Zvracím krev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
563
5.12.16 20:03

Řekla bych to, co myslíš :) ja jsem jednou zvracela celou noc az jsem zvracela potom i krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27635
5.12.16 20:03

@Chiquinquirá já bych jela když tam byla krev :think: co když praskl nějaký ved :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
5.12.16 20:10

@ka2ka kdyby praskl vřed, tak by to bolelo nebo by mu bylo pořád zle, ne? Jemu se ulevilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.12.16 20:25

Bracha jednou zvracel krev, dalo by se rict podobna situace jen se jeste pridaly bolesti a vred mu nasli akorat nepraskl, ale byl tam - dostal prasky a byl klid, pak byl sledovanej jestli se zmensuje nebo zvetsuje, nastesti se vstrebal, jinak hrozila operace co si tak matne pamatuju :nevim: kazdopadne muze to byt i jenom praskla zilka nebo podrazdeni, ja bych asi pockala jestli se to nebude opakovat.. Kdyby jeste zvracel krev - necekat a jet
Preju at je brzo fit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.12.16 20:29

Jinak nechci strasit, za me se primlouvam k podrazdeni po opakovanem zvraceni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
5.12.16 20:29

Teď zaspal, říkal, že se mu výrazně ulevilo, teď usnul. No počkám, jestli se to bude opakovat, jedem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.12.16 20:39
@Chiquinquirá píše:
Teď zaspal, říkal, že se mu výrazně ulevilo, teď usnul. No počkám, jestli se to bude opakovat, jedem!

ale teda musel to byt sok. Ja jak se znam, vyzvracet krev bych hystercila jako blazen :mrgreen: ale jak uz i usnul tak si myslim ze dobry ;-) u tech vredu jsou fakt velky bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
5.12.16 21:21

Už je vzhuru zase, a vypada v pohodě, pry ho boli záda. Sedí a pije čaj. Tak snad to bude dobré. @MarťankaP no tyjo, jsem přišla dom, a ukázal mi foto a celkem vyděšený (já taky). Hned jsem sedla k pc a vyhledávala info. Už 1000× jsem se ho ptala, jestli ho neboli někde na břichu. Říká že ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
5.12.16 21:33
@Chiquinquirá píše:
Už je vzhuru zase, a vypada v pohodě, pry ho boli záda. Sedí a pije čaj. Tak snad to bude dobré. @MarťankaP no tyjo, jsem přišla dom, a ukázal mi foto a celkem vyděšený (já taky). Hned jsem sedla k pc a vyhledávala info. Už 1000× jsem se ho ptala, jestli ho neboli někde na břichu. Říká že ne.

To verim, ale byt to vazne, opakovalo by se to… muj chlap kdyz „jenom“ zvraci - treba z virozy, tak ma silene zimnice a skoro nespi.. verim ze za par dni uz bude fit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2515
6.12.16 03:58

Akorat bych sledovala stolici - kdyby byla cerna, tak to znaci krvaceni nekde nahore, vetsinou zaludek.. tak to bych jela..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
6.12.16 07:32

Nitky krve jsou OK, s vetsimi cucky bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.12.16 07:39

Já i kdybych tam měla tunu krve, tak to nevím. Nikdy se nedivám a hned splachuji :mrgreen: Někdo to i fotí, to je pro mě upně nemyslitelny :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
6.12.16 14:24

@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strach :roll: prostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.

Jinak chlap se ok :) už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
6.12.16 17:12
@Chiquinquirá píše:
@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strach :roll: prostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.Jinak chlap se ok :) už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí :zed:

Tak hlavne ze je ok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.12.16 17:24
@Chiquinquirá píše:
@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strach :roll: prostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.Jinak chlap se ok :) už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí :zed:

Já to nemyslela zle ;) Já se nedívám vůbec. Ze zvracení mám fobii, takže vůbec bych nevěděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí