Opožděný vývoj embrya

1995
8.3.10 15:18

Opožděný vývoj embrya

Je tu některá, která měla rozdíl na začátku těhotenství ve vývoji embrya o tři týdny? Podle ms jsem v osmém týdnu, podle utz v pátém. Zdá se mi to jako dost velký rozdíl. Jaké jsou vaše zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
8.3.10 15:20

Prostě těhotníš až na konci cyklu - pokud se bude miminko vyvíjet dál dobře, není v tom problém. Pokud se vyvíjet nebude, bude hůř :(

Já měla u všech třech těhotenství rozdíl v termínech cca 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
8.3.10 15:22

Tak já mám rozdíl mezi ms a skutečným početím 14 dní. Ale tři týdny je už dost, i když i to je určitě možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
8.3.10 15:24

ahoj, já měla také posunutý o týden. To máš jedno, záleží jak má ženská ovulaci. Přeji hodně štěstí

• Citovat
  • Upravit
186
8.3.10 15:39

A jak mas dlouhej MS cyklus?
Ja mam ted v tehu rozdil taky 2 tydny-zadarilo se nam az 23den cyklu (pred 2.tehu jsem ho mela tak prumerne 38dni)-jinak pred 1. didetem jsem mela cyklus strasne rozhazenej-uplne v norme u me bylo i 45dnu, 54dnu a jednou se mi stalo, ze to bylo i po 72 dnech…takze v takovejch pripadech je i ta ovulace o dost posunuta, takze pak je ten rozdil v tehu tydnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
8.3.10 16:39

Kdyby dr. bral u mně v úvahu poslední ms, byl by rozdíl mezi termíny měsíc a půl… :wink:

Držím palečky, ať je vše ok!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
8.3.10 17:15

ahoj ja mela rozdily v terminu 15 dni, miminko bylo proste mensi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
8.3.10 18:12

ja mela rozdil mesic a vsechno OK :wink:
jedna MS mi proste vynechala

• Citovat
  • Upravit
1995
8.3.10 18:32

Díky za odpovědi. O čtrnácti dnech jsem právě slyšela, ale o třech týdnech ne. Tak jsem zvědavá, jak dopadne kontrolní utz. Ale jak vidím, je možné, že i tak to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
8.3.10 18:50

Držíme palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
8.3.10 23:53

Je to mozne a ja jsem toho dukazem. Presne jako ty, akorat o tyden pozdeji - sla jsem k dr. v devatem tydnu dle MS a podle utz jsem byla v sestem (rozdil 20 dni) 8O pozdeji jsem urcite neotehotnela, pokud neverite na neposkvrnene poceti :lol: a hlavne poznam ovulaci, ktera pravda byla o 5-6 dni pozdeji (tj. ne 14DC ale 19-20DC). Kazdopadne jsem z toho dodneska jelen, jak to ze se mala tak loudala :think: Pokud bych otehotnela dle utz, tak to bylo v dobe, kdy uz me par dni bolely prsa a vubec jsem se citila stopro tehotna, ze ani test jsem si nedelala (priznaky jsem mela totozne jako v prvnim tehu, kdy jsem potratila).
Pokud byla srdecni akce, tak bych se nestresovala, kazdopadne moc drzim palce at to je v poradku!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
9.3.10 00:58

Livlin, nestresuj se normami, tabulkami a pod. Příroda ví sama, kdy je ten nejlepší čas k početí. Příroda je chytřejší než my všichni dohromady. Mimi je v pořádku, neboj :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.10 08:42

Milá Livlin, mé první dítko při první kontrole na UZV bylo podle lékaře v šetém týdnu, termín porodu vypočítán na 4.12. To prý má být nejdůležitější termín. Jenže malá rostla v bříšku špatně a dr to zanedbal a odsouval mi termín, místo aby zjistil příčinu, takže nakonec se narodila 20.10. a prý je to 37-mý týden :-D váha 1650g, 43cm ale kde se ztratil skoro jeden měsíc, to mi nikdo neřekne… špatně mi vyživovala placenta a celkově bylo hodně dalších problémů viz deníček…Takže když jsem chtěla druhé dítko, můj nový lékař, kterého jsem si našla mi znovu propočítával pozpátku termíny, aby zjistil, co se vlastně dělo. Nakonec prý je tak 34-35-tý týden. No matematika převážně vážně :-) Hlavně, že je zdravá!!! Mít ale svého prvního gynekologa i u druhého těhotenství, tak nevěřím, že bychom to jedna i druhá přežily… :cert:
Držím palečky, at´ je tvé těhu bezproblémové a pak možná problém s termínem nebude žádný… K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
9.3.10 11:18

Holky moc díky, je hezký, že se sešly samý příběhy s dobrým koncem. Káčátko, to je děsný, že to doktor nedokázal pak nějak přepočítat. Ještě že jste to nakonec zvládly. I když je vidět, že matematika je to teda někdy dost těžká. No já si říkám, že jestli to nakonec bude v pořádku a budu pak třeba i přenášet, tak budu těhotná dlouho jak slon :roll: Jak se takhle můžou ztrácet týdny, to je fakt záhada..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
31.3.10 22:08

Ahoj, držím pěsti (to je štěstí) ať to dobře dopadne. Já byla dnes na UTZ, podle MS jsem byla 7+0 tt, podle ovulace (měřila jsem si bazální teplotu) jsem byla 6+2 tt a paní doktorka mi sdělila, že je to tak 5 tt. Tak mě trochu vyděsila. Na kontrolu jdu cca za 3 týdny, kdy by se mělo vše potvrdit, tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí