Čím vyčistit koberec?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
643
10.4.06 19:15

Čím vyčistit koberec?

Ahoj,
přestěhovali jsme se do polozařízeného pronájmu a je tady dost špinavý koberec. Poradíte mi prosím někdo, čím ho vyčistit? Nevím, jestli věřit reklamám a koupit třeba Vanish :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1930
10.4.06 19:23

Pokud jste se přestěhovali do „cizího“, tak bych doporučovala ho raději vyčistit strojem (říká se mu extraktor). Čistí mokrou cestou, ale když je venku teplo, rychle to schne. Firmy, které ho půjčují ti k tomu většinou prodají i čistící prostředek. a budeš se divit, co všechno z toho koberce vytáhneš…
V Brně vím o jedné paní ve Slatině, která ho půjčuje. Pak firma Kärcher u stadionu na Boby a pak myslím taky v Bauhausu…

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
10.4.06 20:16

presne tak,my to meli doma pujcene a to bys koukala jak to cisti,ale musi se po tom koberci jezdit pomalu aby to hezky tu spinu bralo.ne rychle jak normalnim vysavacem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
10.4.06 20:20

A kolik to stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
10.4.06 20:31

Stojí to tak do 300,– za den, myslím do 500,– za víkend (+čistící prostředek) a můžeš tím vyčistit i sedačku…
A jak se s tím dělá ti vysvětlí.

Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
10.4.06 20:32

Koukni se sem:
http://www.karchersas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
12.4.06 14:38

Děkuji za typ.
Kamarádka má nějaký dobrý vysavač, co umí čistit koberce, tak mi ho půjčí. Asi vyzkouším ten Vanish

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
12.4.06 14:44

Dani, jen si dej pozor, do čistících vysavačů se nemají dávat pěnivé přípravky - jsou na to nějaké speciální přípravky - pro „strojové čištění koberců“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.11.12 15:04

Ahoj holky, obnovuji diskuzi, jelikož za ty roky se mohlo něco změnit :mrgreen: Potřebuji vyčistit koberec v obýváku. Ale tak nějak na sucho, jestli mi rozumíte. V TV teď běží reklama na Vanish. Zkoušela jste ho některá? Pokud ano, jak to funguje? Díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.11.12 15:29

Ano, já, je to na koberce a čalounění a u nás to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
7.11.12 15:31

@jadviga jako že se to nevyčistí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14546
7.11.12 15:34

U nás ne, já teda za koberec nevím, ale koupila jsem ho na vyčištění gauče -hlavně mě nalákalo to suché čištění, tak jsem to drhla jak blázen a bez výsledku, navíc tam pak ty bílý fleky zůstaly, pokud to jsou skrvny staršího data, tak to podle mě nevyčistí. Prý se oužívá na koberce octová voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
7.11.12 16:40

Za sebe můžu říct, že též nefunguje - vyzkoušeno na kobercích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný