Čípek v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1653
27.1.14 17:10

Ahoj holky jdu si pro informace :lol:, při poslední kontrole mi doktor do průkazky napsal cs5 (jsem 34tt) a řekl mi že mám mít klidový režim a nic těžkého netahat abych miminko donosila že a ted cituju -čípek špatně drží- no byla jsem z toho vykulená že jsem se nezeptala na podrobnosti, nevíte co to znamená že špatně drží čípek? :nevim: na další kontrolu jdu už ve čtvrtek tak jsem zvědavá co mi řekne..děkuju za vaše zkušenosti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.17 13:07

Ahoj, mam takovou blbou otazku. jsem 39tt a zavadim si uz nekolik dni globule do pochvy od dr kvuli nejakym kvasinkam, a chci se zeptat, kdyz si ji tam zavedu tak nejak nepoznavam cipek (nikdy jsem si v tehu dolu nehrabala) ale mam tam jako by „krouzek“ a v nem takovou kulicku 3 dny to bylo ted stejny na omak ale dnes byla ta kulicka vetsi a niz. Myslize ze se to chysta k porodu? Jen mne to zarazilo, ze tam je z niceho nic takova „zmena“ a jak rikam, nejsem lekar a nikdy jsem tam dolu nehrabala v tehu tak mne to zajima. Treba jste to nektera taky zjistovala tak poradite. Omlouvam se za hloupy dotaz ale zajima mne to. Dekuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky