Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Něčím jako na koberce, ale rozhodně celoplošně… Ne jen místa, to by byly fleky jisté
@pannda píše:
Něčím jako na koberce, ale rozhodně celoplošně… Ne jen místa, to by byly fleky jisté
No, jenže já na koberce nic nepoužívám, protože je doma nemáme, takže nevím, co je na to čištění opravdu dobré ![]()
Asi bych na toho nekoho pozvala, nam to pan vycistil za par stovek a dukladne. Jinak se daji koupit normalne v drogerce primo na to pripravky, ale ne vsechny skvrny mi to vzalo.
Zavolala bych na to firmu. Z drogerky jsou to jen vyhozené peníze. Měla jsem vanish a o ničem. Dělala jsem dle návodu a pečlivě a k ničemu.
@ugluk píše:
Asi bych na toho nekoho pozvala, nam to pan vycistil za par stovek a dukladne. Jinak se daji koupit normalne v drogerce primo na to pripravky, ale ne vsechny skvrny mi to vzalo.
Jé, díky tak já zkusím na netu někoho najít, kdo to dělá, vidíš, to mě nanepadlo, fakt mooooooooc díky
![]()
@Elen8 píše:
Zavolala bych na to firmu. Z drogerky jsou to jen vyhozené peníze. Měla jsem vanish a o ničem. Dělala jsem dle návodu a pečlivě a k ničemu.
No právě, že toho se bojim, že se s tim budu dělat a ono to bude celé k ničemu a bude to vypadat hůř než předtim
Jdu do té firmy ![]()
@Jančakecalka píše:
Jé, díky tak já zkusím na netu někoho najít, kdo to dělá, vidíš, to mě nanepadlo, fakt mooooooooc díky![]()
Nebo si to můžeš půjčit a sama vyčistit. Já si u nás půjčila stroj za 350kč na celý den, a čistila koberec, sedačku i čalouněné židle.
Nedávno jsem koupila nějaký čistič v lidlu. Je to taková pěna a vyčistila fakt pěkně. Ale myslím, že to bylo jen ten týden v akci ![]()
Jinak tu firmu. Tady v okolí to dělá nějaká paní a výsledky fakt krásné
@pannda píše:
Nebo si to můžeš půjčit a sama vyčistit. Já si u nás půjčila stroj za 350kč na celý den, a čistila koberec, sedačku i čalouněné židle.
No, to by bylo asi nejlepší řešení
![]()
@Krista0671 píše:
Nedávno jsem koupila nějaký čistič v lidlu. Je to taková pěna a vyčistila fakt pěkně. Ale myslím, že to bylo jen ten týden v akciJinak tu firmu. Tady v okolí to dělá nějaká paní a výsledky fakt krásné
Já jdu raději do toho strojního čištění, než se s tim piplat a výsled stejně nebude podle potřeby ![]()
@Jančakecalka wanish
za prvé voní a za druhé nedělají fleky
teď nedávno ji malá poblila, dala sem jarovou vodu a kartacem vydrbala, žádné fleky žádný smrad
@Dojcanis píše:
@Jančakecalka wanishza prvé voní a za druhé nedělají fleky
teď nedávno ji malá poblila, dala sem jarovou vodu a kartacem vydrbala, žádné fleky žádný smrad
No jo, jenže, já mám zašpiněnou půlku sedačky a to se mi už tak drbat růčo nechce, když je ta možnost toho čištění firmou nebo při zapůjčení, jak poradili holky, kdybych měla jen kousek, tak o. k.,to bych riskla a sama to vyšistila nějakou pěnou, ale bojim se těch flekanců právě.
@pannda píše:
Hele a je to blbuvzdorný? Zveme k nám čističe docela často a stojí to hodně (koberce, sedačka, křesla), tak jsem o tom půjčení stroje taky uvažovala, ale nejsem si jistá, jestli bych to zvládla. Musíš si do toho koupit speciální čistič?
@Jančakecalka Na ruční čištění se určitě vykašli, to má smysl tak možná u drobných jednorázových fleků jako provizorní řešení, než přijde ten čistič. Nedávno jsem se snažila vyčistic čmárance od propisky, drhla jsem to jak blázen a spíš bych vyšisovala potah, než by pustila ta propiska
Pak přišel čistič, párkrát to přejel a bylo to jako nové.
Zdravím, prosím, nevíte někdo, čím účinně vyčistit sedací soupravu? Včera při stěhování se nám místy dost ušpinila a já nevim, čím to čistit, aby to neudělalo fleky

Děkuji