Rozhozený režim u dítěte

766
1.2.22 12:55

Rozhozený režim u dítěte

Zdravím maminky, syn 22m prodělal teď rotaviry, no a prostě má úplně převrácený cely režim, protože nám do toho přišlo období vzdoru, snažím se být hodně trpělivá, mluvit na nej klidným hlasem, mazlit ho, ale být samozřejmě i přísná. Kdyby se vztekal přes den, je mi to jedno, ale on se vzbudí ve 2-3 ráno a na celé kolo řve mamii nebo mliko a vezmu si ho na ruce, chodím s nim po bytě i mliko uděláme ( teď bezlaktozove) a než ho uklidním a znovu usneme trvá to 2-3hodiny já jsem ráno jak matoha jsem ve 35tt, takže žádný med to není :,( Jsem z toho upřímně zoufalá, nabouralo nám to i odpolední spaní, je to asi měsíc co začal krásně usinat v postýlce i dopoledne, jinak usinal na rukách v kočárku… a já byla šťastná, že když pojedu do porodnice tatínek da mlíčko, dá ho do postýlky, pustí uspávačku a on usne.. Nebyl by problém ho znovu uspat v náruči, ale on se nedá odložit, prostě jak malé miminko a chce ležet na tom kdo ho uspal, prostě ani hnout se člověk nemůže, vedle nepřipadá v úvahu :( Já vím, ze chce čas než se to srovná, ale já jsem fyzicky vyčerpaná. Když měl ty rotaviry nebyl čas ani vařit, tak jsme prostě něco vždycky udělali na jídlo, takže strava poslední týden úplně nic moc :( A spánek taky ne.. včera spal jen 20minut a jen na babičce. A spánek potřebuje, musí to dohnat :?
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1308
1.2.22 13:12
@Pepinka23 píše:
Zdravím maminky, syn 22m prodělal teď rotaviry, no a prostě má úplně převrácený cely režim, protože nám do toho přišlo období vzdoru, snažím se být hodně trpělivá, mluvit na nej klidným hlasem, mazlit ho, ale být samozřejmě i přísná. Kdyby se vztekal přes den, je mi to jedno, ale on se vzbudí ve 2-3 ráno a na celé kolo řve mamii nebo mliko a vezmu si ho na ruce, chodím s nim po bytě i mliko uděláme ( teď bezlaktozove) a než ho uklidním a znovu usneme trvá to 2-3hodiny já jsem ráno jak matoha jsem ve 35tt, takže žádný med to není :,( Jsem z toho upřímně zoufalá, nabouralo nám to i odpolední spaní, je to asi měsíc co začal krásně usinat v postýlce i dopoledne, jinak usinal na rukách v kočárku… a já byla šťastná, že když pojedu do porodnice tatínek da mlíčko, dá ho do postýlky, pustí uspávačku a on usne.. Nebyl by problém ho znovu uspat v náruči, ale on se nedá odložit, prostě jak malé miminko a chce ležet na tom kdo ho uspal, prostě ani hnout se člověk nemůže, vedle nepřipadá v úvahu :( Já vím, ze chce čas než se to srovná, ale já jsem fyzicky vyčerpaná. Když měl ty rotaviry nebyl čas ani vařit, tak jsme prostě něco vždycky udělali na jídlo, takže strava poslední týden úplně nic moc :( A spánek taky ne.. včera spal jen 20minut a jen na babičce. A spánek potřebuje, musí to dohnat :?
Děkuji

Dcera má 21 měsíců a téměř každá nemoc nám rozhodí režim. Též procházíme obdobím vzdoru. A že se naše cácorka umí vztekat :roll:. Je to o nervy, ale dle mého je čas opravdu lék, dítě se teď hodně vyvíjí a každý týden se to může změnit. Dcera má ode dneška neštovice, takže paráda. celý den řve a vzteká se a přestala jíst. Takže očekávám další rozhození režimu. Já do toho taky nemocná, takže jsem ko. Soucítím a držím palce, právě proto zatím nechci druhé, protože vím že bych to nezvládla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
1.2.22 13:19

@Jessica4
No jako upřímně je to fakt šilené já bych pro něj udělala fakt všechno na světě, je to jinak úplně zlatý chlapeček.. večer se mi daří uspat v té postýlce, ale spánek dopoledne ještě potřebuje taky 🤷🏻‍♀️
Jemu hrozně rychle vylezly zoubky a byl dlouho kojený a prso ho vždy uklidnilo a pomohlo, ale odstavila jsem právě z důvodu druhého těhotenství. No my to neplánovali ono to tak nějak přišlo samo 😃 A už tu s námi za chvíli bude Filip. Já právě myslim, ze pro mě to bude lepší. Jen zase malého nechci zvykat na jiné věci, jako kočár atd… on usne na rukach, ale jak jsem psala nejde odložit!!
Také vam přeji pevné nervy a ať ty neštovice jsou brzy pryč! No mě se naštěstí ten hnus vyhnul, ale jsem úplně KO doma bordel jak v tanku v každé místnosti.. nejsem schopna normálně fungovat 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
1.2.22 14:16

@Pepinka23 bordel nikam neuteče :D taky se mi někdy ten pohled nelíbí, ale co :D i já jsem psala a pokládala otázky na tohle téma, ale vždy opravdu doporučili jen vyčkat a nechat tomu čas. :) Jak říkám, já vás obdivuji, já bych byla asi na provaz, nejsem tak psychicky odolná asi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
1.2.22 15:45

@Jessica4
Jo já vim, ale nemáme pomalu ani lžičku a vidličku čistou 🤣 🤦🏻‍♀️ To je to nejhorší a neuvařeno, protože dneska sice usnul v kočárku, ale spal půl hodiny, protože se zase posral.. tak pak si vyberte :lol: Já přemýšlím, že ho prostě už nebudu dávat spát, protože jsem taky s nervami v koncích, on je jinak hodně šikovný chlapeček… ❤️️A jo jak jsem viděla pozitivní tt tak to bylo na provaz no :lol: ale už se těšíme a říkám si, ze si to od*eru všechno najednou 😃 takže se těším a věřím, že jak bude venku, bude to snazší, protože je rozdíl v noci spát co 3 hodiny a nespat 3 hodiny v noci 🤦🏻‍♀️ 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí