Opožděný vývoj embrya

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13755
17.5.10 20:10

Obzor, nestresuj se, pokud miminko roste a srdíčko mu tluče. 8mm mi přijde dost, já jsem v 5+5 měla mimi neměřitelné asi 4mm, v 6+4 mělo 6mm, v 7+3 1 cm a zřetelné srdíčko. A všechno odpovídalo, neměla jsem mimi mladší.
Co to tvoje hCG? Podle tvých diskuzí už ti ho dr. bere min. podruhé… Kolik jsi měla minulý týden, kolik máš teď?
Musíš si uvědomit, že mimi v této době je jen šmouha na obrazovce a záleží na dr., jak přesně to změří. Každý mm sem nebo tam už znamená týden sem nebo tam. Taky záleží na tom, jak má kvalitní utz a jak je to dobrá dr. Prostě je to všechno hrozně citlivé. Pokud mimi roste, buď v klidu, ten začátek je prostě stresující a musí se přečkat.
Držím palce!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2194
17.5.10 21:19

Anastazie - prosí, mám dotaz v tom 5+5 jsi viděla na obrazovce mimi nebo jen gestační a žloutkový váček. Já byla taky tak a dr. tam viděla malinkou šmouhu, ale nebyla si jistá zda je to vůbec embryo na tož aby to měřila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
18.5.10 18:32

Byl to v podstatě gestační váček a dole taková jakoby tlustší stěna, dr. říkala, že to je embryo - rozhodně to nemělo žádný tvar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.5.10 08:19

Ahojte,tak to dopadlo špatně,včera mě bylo mimi odebráno.Ještě mě dvě doktorky prohlížely a shodly se na tom ,že mimi je dva týdnymrtvé.Bolí to,ale musím bojovat.Na kontrolu jdu za 10 dní,tak se chci domluvit ,kdy můžem začít znovu.Tak se mějte a snad se na této stránce ještě shledáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5542
19.5.10 10:04

Obzor, to mě mrzí. Ale veř že bude líp, vím o čem mluvím. Snad budeš v pořádku a budete se moci pokusit zas co nejdříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
19.5.10 11:03

Obzor, také mě to moc mrzí :cry: , ale neboj, bude to dobré. Musíš si říkat, že to tak mělo být, že příroda ví, co dělá … já jsem si tím také prošla před 2 lety a myslela jsem, že se mi zhroutil celý svět…člověk se na to musí dívat tak, že miminko bylo asi nemocné a než aby se narodilo postižené a bylo to trápení jak pro něj, tak pro vás na celý život, tak je dobře, že to příroda zařídila takhle… za 3 měsíce se budete moci pokoušet o další miminko, které bude jistě v pořádku !!! Držím moc pěstičky a nezapomeň, že … V ŽIVOTĚ MÁ VŠECHNO SVŮJ SMYSL A NĚCO SE VŽDYCKY DĚJE PRO NĚCO… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3648
19.5.10 12:56

Obzor, taky je mi to líto :cry: .Ale bude líp a jak se bude přibližovat doba snažení, tak se člověk začne těšit na nový a určitě lepší začátek. Já jsem se uklidňovala tím, že to tak mělo být a že nebyla ta správná doba. Mně řekli, že se můžeme snažit po 3. MS, už je to jen dva měsíce :lol: (možná o něco déle, mám trochu delší MS cyklus). Tak se drž a já držím pěsti (to je štěstí :-D ) do dalšího snažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
19.5.10 17:42

DÍKY HOLKY,asi si to osud tak přál.Bolí to,ale musíme bojovat dál.mám dceru,která mě potřebuje,tak nesmím propadat depresím a tak jak píšete snad po 3 měsících se na nás usměje štěstí a bude už vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12249
23.11.11 18:06
TehotnaTerezka píše:
ja mela rozdil mesic a vsechno OK :wink:
jedna MS mi proste vynechala

Ahoj, můžu se tě zeptat, kdy jsi ale zjistila, že jsi těhu? Měla bych být dle MS v 9.tt, ale na uz to vypadá na cca 5.-6.tt. MS mívám pravidelnou, doktorka sama je z toho taková překvapená…
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15154
22.6.17 10:50

Myslím, že je to bohužel špatné. když je jasné, kdy došlo k oplodnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.6.17 12:02

@panenka87 no asi to nebude dobre :( ja mela po ket v 7+0srdicko a 3mm..hcg ti nekontrolujou? Mate jeste nejake mrazacky? Preji hodne stesti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
22.6.17 13:50

@panenka87 ja vim, jak je to tezky, mrzi me to :hug: treba se to jeste otoci, jestli ne, neboj, ono to preboli, nasbiras nove sily a pujdes do dalsiho Ket-u :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
29.6.17 12:11

@panenka87 ahoj. Jak jsi dopadla na kontrole? Ja ted resim neco podobneho. V pondeli jsem byla na druhe kontrole a doktor me pro jistotu objednal na konziliarni utz na 3.7. s podezrenim na ZT. V pondeli jsem byla dle ms 8+2tt (29.4. posledni ms), dle ovu 6+1tt (14.5. ovulace) a podle utz 6+1tt, ale na prvni kontrole z 13.6. bylo 5+1tt podle utz. Zarazil nas ten pomaly rust a nevidel srdecni akci. Zacinam se radsi smirovat i s horsi variantou, ale samozrejme porad doufam, ze se mi potvrdi stari podle ovulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
29.6.17 15:16

@Future.Me Ahoj, u mě to dopadlo bohužel špatně došlo k samovolnému potratu :-( nicméně u Tebe bych to neviděla zas tak černě, brala bych v potaz tu pozdější ovulaci, tudíž i mladší těhotenství. Na ultrazvuku hraje roli každý milimetr, kdyby jsi tam šla třeba dnes, bylo by to u pořádku. Moc držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2625
29.6.17 17:29

@panenka87 to je mi lito, doufala jsem, ze me povzbudis dobrym koncem… mne na te druhe kontrole dr rekl, ze mam tak 30% sanci, ze se to bude jeste dobre vyvijet. nezbyva mi nez pockat na pondelni kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí