policce nechavali vsechno obleceni co si melo ditko oblict na ven, pro deti ednoduche, proste na sebe nejak navlekli vse z dane police a ucitelka pak zkontrolovala jesi nekdo na neco nezapomel. Nemuzes se s ucitelkou nejak domluvit, ze mu v urcite prihradce nechas vse na ven at pak jen zkontroluje zda si vzal vse?

to jsem se právě už domlouvala… :roll: prý co dám do sáčku na ven, to bude venku mít :zed: . Před chvílí mě psala kamarádka, ktera má syna, který chodí s naším do školky, že je taky nemocný a taky mu začlo v pátek večer…a pro změnu…taky rýma :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.10.10 13:46

To je tezke,ja mam uz predskolaka,presto se furt ptam,co mel oblecene na ven ve skolce a porad se divim,ze lital po zahrade jen v triku.Kdyz mu rikam,at si to oblika a proc ne,tak mi rekne,ze ale pani ucitelka rikala,ze bundu ne a ze ji mam nechat ve skrince,ze sviti slunce-a on ji prece musi poslechnout.
Jeli na vylet,rano 6stupnu,jen co zasvitilo,deti litaly v mikinach,i kdyz to neprekrocilo 11C..
Takze ono se to muze tahnout delsi dobu/i kdyz co chodil do minule skolky,vzdy si oblikal,co mel na ven,a nemocny nebyval.V nove skolce-a to jako starsi dite!,je uz nemocny podruhe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
3.10.10 13:50

mě přijde, že je schválně oblíkají málo, aby tam pak měli co nejmín dětí…a neměli takou starost :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
3.10.10 13:55

Vénu musím kontrolovat dodneška, takové věci jako oblečení jdou mimo něj..ve třech letech asi málokteré dítě (zvlášť kluk) takové věci dokáže ošéfovat samo.
Nicméně tu rýmu nemusí mít z toho, že byl málo oblečený..je normální, že po nástupu do školky začne nápor na imunitu a dítě je za začátku často nemocné.
S učitelkou bych promluvila, ale třeba to není tak úplně černobílé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová