Čípek

Anonymní
6.9.10 13:30

čípek

Ahoj devčata,
prosím o radu. Vždy před MS mám čípek takový měkky ale teď ho mám docela dost tvrdý a mám už 2 dny zpoždění. K těhu testu se teď nedostanu, jak myslite ze bych to mohla alespon trochu poznat jestli jsem nebo nejsem tehu?
Dejuji za kazdou odpoved :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13415
6.9.10 13:35

Zda si kontroluješ čípek pravidelně, pak by to těhotenství znamenat mohlo. Já ho kontrolovala rok a ne vždy mi změknul před ms, někdy až s ms, takže úplně na 100% tato metoda není, ale pravděpodobnost tam je. Tak držím palce, aby to těhotenství bylo :palec: (tada pokud je žádoucí) :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 19:47

Čípek a mykoza

Ahoj,
mám problém s mykozou, už dve měsíce mě trápí a jsem ve 27 týdnu. Dneska to byl ale extrém, místo svědění a pálení jak jsem zvyklá přišla až bolest když si malá dupla. Myslela jsem že v obchodě porodim, cítila jsem párkrát i tvrdnutí. Myslím že mám nateklý čípek protože jak chodí bolí mě to přímo tam. Mám si raději zavolat na pohotovost? nechci plašit, ale nechci podcenit situaci.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.3.13 19:48

Čípek a mykoza
Ahoj,
mám problém s mykozou, už dve měsíce mě trápí a jsem ve 27 týdnu. Dneska to byl ale extrém, místo svědění a pálení jak jsem zvyklá přišla až bolest když si malá dupla. Myslela jsem že v obchodě porodim, cítila jsem párkrát i tvrdnutí. Myslím že mám nateklý čípek protože jak chodí bolí mě to přímo tam. Mám si raději zavolat na pohotovost? nechci plašit, ale nechci podcenit situaci.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
1165
24.3.13 20:09

Počkej, to vážně při takové bolesti čekáš až ti tu někdo napíše, že jo?? Jasně že si tam zavolej, vždyť jsi těhotná, tak to neriskuj!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2622
24.3.13 20:10

Raději si zavolej nebo si dojdi… určitě ti poradí co můžeš nebo něco napíšou. Přeci nebudeš trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.13 22:35

Tak jsem tam byla a prý naštěstí v pořádku. Malá kope do močáku tak to dodělává. Jinak dobrý. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky