Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ehm no asi taková možná blbá otázka, ale s manžou se dohadujem, jestli je teplá voda v kohoutku jen užitková nebo ne? On říká že je a já že je pitná ale ohřátá
Tak jak to prosím je? Nebo je to různé?
Určitě je pitná…
V rod. domku nám domů teče jen studená a ohřívá se až v bojleru, myslím, že tím se nepitnou nestane=)
Super
Opět mám pravdu já
Díky. Ale stejně mi to k ničemu není, protože on je přesvědčen o své pravde. Prostě chlap ![]()
určitě pitná, je ze stejného zdroje jako studená, jen nám ji ohřejou ![]()
Dadulina píše:
SuperOpět mám pravdu já
Díky. Ale stejně mi to k ničemu není, protože on je přesvědčen o své pravde. Prostě chlap
ať si zavolá na vodárny ![]()
Taky žiju v přesvědčení, že teplá voda pitná není ![]()
http://www.szu.cz/…zitkova-voda
Označení pro teplou vodu je TUV, což znamená, že je to teplá UŽITKOVÁ voda. ![]()
teplá voda nemusí podle zákona splňovat podmínky vody pitné. Je jasné, že když se napiješ tak neumřeš, ale k primárnímu pití opravdu vhodná není. Mám filtr na teplou vodu a je to hnus… ![]()
Michaela23 píše:
takže v podstatě máte pravdu oba dva
Jo jo, pravdu mají oba. Je to pitná užitková voda. ![]()
Můj manžel si právě myslí, že je jedovatá. Když sem bya těhotná, tak mi teplá voda z nějkého důvodu chutnala
a manža byl z toho na prášky. Občas sem si cucla ve sprše a ani mě ani malého to nezabilo
Jasně že jinak pít ji nehodlám a malému ji taky dávat nebudu. Šlo mi o to zjistit jak to je. A podle toho co píšou na té stránce tak nakonec asi máme pravdu oba z časti ![]()
Dadulina píše:
Můj manžel si právě myslí, že je jedovatá. Když sem bya těhotná, tak mi teplá voda z nějkého důvodu chutnalaa manža byl z toho na prášky. Občas sem si cucla ve sprše a ani mě ani malého to nezabilo
Jasně že jinak pít ji nehodlám a malému ji taky dávat nebudu. Šlo mi o to zjistit jak to je. A podle toho co píšou na té stránce tak nakonec asi máme pravdu oba z časti
Jedovatá není, to by bylo mrtvých každý den po koupání. Ale k pití taky vhodná není. ![]()