Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zda si kontroluješ čípek pravidelně, pak by to těhotenství znamenat mohlo. Já ho kontrolovala rok a ne vždy mi změknul před ms, někdy až s ms, takže úplně na 100% tato metoda není, ale pravděpodobnost tam je. Tak držím palce, aby to těhotenství bylo
(tada pokud je žádoucí)
Ahoj,
mám problém s mykozou, už dve měsíce mě trápí a jsem ve 27 týdnu. Dneska to byl ale extrém, místo svědění a pálení jak jsem zvyklá přišla až bolest když si malá dupla. Myslela jsem že v obchodě porodim, cítila jsem párkrát i tvrdnutí. Myslím že mám nateklý čípek protože jak chodí bolí mě to přímo tam. Mám si raději zavolat na pohotovost? nechci plašit, ale nechci podcenit situaci.
Děkuji
Čípek a mykoza
Ahoj,
mám problém s mykozou, už dve měsíce mě trápí a jsem ve 27 týdnu. Dneska to byl ale extrém, místo svědění a pálení jak jsem zvyklá přišla až bolest když si malá dupla. Myslela jsem že v obchodě porodim, cítila jsem párkrát i tvrdnutí. Myslím že mám nateklý čípek protože jak chodí bolí mě to přímo tam. Mám si raději zavolat na pohotovost? nechci plašit, ale nechci podcenit situaci.
Děkuji
Počkej, to vážně při takové bolesti čekáš až ti tu někdo napíše, že jo?? Jasně že si tam zavolej, vždyť jsi těhotná, tak to neriskuj!!
Raději si zavolej nebo si dojdi… určitě ti poradí co můžeš nebo něco napíšou. Přeci nebudeš trpět.
Tak jsem tam byla a prý naštěstí v pořádku. Malá kope do močáku tak to dodělává. Jinak dobrý. ![]()
Ahoj devčata,
prosím o radu. Vždy před MS mám čípek takový měkky ale teď ho mám docela dost tvrdý a mám už 2 dny zpoždění. K těhu testu se teď nedostanu, jak myslite ze bych to mohla alespon trochu poznat jestli jsem nebo nejsem tehu?
Dejuji za kazdou odpoved