Bolesti pod žebry

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
8.3.10 09:17

Bolesti pod žebry

Trápí mě bolesti v zádech nahoře pod žebry. Jakoby mě tam něco tlačilo. Možná vzduch, protože pořád říhám. Mimi to ještě být nemůže, protože jsem na začátku 2.trimestru. Holky, setkaly jste se s tím někdo? Prosím máte nějakou radu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40
8.3.10 14:49

Ahojky! Mě se v těhu stalo něco podobného. Nejdřív mě tam jen tlačilo a postupně jak bylo mimi větší a větší to přecházelo v bolest. Nemohla jsem sedět, pze jsem si to bříško vlastně ještě stlačila a pak mi vadilo i stát. Bylo to dost na palici. :zed: Doktor mi říkal, že mám mimi hodně nahoře a jak si miminko dělá místo tak se to tam všechno tlačí. Myslím že je jedno jak je teď malinký velký. Zvětšuje se ti děloha a máš plodovou vodu. Tak je možný že se ti to tam hemuje už teď. Mě to začalo okolo pátého měsíce. Tak snad to není nic vážného a brzo ti bude líp :-D pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
2.9.15 21:18

Ahoj holky, už třetí den mě trápí bolesti nahoře pod žebry na pravé straně. Jakoby mě tam něco tlačilo, hlavně při nadechnutí, chtěla jsem se zeptat mohou to být první příznaky (zánětu, kamínku)žlučníku? Kromě té bolesti pod žebry a častého říhání mi, ale nic není. Děkuji za Vaše názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí