Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jdu si pro informace
, při poslední kontrole mi doktor do průkazky napsal cs5 (jsem 34tt) a řekl mi že mám mít klidový režim a nic těžkého netahat abych miminko donosila že a ted cituju -čípek špatně drží- no byla jsem z toho vykulená že jsem se nezeptala na podrobnosti, nevíte co to znamená že špatně drží čípek?
na další kontrolu jdu už ve čtvrtek tak jsem zvědavá co mi řekne..děkuju za vaše zkušenosti ![]()
Ahoj, mam takovou blbou otazku. jsem 39tt a zavadim si uz nekolik dni globule do pochvy od dr kvuli nejakym kvasinkam, a chci se zeptat, kdyz si ji tam zavedu tak nejak nepoznavam cipek (nikdy jsem si v tehu dolu nehrabala) ale mam tam jako by „krouzek“ a v nem takovou kulicku 3 dny to bylo ted stejny na omak ale dnes byla ta kulicka vetsi a niz. Myslize ze se to chysta k porodu? Jen mne to zarazilo, ze tam je z niceho nic takova „zmena“ a jak rikam, nejsem lekar a nikdy jsem tam dolu nehrabala v tehu tak mne to zajima. Treba jste to nektera taky zjistovala tak poradite. Omlouvam se za hloupy dotaz ale zajima mne to. Dekuju