Čípek na teplotu nezabral

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
30.1.18 20:10

@BlueFox A nebyl ten čípek slabý? Mě se jednou stalo že zabíral jen Nurofem ale Panadol ne. Až po poradě s doktorkou jsem zkontrolovala kolik čípků na kolik kilo váhy dávat. Čípky jsem kupovala již dříve když byl syn menší a automaticky a pak předpokládala že se dává jen jeden.
A pokud teplota byla přes 39° a nelezla dolů tak vždy pomohla vana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.1.18 20:38
  • opravdu zkontrolovat cipek, zda byl na jeho vahu.
  • u prvniho syna treba vic funguje paralen nez nurofen takze je ti indivindu. Ale i panadil je sirup
  • taky se priklanim k vlazne koupeli, octovym ponozkam nebo vlazny zabal lytek v intervalu mezi leky
  • i kdyz vim ze tech 39 vypada hrozne, tak deti to maji jinak a zas az tak vysoka teplota to neni. Pokud pije, je sice unavenej ale jinak “ok” a nurofen horecku trochu srazi, netreba zbytecne panikarit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.1.18 20:41

@Brouckova Koukala jsem na dávkování a mělo to být správně. Sprcha a zábaly dnes probíhaly a účinek nic moc.Jak jsem psala, ještě jsem se s takovým horečkováním
nesrazitelným u svých dětí nesetkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.1.18 20:45

@Alyss1 Octové ponožky jsem nezkoušela, ale syn má trošku chladnější chodidla tak to asi ani není vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.1.18 20:45

Jednom jsem to mela u seste nemoci u 1. Syna. Ale ro bylo tak necelych 39 st. Ale zas tri dny temer v kuse. Podruhe 2. Syn. To litalo az 39,9. Asi viroza:( udajne u virovych nakaz jsou teploty vyssi nez u bakteriálnich.

A jak je na tom jinak? Pije? Boli ho neco?

U nas vzdy jeden lek funguje lepe, druhy srazi twplotu jen kousek. I tak kombinuju po ctyrech hodinach nur a para.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
30.1.18 20:46

To ne. A zabaly na lytka? To je docela dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
30.1.18 21:04

@Alyss1 Je unavený, hoří, červený tváře, zatím ani rýma, ani kašel. Na noc dostává mm a teď když je nemocný tak nic jiného nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
30.1.18 21:10
@BlueFox píše:
@Borůvka1990 Díky! Je to druhé dítě, ale 40tky teploty, které nejdou moc dobře srážet, tak jsem docela vyjukaná, i když bych už teoreticky měla být relativně zkušená.

Mě vyděsí i 40ctka u manžela, natož u dítěte. To není o zkušenostech, maminky se přirozeně bojí o své děti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9670
30.1.18 22:30

@Borůvka1990 U manžela by mě horečka 40 vyděsila, u dítěte, zvlášť toho mladšího ani moc ne :mrgreen: Nebývá moc nemocné, ale když už, tak jsou horečky přes 39 standard. Ale většinou je snáší velice dobře a začíná vadnout, až když má přes 39,5. Takže se při srážení neřídím až tak teplotou, tu klidně nechám vystoupat lehce přes 38,5, bez srážení, ale celkovým stavem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
31.1.18 10:23

@BlueFox jinak dcera měla dvakrát nesrazitelné horečky (a nic jiného k tomu) a vždy to byla angína. Jak je dítěti dnes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
2.2.18 21:08

@Hadumi Prý je to chřipka. Včera byl už bez teplot a cca před hodinou zase 39,5.Volala jsem na pohotovost a prý jsou ty chripky někdy dvoufázové,2-3 dny horečky, pak to vypadá, že je to z nejhoršího venku a zase nanovo. Trochu mě děsí, že nechce vůbec pít. Ani strikackou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30726
2.2.18 22:47

Nepiti je zvlastni… Do krku jsi mu koukala? Radi chripky, ale i anginy a my mame doma spalu (vyrazku zadnou nema?).. Jinak s nesrazitelnymi horeckami mam hromadu zkusenosti u prostredniho, poprve jsem byla taky dost vyjukana. :hug: Ted uz jsem otupela a 39 u nej beru podobne jako zvysenou teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
2.2.18 22:51

Zažila jsem to a nejlépe pomohly chladnější (ne ledové - kvůli šoku) zábaly. Pak hodně přikrýt a opakovat to, když nebylo zbytí. Jinak netuším kde bydlíte, ale jsou i nonstop/pohotovostní lékárny (často u nemocnic, nebo velkých poliklinik), pokud máš někoho blízkého s autem, tak ti pro ty čípky může sjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.2.18 02:07

@Hobitka On nechce otevřít pusu, asi ho budeme muset s manželem zalehnout, či spíše jet zitra na pohotovost, říkal, že i bolí bříško, sedal si na nočník, chtěl kakat a nešlo to(málo pije, moc nejí),no ale stejně nevím, jestli nehrozí jako komplikace slepák, tak ráno raději pojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
3.2.18 02:09

@Sexynohy Já mám Panadol i Nurofen čípky, jenom zabírá jen ten Nurofen, Panadol nevím proč ne. Prošlé nejsou, poddávkované taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí