Zvracím krev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3204
6.12.16 18:02

@SlecnaSally já taky, úplně mě stačí, když zvrací někdo vedle. Ty zvuky a tak, hned je mi zle tež. V poho, vyznělo to provokativně :)

@MarťankaP snad ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 08:54

Ahojky, prosím o radu, včera jsem to trochu přehnala s pitím, celou noc jsem prozvracela a teď ráno když už nebylo co zvracet, jsem vyzvracela červenou tekutinu (asi krev?) je to normální? může to být jenom podráždění po tolikati zvraceních? nic mě nebolí, nic mi není jen mám teda k tomu všemu ještě MS

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
30.12.19 09:28
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím o radu, včera jsem to trochu přehnala s pitím, celou noc jsem prozvracela a teď ráno když už nebylo co zvracet, jsem vyzvracela červenou tekutinu (asi krev?) je to normální? může to být jenom podráždění po tolikati zvraceních? nic mě nebolí, nic mi není jen mám teda k tomu všemu ještě MS

Pokud si nepila řepnou a nebo rajčatovou šťávu, tak ne, nic červeného v tvých zvratcích být nemá.

A potřebuješ doktora. Akutně.

Zejména pokud piješ dlouhodobě víc než bys měla. Prasknutý a odignorovaný vřed je vcelku běžná příčina úmrtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 09:38
@Ou píše:
Pokud si nepila řepnou a nebo rajčatovou šťávu, tak ne, nic červeného v tvých zvratcích být nemá.

Zejména pokud piješ dlouhodobě víc než bys měla. Prasknutý a odignorovaný vřed je vcelku běžná příčina úmrtí.

nepiju dlouhodobě ani hodně, včera jsme měli oslavu a tam jsem to trochu přehnala, všechny zvracení byly „normální“ až to poslední ne, myslela jsem že je to z podráždění z tolikati zvracení. no nic tak pojedeme do špitálu. děkuji

• Citovat
  • Upravit
65200
30.12.19 09:55
@Anonymní píše:
nepiju dlouhodobě ani hodně, včera jsme měli oslavu a tam jsem to trochu přehnala, všechny zvracení byly „normální“ až to poslední ne, myslela jsem že je to z podráždění z tolikati zvracení. no nic tak pojedeme do špitálu. děkuji

Asi bych počkala na další zvracení, pokud by se to opakovalo s tou krví, tak bych jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
30.12.19 10:02

Při minulé střevní viroze a prozvracene noci jsem taky nad ránem vyzvracela krev. Pak už se konečně žaludek uklidnil a zvracení ustalo, vše bylo ok. Asi bych tedy počkala, jestli se to bude opakovat nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
30.12.19 10:14

Je to krev? Nemelas cerveny vino?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9292
30.12.19 12:03

Nepila jsi červené víno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.12.19 12:50
@Ou píše:

Zejména pokud piješ dlouhodobě víc než bys měla. Prasknutý a odignorovaný vřed je vcelku běžná příčina úmrtí.

Pani ale nepsala, ze pije takhle bezne a dlouhodobe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.12.19 12:51
@vokishka píše:
Asi bych počkala na další zvracení, pokud by se to opakovalo s tou krví, tak bych jela.

Presne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 15:01

Od té doby už jsem nezvracela a je mi už docela dobře, tak doufám že to bylo opravdu nějaké podráždění od zvracení.. všem moc děkuju :kytka: p. s opravdu nejsem nějaká alkoholička co se denně nalívá, jen se včera slavilo a mě to hold nesedlo :zed: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9148
30.12.19 15:04

Tak zeblit se muze kazdej, na tom nic neni..a melas to cerveny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.19 15:36
@Tarjei píše:
Tak zeblit se muze kazdej, na tom nic neni..a melas to cerveny?

nee červený jsem neměla, jen k. jídlu červenou papriku :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí