Čím vás dostalo vaše dítě

Jah
64
2.2.22 12:15

Čím vás dostalo vaše dítě

Ahoj maminky, kvůli počasí už nemůžeme pár dnů ven a s mým malým 23 měsíců) to začíná být k nevydržení. Dneska už od rána mám pocit, že jen napomínám, říkám nedělej, nesahej a on koukne a přesně to jde udělat. Ale je to samozřejmě můj brouček milovaný a tak mě napadlo, že založím diskusi, do které můžete přidat, čím vás vaše dítě rozesmálo, zaskočilo, dostalo nebo i naštvalo. A jak my maminky víme, s dětmi se opravdu nejde nudit, takže určitě nebude o veselé příhody nouze a určitě se společně zasmějeme, zlepšíme si zimní den a zjistíme, že v tom nejsme samy. A já tedy hned přidávám první historku, kdy malý, když ještě lezl, prolézal mezi židlemi a samozřejmě se tam zasekl a řval jako tur, že nemůže ani tam ani zpět a jen co jsem ho vysvobodila, vlezl tam zase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3115
2.2.22 12:22

Včera si naše čtyřletá řekla o tempery, že by si chtěla malovat. Namalovala jeden obrázek. Pak vybarvila sebe. Kompletně, kam dosáhla, hezky strakatě. :D Ale bravurně se vyhla tričku (jediný kus oblečení, co měla na sobě) Pak zahlásila, že si vybarvila i pipinu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9326
2.2.22 12:32

Dvouletá dcera si včera nacpal na hlavu to plastový zmenšovací prkynko na záchod…no, myslela jsem, že ho budu muset rozrezat. Nakonec se mi to podařilo sundat, chudera měla odřený obě uši, já snad všechny prsty, ona úplně rudá, uřvaná, dosoplená…No nádhera. Evidentně ji ten zážitek nestačil, protože o asi dvě hodiny později, když jsem s nejstarším dělala úkoly, přišla s prkynkem na hlavě zase… je myslela, ze ji to tam už necham, fakt… dnes ho ještě na hlavě neměla, zato se malem obesila na vánoční stuze, kterou našla ani nevím, kde. To je ta moje holčička za odměnu, jak mi všichni říkali… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6055
2.2.22 12:36

Mám dva kluky, 8 a 6 let. Ráno vstali a sedli si vedle sebe na gauč. Já akorát vstala a vidím, jak se ten starší natáhl k mladšímu, objal ho, oslovil jménem a dodal - ty jsi plný lásky, já tě mám moc rád. A já se musela smát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.2.22 12:37

U nás teď zrovna vylezlo sluníčko, takže toho využijeme a vyrazíme ven. Včera jsme zase využili jediného dne, kdy se udržel sníh a vytáhli jsme boby a postavili si sněhuláka. Jinak je to na prd. Mokro, vlezlá zima a bláto. Fujtajbl. Nesnáším to a děti taky ne. Už aby bylo jaro. Já teda nejsem příznivcem chození ven za každého počasí (to až budou děti o malinko větší), takže jsme taky byli doma několik dní. Postavili jsme si v obýváku bunkr a hráli si na táboření. Vydrželo nám to celé odpoledne. Jinak stavíme kostky, hrajeme si s Albi tužkou, honíme se po bytě, hrajeme na schovku… Mladší má teď separační úzkost, takže já se schovám maximálně tak za první roh a je vymalováno.
A čím mě děti dostaly? Tak třeba dneska si starší syn vytáhl starou selfie tyč a hrál si s ní na vysavač. :D Včera mě láskyplně poplácal po břiše a řekl Maminka má veliký bříško. :lol: A to jsem na sebe byla pyšná, jak jsem po druhém porodu pěkně zhubla. Mladší osmiměsíční se učí chodit kolem nábytku a všechno, a tím myslím opravdu všechno strká do pusy. Takže mě zaměstnává už jen to udržet ho naživu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12473
2.2.22 12:38

Má dcerka, ta mě vždy pořádně nakopne.. Čím je starší, tím víc mě nepřestává překvapovat.. byly jsme v obchodě, chtěla jsem tam nějaké dekorace a mikiny pro ni. Co si tak prohlížím oblečení, tak mladá paní využila situace a zdejchla se. Ve skutečnosti si vzala z ramínka zateplené gatě a šla si je SAMA vyzkoušet do kabinky 😂 🙈 Já ji hledám po celé prodejně, srdce mám až v krku.. tak jsem se teda zkusila podívat do kabinky a tam ona, začla se vyslékat a zkoušet věci. Navíc mě z kabinky vyhodila se slovy - mami, pryč! Já sama! 😂 ☺️️ A já málem padla smíchy 🤣 bylo ji tehda snad 3,5 roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.2.22 12:40

