Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, pomoc. Dnes ráno jsem vstala a udělalo se mi dost zle. Nešlo ze mě jídlo, protože jsem se nestihla ani najíst, ale prostě jsem zvracela sliny s krví. Je to normální? Kontrolovala jsem stav dutiny ústní a dásně a tváře bez zjevné krve.
Je to normální nebo mám raději navštívit nemocnici? Moc se bojím, aby to nebylo vážné a mimču (miminkám) to neublížilo.
Veverko Jela bych do nemocnice. Navíc jestli jsi těhotná! Zvracet krev není normální.
Na nic nečekej a jeď!!! Čistě teoreticky to může být problém se žaludkem, nedej bože prasklý žaludeční vřed…
a byla to čerstvá krev? nebo natrávená - tmavá - tzv. jako kávová sedlina?? a netekla ti v noci krev z nosu, že bys ji spolykala?? no každopádně jeď do nemocnice na internu a nechej se prohlídnout
ještě dotaz - s těhotenstvím, jak jsi daleko???
ahojky hele a byla to uplne jasna krev nebo jen ruzove zabarvene sliny? ja totiz na zacatku tehu kdyz jsem zvracela, tak jsem prave mela trosku sliny zabarene krvi, ale bolesti nijake jsem nemela a bylo to jen tim, ze ty cevy a tak jsou pry tim zvracenim podrazdene, ptala jsem se na to…
Určitě jeď do nemocnice..Kamarádka z ničeho nic zvracela krev,měla žaludeční vředy..
Juro, presne toho jsem se bala - vredu, ale to mela tchyne a pry kdyby to vred byl, tak je to silena bolest…
No holky, asi takhle: krev byla světle červená. Mísila se vyloženě jen se slinama. Žádný jídlo. Právě mi došlo, že to mohlo být tím, že sem v noci měla sucho v krku, budila jsem se asi 10× za noc, abych si lokla vody. Rty suchý a popraskaný, jazyk se mi lepil na patro.
Urcite bych zajela do nemocnice,zvraceni krve neni jen tak.....a kord,kdyz jsi tehotna!
ahoj, kamarádka tuhle taky zvracela, nebo spíš jen dávila krev a hleny a vyklubala se z toho angína, ale ne na mandlích ale kdesi vzadu na sliznicích. dostala ATB. Není ale těhotná,,,,, tím spíš bych okamžitě jela. Píšu Ti to jen proto, že to nemusí být snad nutně ten vřed, může být třeba opravdu „jenom“ ta angína. JIné příznaky kamarádka neměla, snad lehounce zvýšenou teplotu. A.
Jak sem zvracela, tak sem měla sucho v krku. Prostě suchou sliznici, tak se mi podráždil a poškrábal krk.
Holky, manžel dneska přišel z práce, že je mu zle, měl zimnici a už několikrát zvracel. Teď jsem dorazila domů a jemu už je podstatně lépe, ale poslední zvracení bylo i s krví. Je mu už dobře, ale je vyděšený. Já jsem toho názoru, že pokud nezvracel krev v předchozích zvracení, ale až u toho posledního, že má podrážděnou sliznici a nejspíš mu praskla nějaká cévka. Teď by si i něco dal, zimnici už nemá, teda jen občas. Prostě se mu ulevilo. Myslíte, že to bude to, co myslím? Pokud by se to opakovalo, asi bychom jeli no