Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Řekla bych to, co myslíš
ja jsem jednou zvracela celou noc az jsem zvracela potom i krev ![]()
@Chiquinquirá já bych jela když tam byla krev
co když praskl nějaký ved ![]()
@ka2ka kdyby praskl vřed, tak by to bolelo nebo by mu bylo pořád zle, ne? Jemu se ulevilo. ![]()
Bracha jednou zvracel krev, dalo by se rict podobna situace jen se jeste pridaly bolesti a vred mu nasli akorat nepraskl, ale byl tam - dostal prasky a byl klid, pak byl sledovanej jestli se zmensuje nebo zvetsuje, nastesti se vstrebal, jinak hrozila operace co si tak matne pamatuju
kazdopadne muze to byt i jenom praskla zilka nebo podrazdeni, ja bych asi pockala jestli se to nebude opakovat.. Kdyby jeste zvracel krev - necekat a jet
Preju at je brzo fit ![]()
Jinak nechci strasit, za me se primlouvam k podrazdeni po opakovanem zvraceni ![]()
Teď zaspal, říkal, že se mu výrazně ulevilo, teď usnul. No počkám, jestli se to bude opakovat, jedem!
@Chiquinquirá píše:
Teď zaspal, říkal, že se mu výrazně ulevilo, teď usnul. No počkám, jestli se to bude opakovat, jedem!
ale teda musel to byt sok. Ja jak se znam, vyzvracet krev bych hystercila jako blazen
ale jak uz i usnul tak si myslim ze dobry
u tech vredu jsou fakt velky bolesti
Už je vzhuru zase, a vypada v pohodě, pry ho boli záda. Sedí a pije čaj. Tak snad to bude dobré. @MarťankaP no tyjo, jsem přišla dom, a ukázal mi foto a celkem vyděšený (já taky). Hned jsem sedla k pc a vyhledávala info. Už 1000× jsem se ho ptala, jestli ho neboli někde na břichu. Říká že ne.
@Chiquinquirá píše:
Už je vzhuru zase, a vypada v pohodě, pry ho boli záda. Sedí a pije čaj. Tak snad to bude dobré. @MarťankaP no tyjo, jsem přišla dom, a ukázal mi foto a celkem vyděšený (já taky). Hned jsem sedla k pc a vyhledávala info. Už 1000× jsem se ho ptala, jestli ho neboli někde na břichu. Říká že ne.
To verim, ale byt to vazne, opakovalo by se to… muj chlap kdyz „jenom“ zvraci - treba z virozy, tak ma silene zimnice a skoro nespi.. verim ze za par dni uz bude fit ![]()
Akorat bych sledovala stolici - kdyby byla cerna, tak to znaci krvaceni nekde nahore, vetsinou zaludek.. tak to bych jela..
Já i kdybych tam měla tunu krve, tak to nevím. Nikdy se nedivám a hned splachuji
Někdo to i fotí, to je pro mě upně nemyslitelny
![]()
@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strach
prostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.
Jinak chlap se ok
už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí ![]()
@Chiquinquirá píše:
@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strachprostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.Jinak chlap se ok
už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí
Tak hlavne ze je ok ![]()
@Chiquinquirá píše:
@SlecnaSally nikdy to nezažil, měl strachprostě pro případ kdyby něco. Já myslím, že kdybys tam měla „tunu krve“ jen tak bys asi nespláchla.Jinak chlap se ok
už je i v robotě. Jede sám na sebe, tak musí
Já to nemyslela zle
Já se nedívám vůbec. Ze zvracení mám fobii, takže vůbec bych nevěděla..