Unik moči 19. týden těhu

31
5.9.10 15:18

unik moči 19.týden těhu

Ahojte holky.mám dotaz, jsem podruhé těhotná v 19.týdnu a začala mi trochu unikat moč,taková slabá inkontinence,setkali jste se s tím některá, dost mě to vystrašilo,že bych neměla udržet moč a hned jsem začala cviky na pánevní dno.Také musím napsat,že jsem teď nachlazená a nikdy předtím jsem problémy s unikem moči neměla. Myslíte,že je to něco vážného a mám zajít k lékaři? na kontrolu mám jít až za dva týdny.dík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5394
5.9.10 15:22

Petro a není to tím, že tě miminko kopne do močáku? To se mi stávalo a musela jsem honem honem ma záchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.9.10 15:26

Miminko mě kope zatím jen velmi lehoučce a malo.Stalo se mi to v noci a vůbec jsem to nemohla zadržet uplně mi svaly vypověděli službu a přitom když jdu na záchod tak to můžu zastavit kdy chci,tak to nechápu, ale jak jsme psala jsem nachlazená mám velkou rýmu a hodně kašlu,tak se trochu uklidňuji,že i to může na to mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
5.9.10 15:31

Já nevím, ale myslím si, že se to děje kvůli těhotenství a miminku uvnitř a je taky možné, jak jsi nachlazená, že v noci kašleš a prostě to neudržíš.
U prvního se ti to nestávalo?
Každopádně si nemyslím, že je to něco vážného, ale na té prohlídce to zmiň a uvidíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17010
5.9.10 15:45

A nemůžeš mít močovou infekci? ono se to někdy tak může projevovat… :think:
Ale přeju, aby to byl jen tlak zvětšující se dělohy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.9.10 15:58

Píšeš že si to nemohla ovlivnit,nemůže to být plodovka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.9.10 16:22

Jsem taky těhotná poněkolikáté a zhruba v tomto období- + - 2-3 týdny jsem také měla problém s únikem. Ne,že by mi moč unikala,ale kolikrát jsem měla pocit,že ani nedoběhnu,že ji neudržím, chodila jsem na záchod hodně často a po trošičkách.
Postupem týdnů se to zase upravilo. Přikládám to vývoji miminka, možná ti tedˇleží na močáku a proto ty problémky, pokud tě nic nebolí,asi bych se neznepokojovala,uvidíš časem.

• Citovat
  • Upravit
4724
5.9.10 16:49

já to tak měla na začátku těhu, byla jsem úplně vyřízená z toho že nemůžu doběhnout na záchod, měnila jsem kalhotky i několikrát za večer a přitom svaly pánevního dna rozhodně ochablé nemám…navíc šlo kolikrát fakt o pár kapek, že jsem ani neměla ten močák nijak plný tak jsem nechápala jak to nemůžu udržet a prý je to zvětšováním dělohy. I když já to měla v prvním trimestru a pak to přešlo tak nevím ale myslím že to může být klidně ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
5.9.10 20:01

Holky díky za odpovědi. Přes den s tím ani problem nemám,spiš v noci,ale to dost kašlu jak ležím, jinak žádné bolesti ani jiné problémy nemám,tak to asi ten zánět nebude.budu cvičit a snad se to časem upraví. Jen jsem z toho byla dost vyplašená a už jsem se bala v noci usnout abych něco nepropásla, snad bude tato noc lepší,protože i nachlazení dnes začalo ustupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.17 16:47

Zdravím, jsem ve 20tt. Mám rizikové trhu, protože se mi tvoril hematom a placenta byla níž. Poslední dobou se mi stává, hlavně když jdu pro malou do školky, že mi uniká moc, cítím to jako vlhko. Nevím, jestli můžu posílí ať pánevní dno, když mám takovou diagnózu. Co ještě pomáhá?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.8.17 16:48

Může to být tím, že mincí tlačí na mocak?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky