Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, které jste byly na tomto testu v Brně na Obilňáku, poraďte mi. Už hodinu hledám na netu a nemůžu najít, kde se to tam provádí, telefonický kontakt, abych se objednala (nebo můžu dojít bez objednání?)a taky v kolik ráno se tam má jít. Jsem ve 34tt a na test jdu proto, že mi v 33tt na utz řekli, že mimi má asi 2500g, tak ať radši jdu, i když moje Mudra mě tam neposlala. Díky moc chci tam jít co nejdřív, ať jsem klidná, že mimi je jen dobře živené ![]()
Individuální ambulance
posilam par kontaktu, snad pomuze:
prof. MUDr.Ventruba, DrSc. - tel. objednávání 532 238 297
prim. MUDr.Chovanec, PhD. - tel. objednávání 532 238 234
prim. MUDr. Hudeček, PhD. - tel. objednávání 532 238 393
as. MUDr. Belkov - tel. objednávání 532 238 367
Magi, tak já jsem tam byla na žádost doktorky. Když jsem tam volala, tak mi řekli, že můžu dojít kdykoliv od po-pá od 7 h.
Ve vestibulu jim akorát řekneš, že tam jdeš a oni ti vystaví kartičku a nasměrují kam máš jít.
Zrovna dneska řeším stejný problém
U doktora jsem byla včera a vypsal mi žádanku a nic víc mi k tomu neřekl, i když jsem se ho ptala. Díky za odpověď! Snad mě nikdo nevyhodí, přijdu-li neobjednaná ![]()
taky jsem tam šla neobjednaná, Dr. říkala, že není potřeba se objednávat a taky to tam tak vypadalo, vše šlo jak „švícarský hodinky“:)
blechonik píše:
taky jsem tam šla neobjednaná, Dr. říkala, že není potřeba se objednávat a taky to tam tak vypadalo, vše šlo jak „švícarský hodinky“:)
Jo, taky to mám už za sebou. Všechno jak „švýcarský hodinky“, ale mohli by mít ten cukr v sesterě a neposílat těhule s břichama přes dvůr po náledí do lékárny. To se mi teda nelíbilo a zdálo se mi to být zbytečné. Co by jim to udělalo?
BTW - mluvila jsem o oGTT s kamošku, která na něm byla kdesi na severu Čech, a tam prý dali po tom dvouhodinovém čekání i nějakou sušenku nebo tyčinku, aby se maminám nedělalo zle
Já jsem to vyřešila chlebíčkem v kantýně. Chutnal po tom dvouhodinovém půstu Božsky! ![]()
Má někdo prosím nejnovější info, jak to na obilňáku probíhá? Musím tam být přesně v sedm? V devět berou odběr krve? je tam hodně mamin? chtěla jsem jít teď v pátek. A kde to prosím vás přesně je? pojedu MHD
Budu vděčná za vaše zkušenosti
Vidím, že asi nikdo čerstvé info nemá.
Byla jsem tam před víc jak rokem, takže poradím jenom s tím, kde to je. Snad se nic nezměnilo. Půjdeš hlavním vchodem z Obilňáku (ne bránou z Údolní - ta je jen pro sanitky, myslím), dole hned u dveří se nahlásíš a oni tě nasměrují. Odběry se provádí někde asi ve 2. patře, ale jak říkám - nasměrují tě dámy od přepážky dole. Nahoře ťukneš na sestry a ty tě zase pošlou dolů do lékárny, která je ve doře. Všude jsou cedulky, takže nezabloudíš. Tam si koupíš ten cukr, se kterým zas půjdeš nahoru- Tam ti vezmou krev, pak vypiješ ten cukr, budeš čekat v čekárně, a pak se udělá další odběr a můžeš domů. Žádné drámo. Když si vezmeš knížku, bude to v pohodě. Já jsem to brala jako příjemný relax - malá tehdy měla rok a 3/4 a mě strašně bolela záda, tka jsem byla ráda za každou kontrolu u doktora, protože to byl jediný okamžik, kdy byl manžel ochoten ji na chvilku pohlídat. Tak at ti to zítra dobře dopadne!!!!!
Já mám teda ještě starší zkušenost, ale je to jak píše lulje. Když vystoupíš ze šaliny hned u toho parku, půjdeš rovnou za nosem až na konec parku, je tam takový oplocený minihriště a tam už uvidíš vchod. Takhle ráno tam bude chodit plno lidí. Za dveřmi je recepce, kde se nahlásíš a oni Tě nasměrujou. Tuším jsem vyšla jedno patro po schodech. Nás tam tehdy bylo asi 10, začli si nás volat asi o půl osmý a šlo to rychle. Já teda ještě nikam do lékárny nemusela a odběry jsme měly tři, takže to bylo na dvě hodiny. Vždycky jsem šla do toho parku na lavičku a četla si bulvár ![]()
Martasajo, máš pravdu - ty odběry byly asi tři
Už si to nějak moc nepamatuju. Jediné, co mi z toho utkvělo, bylo to, jak všichni strašili a já jsem si to tak užila… po dlouhé době SAMA s knihou
bez toho, aby mi někdo skákal po hlavě. Klidně bych chodila každý týden, kdyby mi měl kdo pohlídat mláďata ![]()
No já tehdy ještě emimino neznala, tak jsem byla docela v pohodě. Přečíst si předem některé příběhy, tak se taky asi bojím. Jináč, bych taky hned měnila raději oGTT za hlídání, třeba denně, a to mám dítě jen jedno ![]()
Tehdy jsem si na Veveří koupila cestou dom velkou pizzu a celou ji sežrala. A jak mi bylo ![]()
Martasaja píše:
No já tehdy ještě emimino neznala, tak jsem byla docela v pohodě. Přečíst si předem některé příběhy, tak se taky asi bojím. Jináč, bych taky hned měnila raději oGTT za hlídání, třeba denně, a to mám dítě jen jedno
Tehdy jsem si na Veveří koupila cestou dom velkou pizzu a celou ji sežrala. A jak mi bylo
Hele, od té doby, co mám druhého prcka, si říkám, že jedno dítě=žádné dítě. A tak přemýšlím, co jsem dělala, když jsem měla JENOM to jedno ![]()
Jinak - já jsem si koupila jen chlebíček v kantýně, ale taky mě maximálně uspokojil ![]()
Zdravím Brňačky! ![]()
Díky. Snad to najdu
No a knihu beru samozřejmě s sebou. Taky se těším na klidný počteníčko. Pokud tam teda nebudou mamči hlasitě krafat. ![]()