Čípek-ložisko

Anonymní
8.12.10 15:45

Čípek-ložisko

Ahoj holčiny.Měla bych dotaz.Dnes jsem byla na ctologii a DR.mi řekl že tam vidí nějaké ložisko na čípku :-? Mám fakt děsnej strach.Výsledky budou za 3 týdny.Měla jste to některá z Vás a pak bylo všechno o.k?Díky moc za reakce. :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3040
8.12.10 15:52

Ahoj, může to být cokoli. Mě při prvním nálezu vyšlo III.B. IV je rakovina. Chytili to včas. Pak mě to postihlo ještě dvakrát, ale už maximálně II.

Neboj, to bude dobré. Je to podchyceno. Maximálně půjdeš na konizaci čípku. Je to max 1 hod narkoza, kde ti odstraní tu hnusnou tkáň. Tohle je dneska už perfektně léčitelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.10 15:56

Babička umřela na rakovinu děložního čípku asi ve 36 letech, mamka měla taky nález a byla na výkonu a je vše o.k. Já chodila pravidelně na gynekologii a cytologii mi dělali také pro špatný nález, ale vždy bylo vše o.k. Prý se mi dokonce po brání antikoncepce nález zlepšil :nevim: . Neboj doba jde dopředu a určitě to bude jen nějaká prkotina.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.12.10 16:08
Anonymní píše:
Ahoj holčiny.Měla bych dotaz.Dnes jsem byla na ctologii a DR.mi řekl že tam vidí nějaké ložisko na čípku :-? Mám fakt děsnej strach.Výsledky budou za 3 týdny.Měla jste to některá z Vás a pak bylo všechno o.k?Díky moc za reakce. :wink:

ahoj, měla jsem to před 6ti lety, kus čípku ufikly a ložiško odstranili, měla jsem tam předrakovinné stádium. Od té doby mám klid. Příbuzné to taky ufikli a je to už 20 let a nic jí není. Neboj se ničeho, ufiknutí (konizace) je nepříjemná, bolí to celkem dost, hlavně když se probereš z narkozy, ale za zdraví to stojí. Pak máš akorát měsíc sexuální abstinenci kvůli infekci a chodíš ze začátku po půl roce, někdy po 3 měsících na kontrolu. Po 5ti letech se chodí už po roce. Neboj se, i kdyby tam něco našli, tak se to dá dobře řešit.
Taky si nech udělat test na HPV vir a když bude pozitivní, tak at si to nechá udělat i partner, chlapi z toho mívají bradavičky, tak je potřeba je pak vyléčit, dají mu takovou vodu, kterou se to maže a ony mu odpadnou a zmiznou. Neboj se, držím palce, až vše dobře dopadne.
Dávám anonymní, protože už mám uloženo asi 30 diskuzí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.12.10 08:22

Děkuju moc holky za odpovědi.Budu doufat že to bude o.k :-P

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení