Čím vyčistit koženkový gauč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
714
8.1.12 13:19

Čím vyčistit koženkový gauč?

Dala jsem se do úklidu a potřebovala bych tipy, čím vyčistit koženkový gauč. Pořídili jsme béžový a je na něm všechno vidět, zkoušela jsem vodu s jarem, ale nic moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
677
8.1.12 13:38

No bacha na vodu…kdysi jsme měli koženkový gauč a jednou jsem to čistila nějakým přípravkem a pak vodou. Docela to šlo, ale pak to jakoby ztvrdlo a začalo to praskat :pocitac: takže já moc neporadím :) spíš bych pořídila nějaký speciální čistič. Určitě seženeš i v prodejnách s nábytkem/sedačkama. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.1.12 13:39

Jo a teď si vzpomínám, kdosi kdesi psal, že čistil vlhčenýma ubrouskama na co jsou na dětskou prdýlku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
8.1.12 13:51
TeaTereza píše:
Jo a teď si vzpomínám, kdosi kdesi psal, že čistil vlhčenýma ubrouskama na co jsou na dětskou prdýlku :lol:

To jich na to padne celý balík, máme gauč celkem velký. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
8.1.12 13:52

Nejlepší je obyčejné mléko. Vyzkoušeno. A opravdu není nic lepšího. Používala jsem i drahé přípravky na kůži a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
8.1.12 13:59
vesna píše:
TeaTereza píše:
Jo a teď si vzpomínám, kdosi kdesi psal, že čistil vlhčenýma ubrouskama na co jsou na dětskou prdýlku :lol:
To jich na to padne celý balík, máme gauč celkem velký. :oops:

No tak to určitě! Je jasné, že jedním ubrouskem to nevyčistíš :lol: ALe lepší balík za 50 kč nebo třeba drahý přípravek z :lol: 400,–. ALe jak říkám, to jsem jen slyšela v nějaké podobné diskusi, dokonce lidi psali, že to taky dělají, ale sama nevím… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
8.1.12 14:20

Me teda vše krásně pustí po žluč. mýdle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.1.12 17:23

Používám čistič z Lídlu na kožené věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.1.12 18:18
mlékem? A jaký je postup?
Hrubeska píše:
Nejlepší je obyčejné mléko. Vyzkoušeno. A opravdu není nic lepšího. Používala jsem i drahé přípravky na kůži a nic.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6347
8.1.12 22:47
misar píše:
mlékem? A jaký je postup?
Hrubeska píše:
Nejlepší je obyčejné mléko. Vyzkoušeno. A opravdu není nic lepšího. Používala jsem i drahé přípravky na kůži a nic.

Prostě nalít na nějaký hadr nebo rovnou na sedačku a pak to tím hadrem setřít. Jde to krásně a samo. Vážně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
9.1.12 22:18

A nesmrdí to po čase? No to asi vyzkouším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2203
10.1.12 07:59

světlé koženky katastrofa.. never more.. nejde to ničim vyčistit… dětské ubrousky slabota, slecialni čističe na kůži rovněž nepomohly :twisted: počkáme až děti sedačku dorazí, a pak ji asi vyhodíme nebo přečalouníme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2132
10.3.15 13:59

Ahoj, zkusím oživit diskuzi s odtazem.
Dcera mi počmárala koženkovou sedačku černým centrofixem a nevím čím to dát dolu.
Měli by jste prosím nějaké rady? Zkoušela jsem to odlakovačem a nic moc.
Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný