Sex ve 3. trimestru

12
6.9.10 11:45

Sex ve 3. trimestru

Ahoj!

Podělí se někdo, třeba anonymně, o zkušenosti se sexem v posledním trimestru? Já si nedovedu představit sex před porodem, přijde mi, že miminko se tam pěkně mlátí a ty jeho nárazy i pěkně bolí - i v klidu, natož v akci. A myslíte, že sex v posledním trimestru může ovlivnit porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11502
6.9.10 11:50

Ahoj, nemusíš se vůbec bát, mimi se tam opravdu nemlátí. Sice se ti může zdát, že tam má málo místa, což je i docela pravda, ale tvrdý to rozhodně neni a jen tak si tam plave. Já v těhu měla největší chutě na pivo a právě na sex, sice to šlo s velkym břichem dost blbě a neohrabaně, ale co by člověk pro trochu potěchy neudělal, že? O tom jestli to může ovlivnit porod nevím, někomu ano, někomu ne, záleží jak na tom si. Pokud se cítíš v pohodě a mimi je v pořádku, tak proč ne, pokud se ti ale nechce, tak to nezkoušej, jsou i jiný možnosti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
6.9.10 11:54

Já myslim, že pokud to nebudou nějaké extrakrkolomné praktiky hardverze, tak v klidu. Mě k tomu doktor vysloveně nabádal, že prý to urychluje zrání děložního čípku ;-) to už bylo asi ale ten poslední měsíc. Shrnuto podtrženo neboj se nic a užívej dokud to jde ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.9.10 12:02

Loni jsme se ptala svojí kamarádky, zkušené matky, jak je to se sexem v posledních týdnech těhotenství.
Odpoveď: ,,jde to, jde to z boku a jde to pěkně blbě, ale jde to" :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
6.9.10 12:05

Děkuju! Na to ovlivnění jsem myslela v pozitivním smyslu. Žádný potíže nemám. Ale ať hledám polohu, jak hledám, miminko si vždycky najde způsob, jak mě někde pěkně dloubnout. Bolí to a je po zážitku, tak mi není jasný, jak to řešit. Často v porodních deníčkách čtu o sexu přímo před porodem a říkám si JAK? Já chci taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
6.9.10 12:27

Jde to, miminku se nic nestane a nic se mu zlého neděje a porod to neovlivní - alespoň u nás ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
6.9.10 12:43

jde to, ale dost blbě… občas je to namáhavější než vyběhnout do 10. patra :lol: Jestli se mímo mlátí, to nevím, ale nezdálo se mi, že by nějak více protestovalo… a porod mi to teda nijak neovlivnilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
6.9.10 12:48

rozhodně to nevadí, miminko plave v plodové vodě, takže žádné ťukání do hlavičky se mu neděje. polohu musíš najít sama, aby ti vyhovovala. porod můžou ovlivnit spermie, které obsahují prostaglandiny a ty můžou vyvolat porod. ovšem né na všechny působí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
6.9.10 14:16

Jde to a je to super! Jen chtít ;) Jestli to ale ovlivní porod, o tom bych se přela. My jsme se snažili sexovat co nejvíc, a stejně mi porod museli vyvolat z důvodu přenášení :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.9.10 14:20

Jde to, ale ne na vsechny zpusoby… to bricho prece jen zavazi :lol: :lol: a rika se, ze tatinci takhle miminkum nastrelujou vlasky :wink: :lol: a porod mi to 2× rozjet povedlo - ale az jsem byla fakt na termin nebo prenasela, napotreti to nezabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
6.9.10 14:31

jde to,ale mě to moc příjemný nepřišlo,jsme nevěděli jak se uvelebit,tak jsme to pak raději vzdali… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.9.10 14:41

no ja jsem ted zacala 38tt a ani na to moc chut nemam, nebo nemam spis mi vadi jak jsem neohrabana a nic nez lezet skoro nejde :-( tak jediny co ted provozujem je to ze to delame „ze zadu“ :-) to je asu jedina poloha ktera mi vyhovuje :palec: a pritel taky nic nerika, muze byt rad ze aspon neco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
6.9.10 17:25

Ahoj, myslim, ze na maminkovskem servru se nemusime bavit o sexu anonymne. Jak jinak bysme k tem nasim pokladum prisly :think: :lol:
Klidne se priznam, ze ja jsem objevila kouzlo sexu v tehotenstvi prave az ve 3. trimestru :wink: Pred tehu jsem to mela hodne rada :oops: Ale pak, jak zacinalo rust brisko, tady me bolelo, tam tlacilo, tak to byla spis drina :roll: Ale ted, jak je vsechno tak spravne prokrvene… :palec: No, sice byla trosku fuska, nez jsme prisli jak na to jit, aby to slo, ale stalo to za to. Osvedcily se nam dve polohy:
kdyz lezime oba na boku, zady k sobe (myslim, ze se tomu rika poloha lzicek), to je moooc prijemny, takovym mazlivy, partner ti muze hladit v podstate cely telo :dance: A pak klasicky zezadu, na pejsky 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
6.9.10 17:26

Pardon! 8-o
Teda, ne zady k sobe :roll: :oops: :lol: Zady ona k nemu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
6.9.10 17:42