Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bára710 to první nevím ( já mám napsané 3cm) a to ostatní mám stejně. Nevyvozuju z toho nic. Normální nález ( u mě v 37+5)
@andelka83 já 37+4 jen jsem byla na pohotovosti, tak jsem pročítala zprávu ![]()
Příspěvek upraven 19.01.19 v 20:28
@Lainaire8 tak měsíc už neeee
5.2 mám termín, u sebe malého otesanka, tak snad mě ani nenechají přenášet ![]()
@Bára710 to že to nic nevypovídá, to že teď jsi pro prst neznamená, že zítra nemůžeš porodit, většinou stavba čípku po 36tt nic neřekne. Kamarádka ráno na kontrole „zcela zavřená“ a po obědě porodila ![]()
@Kristyna.Vechtova osobně bych se za porod už nezlobila
na dnešek jsem otekla, nohy, ruce… Prý je vše ok, tak si počkáme, až si malá řekne ![]()
@Bára710 jsem dnes 40+2tt takže bych taky klidně porodila věř mi, ale buď ráda, že je mimčo tam kde je. Oteklá sice nejsem, ale pálí mě žáha, malé mě všude tlačí, třísla mě bolí už přes týden, prohání mě poslíčci a nic z toho
k tomu mám 26 měsíčního syna, venku mrzne a všude je to jedno velké kluziště takže sedíme věčně doma super ![]()
@Bára710 já mám TP 1.2. a už toho mám plné zoubky. Budu rodit potřetí,ale s tímhle nálezem klidně zítra,nebo taky za 14 dní.
@Kristyna.Vechtova jo já ráda jsem, zas nechci aby to vypadalo že jí chci vyhnat
ale přenášet bych nemusela
to si ale můžu jen říkat ![]()
@Bára710 Joo říkala jsem si to i u prvního a šel ven ve 41+0tt, teď uvidíme
nezabraly žádné babské rady - zkoušené teda po 40+0tt, ony ty děti vědí proč tam jsou
ale chápu, taky už jsem unavená a raději bych měla prcka u sebe (my ještě nechtěli vědět pohlaví, takže čekáme na překvapení) ![]()
@Kristyna.Vechtova tak držím palce, ať vše dopadne dobře a jste hlavně zdraví ![]()
@Bára710 děkuju, já přeju to stejné
ono se to překulí a budou tady s námi, za to čekání to stojí ![]()
@andelka83 já jsem 35tt, taky třetí, tak jsem zvědavá kdy to přijde
obě děti šly dřív, první o tři týdny, druhé o týdne… Snad teď přenášení nehrozí ![]()
Hrdlo d 2-3 cm, VB pro špičku. Sem 35tt co to prosim vas znamena?