Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Future.Me Jsou to nervy že?
Ale u mě bylo špatný, že jsem začala špinit a pak i krvácet. Takže u mě to bylo hodně špatný už i tímto.
Drž se a jestli můžeš, napiš jak jsi dopadla. Budu doufat v pozitivní zprávy ![]()
@panenka87 je to na palicu
. Urcite dam pristi tyden vedet, jak jsem dopadla. A tobe preju hodne stesti pri dalsim snazeni ![]()
@Future.Me děkuji
Já se na to ale asi na nějakou dobu vykašlu. Jednoho cvrčka máme, tak to nebudu lámat přes koleno. Už jsem do toho dala hodně úsilí, nervů, peněz, tak myslím že je čas jít dál.
Měj se a drž se ![]()
@panenka87 ahoj. jen píšu, jak jsem dopadla. Bohužel ani u mě nebyl happyend. V pátek jsem od lehkého špinění přešla ke krvácení (i s menstruačními bolestmi-to už mi to bylo jasný) a v sobotu ráno jsem potratila. Dnes jsem byla na kontrole a naštěstí není potřeba revize. Tak aspoň se můžeme po první ms zase snažit.
@Future.Me Tak to je mi moc líto, ach jo
.Je ale fakt dobře že se to obešlo bez revize, takže se můžete snažit co nejdřív. Já se určitě ani teď chránit nebudu, i když nedošla ještě první menstruace.
Vím, jak se teď cítíš, je to všechno na ho.no ale časem to bude lepší a lepší. ![]()
@panenka87 dekuju. Snazim se brat pozitivne aspon to, ze jsme plodni. Jsem rada, ze to slo bez revize. Kupodivu jsem i celkem v pohode (psychicky i fyzicky)-to je asi tim, ze jsem mela cas se na to psychicky pripravit a ze jsem si tim vsim prosla v klidu doma. Priroda vi, co dela… Ja jsem rada, ze to takhle dopadlo, nez jsme to rekli cele rodine. Tak doufam za nas obe, ze ted mame „pohnojeno“ a brzo se znovu zadari ![]()
@Future.Me já jsem vděčná za svoje tělo, a že ti zřejmě co dělá. Stát se to později, bylo by to mnohem horší. Přeji ať se brzy zadaří a děkuji taky ![]()
@hanucha Ahoj vím že je to stará diskuze Jak to dopadlo?
Já teď řeším podobnou situaci.
Podle ms bych měla být 7+3
Je to 14 dní kdy jsem byla 5+5 a jela jsem na pohotovost s bolestmi v podbřišku. Už tam mi řekla že to je 4tt ale já jí řekla že by to měl být 6tt tak prý ani náhodou že je to menší a poslala mě domů
To byl pátek.
V úterý jsen jela pro neschopenku ke svému doktorovi a ten viděl jen váček 5mm nárůst od pátku asi 2.5mm ale že by to mělo být větší. Nabral mi krev a HCG jen 847,za dva dny kontrola krve a podle utz zase 5mm váček a krev 1010. Okamžitě mi napsal zadanku do nemocnice. Jela jsem se tam teď v pátek obejdnat na revizi, vzali mi krev a HCG 1235 za den nárůst 200 prostě málo ale konzultuje to moje kamarádka s gynekoložku její kamarádkou a prý se to stává že HCG nestoupá Jak má a přesto to může dopadnout dobře. A doktor který tam byl udělal utz a řekl že vidí embryonální pól a že až mě budou přijímat v úterý že přijde, že je lepší aby ten posun či neposun viděl jeden lékař.
Včera jsem nastoupila na revizi a když mi dělali utz tak doktorka která tam byla řekla že je na vážkách, že se jí to jeví jako mladší těhotenství a váček byl 8.6mm což prý odpovídá 5+4 tak jsem ji poprosila zda by nezavolala toho doktora z pátku a ten když mě vyšetřil řekl že embryonální pól je větší a že by revizi určitě dneska nedělal že pokud souhlasím pustí mě domů
Takže jsem šla domů ale ještě předtím mě zase poslali na krev a HCG 2200, pořád roste i když blbě ale prý nic není podle tabulek a že se s tím už setkal že se to HCG rozjede později třeba po 8 až 10tt
Myslíte holky že mám pořád naději? Podbřišek poboliva a jedno prso taky jinak příznaky nemám.
Děkuji za názor
@Lluucckkaa26 ptáš se na to už poněkolikáté. Bohužel to není prosperující těhotenství.
@karkarka tak neodpovídej, zajímá mě názor těch co to zažily a Jak čtu tak zázrak se jim stal.
Ty se asi hodně nudíš když šmejdis ve všech diskuzích
@Lluucckkaa26 a tobě z toho už s prominutím hrabe. A ano, mám zkušenost se špatně rostoucím hcg a je to prostě špatně.
@karkarka jo asi mi hrabe. Sama jistě víš že to není nic příjemného.
@Lluucckkaa26
tohle je psycho neustále nějaká naděje i když vnitřně víš že to je blbý
HCG ale roste a zatím i na utz posun, ale kdo ví co další utz
Pokud tomu doktoři dávají šanci tak bych čekala, ale počítala že srdíčko prostě nebude ![]()
@Lluucckkaa26 Ahoj. Sance na prosperujici tehotenstvi je podle me hodne mala, ale presto bych se do revize nehnala. Cas na ukonceni neprosperujiciho tehotenstvi je vzdy. Nechala bych to na prirode nebo az si budou doktori jisti. U me probehl spontanni potrat cca za dva tydny od zastaveni vyvoje bez jakýchkoliv komplikaci a mohli jsme se rovnou dal snazit. Preji pevne nervy… ![]()
Díky
No já pořád vnitřně cítím že to bude dobrý. Uvidím zítra na utz