Opožděný vývoj embrya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5542
1.4.10 08:42

Křupko, když to čtu tak vidím že jsem na to téměř stejně, včera UTZ dle MS 6+6 dle ovu 6+1 řekla mi že to ti moc malinké a hned rano jsem musela na krev. Nevíš jak veliké to viděla Dr. u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
1.4.10 08:47

Jo, podle MS jsem byla 8+0, podle utz 5+4, jenže já věděla, že ke konci cyklu jsem netěhotněla, protože v době, kdy podle utz mělo dojít k oplodnění, už jsem měla slabounce pozitivní test.

Výsledek je v metříku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15584
1.4.10 14:59

Ahoj holky,
mám to podobné, v sobotu jsem byla na utz, to jsem měla být podle ovu 7tt+3 a byl jen gestační váček se žloutkovým a nebylo srdce a velikostí prý odpovídá 5 - 6 týdnu (váčk 2.3mm). A otěhotnění určitě nemohlo být dýl, protože pak jsem už s přítelem nebyla, protože pracuje v zahraničí. Tak jsem z toho hrozně vynervovaná. Zítra ráno jdu na kontrolu a když prý nebude srdíčko, tak to vypadá na revizi. Zítra bych měla být 8tt+1.
Mám z toho hrozný strach, znamená to, že je prcek cca 2,5 týdne zpožděný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.4.10 10:03

ahoj, holky nebojte se, někdo má prostě celé těhotenství mladší o 14dní. Já jsem byla u doktora dle MS 6+2, věděla jsem i kdy byla ovulka, myslela jsem si, že mi doktor potvrdí srdeční akci a na UTZ byla vidět jen malá černá tečka. Na další KO jsem měla být už 8+6 a byla jsem dle UTZ jen 6+2. Nyní jsem už ve 32.tt a rozdíl jsme dohnali až na velkém UTZ ve 20.tt.
Takže opravdu i když víte, že ovulka proběhla tolikátého a sex byl tolikátého neznamená to, že se vajíčko oplodní hned :-) Spermijky jsou mršky a klidně si počkají několik dní na vajíčko, no a než se vajíčko uhnízdí, může to trvat. :-D Držím palce ať vám to dobře dopadne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
15.5.10 23:07

Ahoj, tak jsem se sem dostala až teď. Bohužel v mém případě to dobře nedopadlo. Ve středu 31.3. byl gestační váček asi 1 cm velký. V sobotu jsem trošku začala krvácet, tak jsem mazala do nemocnice na kontrolu, tam mě dr. uklidnil, že to vypadá dobře, do zprávy napsal i že je GS asi 1,5 cm velké a že je tam vidět i plůdek. Pak jsem jen špinila. Ale v úterý jsem začala krvácet více a přidaly se k tomu i bolesti v podbřišku, tak jsem opět mazala do nemocnice, kde potvrdili, že to již potrácím. Ve čtvrtek jsem byla na revizi - strašně jsem se bála, ale naštětí to proběhlo vše strašně rychle a večer mě propustili domů. Že něco není v pořádku, jsem tušila od té kontroly, protože už několik dní před jsem přestávala pociťovat tak intenzivně těhotenské příznaky - přestávaly mě bolet prsa. Ale co u každé je to jiné, tak doufám, že jsem tím někoho nevyděsila. Držím všem pěsti!!! Ať to vyjde!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
16.5.10 08:22

Křupka - je mi to moc líto, vím co prožíváš já měla něco podobného před dvěma roky. Od té doby nemohu otěhotnět. Jsem v péči centra asistoivané reprodukce: levý vaječník nefunguje a pravý vejcovod ucpaný. Normální cestou otěhotnět prý nemohu tak jsme se připravovali k umělému. V lednici mám injekce za 5 000Kč. čekali jsme na MS ta nikde - pozitivní test. Napřed velká radost, ale pak strach. Byl by to v mém případě zázrak. Napřed jsem byla na ult v 4+3 nebylo tam nic a dokonce velmi nízká sliznice, hcg 902. termín OVU víme přesně jsem hlídaná.Vypadalo to na mimoděložní. Za 2 dny tam primář našel malinkou čerbou tečku takže úleva. V úterý jsem byla na kontrole, protože jsem trochu špinila a byl vidět gestační váček a žloutkový. V pátek byl ale nález úplně shodný s tím úterním. To se DR. moc nelíbilo, prý to mělo být lepší a vidět i zárodek embrya??? Jsem na nervy a další kontrolu mám v pátek. Utěšuju se že kdybvych tam nešla hned a až teď tak uvidím gestační váček a budu klidná, teď jsem pod drobnohledem a je to na palici. Všem tady držím pěsti ať vše dopře dopadne.
Andíku - jak to dopadlo???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
16.5.10 19:12

Ahojky, mně se přesně tohle stalo před 2 roky, miminko odpovídalo v 7.týdnu velikosti 4.týdne, pak trošku povyrostlo, v 6+0tt mu začalo bít srdíčko, ale rostlo pomaleji než mělo… nakonec v 7+2 tt to vzdalo a přestalo mu tlouci srdíčko. Následovala revize, menstruaci jsem dostala za 5 týdnů… O další miminko jsme se začali snažit až po roce, dřív jsem neměla odvahu, otěhotněla jsem pak na třetí pokus a díky Bohu je nyní všechno v pořádku a příští měsíc se nám narodí krásná holčička… Držím moc pěstičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
17.5.10 08:06

Ahoj holky, u mě to bohužel taky dobře nedopadlo. Nejdřív Dr. řekl že je o týden a půl menší, nějaký tři dny jsem byla uplně na nervy a pak jsem začala krvacet takže nakonec spontanní potrat. Krišpína držím palce ať to dopadne dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
17.5.10 10:39

ahoj ,mám stejný případ.V pátek jsem byla u doktorka.dle MS 8+2dny dle ultrzvuku prý 5+5dní.Vzala mě krev a dnes odpoledne se mám jít domluvit jak s výsledky.hrozila mě kyretáží.Tak nevím.Celý den jsem z toho špatná a strašně se bojím.Miminko měla 7,9mm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
17.5.10 11:22

Nejhorší je to čekání, kdy člověk neví, jak to vlastně bude. To byly pro mě největší nervy. Už jsem i tušila, že to nebude v pořadku, těhu příznaky ustupovaly (a to jsem měla narozeniny :-( ). Teď to bude už 6 týdnů od revize, MS přišla v sobotu, ale dnes je skoro po ní. Tak doufám, že to bude vše v poho. My plánujeme, že se začneme pokoušet za dva měsíce. Tak doufám, že už vše bude v pořádku :-) .
Držím všem pěsti, to je štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
17.5.10 12:47

Obzor - budu držet pěsti. já jsem byla na kontrole 5+5 a naměřila 10,2, ale podle mě ne velikost mimibnka, protože to ani neviděla jen gestačního váčku. Podle toho usuzuju že i u mě je něco špatně :cry:
křupko - držím pěsti do dalšího snažení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
17.5.10 20:10

Obzor, nestresuj se, pokud miminko roste a srdíčko mu tluče. 8mm mi přijde dost, já jsem v 5+5 měla mimi neměřitelné asi 4mm, v 6+4 mělo 6mm, v 7+3 1 cm a zřetelné srdíčko. A všechno odpovídalo, neměla jsem mimi mladší.
Co to tvoje hCG? Podle tvých diskuzí už ti ho dr. bere min. podruhé… Kolik jsi měla minulý týden, kolik máš teď?
Musíš si uvědomit, že mimi v této době je jen šmouha na obrazovce a záleží na dr., jak přesně to změří. Každý mm sem nebo tam už znamená týden sem nebo tam. Taky záleží na tom, jak má kvalitní utz a jak je to dobrá dr. Prostě je to všechno hrozně citlivé. Pokud mimi roste, buď v klidu, ten začátek je prostě stresující a musí se přečkat.
Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
17.5.10 21:19

Anastazie - prosí, mám dotaz v tom 5+5 jsi viděla na obrazovce mimi nebo jen gestační a žloutkový váček. Já byla taky tak a dr. tam viděla malinkou šmouhu, ale nebyla si jistá zda je to vůbec embryo na tož aby to měřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
18.5.10 18:32

Byl to v podstatě gestační váček a dole taková jakoby tlustší stěna, dr. říkala, že to je embryo - rozhodně to nemělo žádný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.5.10 08:19

Ahojte,tak to dopadlo špatně,včera mě bylo mimi odebráno.Ještě mě dvě doktorky prohlížely a shodly se na tom ,že mimi je dva týdnymrtvé.Bolí to,ale musím bojovat.Na kontrolu jdu za 10 dní,tak se chci domluvit ,kdy můžem začít znovu.Tak se mějte a snad se na této stránce ještě shledáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí