Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky chtěla bych se zeptat jaké mužu brát léky na bolesti zubu a těhotenství…sem na začátku..děkuju za rady krásnej den ![]()
Ahoj,kdyz jsem to uz nemohla vydrzet,vzala jsem Paralen,ten by nemel vadit
ibalgin,paralen panadol a nebo ty detske sirupy proste cokoliv.kdyz to nejis po platech.jednou za cas nevadi.
Paralen, ale moc nepomůže
Když jsem byla těhotná, chytnul mě moudrák a na to byl paralen fakt slabej, lezla jsem málem po zdi
Skoč si k zubaři co nejdřív, třeba i pohotovost a nahlaš že jsi těhotná. Určitě něco vymyslí ![]()
Určitě si zajdi k zubaři!!! Já se loni v červenci taky léčila práškama, chodila teda i k zubařce,ale v dásni by nějaký zánět o kterém jsme dosud nevěděli, projevil se až těhu a já ve 13. týdnu potratila......sice se přesná příčina úmrtí miminka nezjistila,ale doktoři mi říkali, že ta bolest zubu to mohla podpořit......bohužel.....
k zubaři zajdu určitě příští týden..jinak vzala sem si jeden paralen a pila ledovej čaj medunku..vyčítala sem si ten paralen,ale píšete že jeden nevadí..ale,i tak to zkusím vydržet a nic si nebrat..jo se zubama sem si zažila už moc a moc…děkuju moc za rady
Ahoj, Ibalgin bych nebrala ( v I. trimestru - riziko vady, v III.trimestru - ovlivnění funkce ledvin plodu a může dělat potíže se srdcem plodu).
Paralen nebo Panadol je bezpečný, ale i tak bych se s Dr. poradila.
jowana píše:
Ahoj, Ibalgin bych nebrala ( v I. trimestru - riziko vady, v III.trimestru - ovlivnění funkce ledvin plodu a může dělat potíže se srdcem plodu).
Paralen nebo Panadol je bezpečný, ale i tak bych se s Dr. poradila.
přesně tak, hlavně neber ibalgin!
Na pohotovost bych nejezdila, byla jsem tam 2× a je to za trest. Vydrž do zítra a zajdi ke své zubařce
já jsem si v těhotenství vzala na zuby valetol není drahý a ničemu nevadí
prostě vydržím tu bolest než abych mu ublížila..k zubařce zajdu a pohotovost je fakt zlo..taky sem tam byla a ani mě to neurtvyly vyrvaly mi kus stoličky atd au au au..děkuju za rady a mějte se krásně
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat…Včera na mě šla migréna (normálně beru čípky, ale neměla jsem..naštěstí), tak jsem si vzala Panadol Extra 2tablety.
A dnes mi nedorazila MS, tak jsem zkusila test, a je pozitivní ![]()
Šťastná jsem jak blecha, ale hlodá mě ten Panadol Extra, můžete mě prosím uklidnit?
Dle příspěvků není Panadol taková hrůza, ale je to ten s kofeinem.
Děkuju Alča
takhle na začátku to nevadí, říkal mi to genetik, protože já si nechala na začátku těhu píchnout tetanovku (nevěděla jsem, že jsem těhotná)
Jinak by se měl brát jen ten obyčejný panadol
Gratuluju k pozitivnímu testíku ![]()