@Kamkam @Midaku Dost dobrý. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
2.2.22 12:43

Kdžy bylo malé asi 2,5 roku mlátila lopatičkou do kyblíku na pískovišti velice rámusivě. Najednou se zarazila.
Ona Co to je?
Já: „co?“ to je kyblíček a lopatička, dělá to rámus.
Ne. tam. Tam tam je zvuk na domečku. (ukazuje na náš dům)
ANo tam byl zvuk na domečku. To byla ozvěna. Zvuk se odrazil od zdi.
Jo… vim. A bouchala v klidu dál.

• Citovat
  • Upravit
1339
2.2.22 12:45
@Midaku píše:
Dvouletá dcera si včera nacpal na hlavu to plastový zmenšovací prkynko na záchod…no, myslela jsem, že ho budu muset rozrezat. Nakonec se mi to podařilo sundat, chudera měla odřený obě uši, já snad všechny prsty, ona úplně rudá, uřvaná, dosoplená…No nádhera. Evidentně ji ten zážitek nestačil, protože o asi dvě hodiny později, když jsem s nejstarším dělala úkoly, přišla s prkynkem na hlavě zase… je myslela, ze ji to tam už necham, fakt… dnes ho ještě na hlavě neměla, zato se malem obesila na vánoční stuze, kterou našla ani nevím, kde. To je ta moje holčička za odměnu, jak mi všichni říkali… :mrgreen:

:D :D :D Chápu ze v tu chvíli to moc k smíchu nebylo, ale ja jak se představila dítě s tím prknem okolo krku, tak mě to hodně pobavilo :lol: Divim se ze to ještě nenapadlo toho našeho experta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.2.22 12:49

Jinak můj starší byl v minulém životě pes. Má obscesi na zahrabávání věcí. Posledně jsem ho načapala jak zahrabává autíčka do kočičího záchodu. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
2.2.22 12:50

Už jsem to sem nekam psala, prvni dialog s dvouletym:
„Bojíí“
„Tebe neco bolí?“
„Au“
„A co se ti stalo?“
„Mňau“
„Kočička ti udelala au? A kde?“
(Ukazal do chodby): „tady“

:lol:

Starsi me dostava vtipama, ktery mi pripadaj fakt vtipny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
2.2.22 13:02

@MatkaMatceVlkem u nás je vůbec s pipinou sranda :D posledně se jí ptal manzel, jestli už si oblikla kalhotky. Lehla si na záda, nohy do praku. „Ne, podívej.“ :D

Pejsek super :mrgreen: asi jsem měla na táboře jeho psího bráchu… ten zase pořád všude vyhrabával díry. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.22 13:03

Není to moje dítě, ale taky mám příhodu.
Jen raději anonymně, někdo by to mohl poznat. :D

Měli jsme doma na starost nemohoucí babičku. Byla ve spodním patře, ve svém bytě a na lůžku. Chodili se na ni dívat i děti od sestřenice. Jedno z jejích dítek byl klučík, v té době hádám asi 6 let. No, při každé návštěvě zvědavě píchal prstem do pytlíku na moč, jakože co to je? A proč babička čůrá do pytlíku?

No a babička nás po cca dvou letech v tomto stavu opustila. Po pár dnech od pohřbu přišla sestřenice na návštěvu i s tímto klučíkem a ten chtěl vidět její pokoj. Šli jsme tam a on se ptá, kde je ta babička. Sestřenice na to: „Babička už je v nebíčku a kouká na tebe, jak zlobíš!“ on se pohotově podíval z okna, hodil takový ten pohled borce a říká s klidem: „Tak to asi těžko když je tam zataženo!“

Bavíme se tím dodnes :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
158
2.2.22 13:05

Dcera 4 roky: „Babi, ty nemáš omikron? Tak si kup, v obchodě mají.“ Tak jsme jí vysvětlili, že si ho nemusí babička kupovat, že ho může mít i zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
2.2.22 13:07

Ještě na jednu věc jsem si vzpomněla a už končím.
Na návštěvě u babičky. Můj syn a jeho nevlastní sestřenka. Oba 2 roky. Syn bere sestřenku za ručičku a povídá jí: „Jdeme na to.“ A odchází s ní do chodby.
Chvilku jsou pryč a najednou řev a sestřenka běží celá ubrečená zpátky.

Vážně by mě zajímalo, co tam dělali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect