Nevěřím doktorovi

22
14.7.16 12:10

Nevěřím doktorovi

Holky co jsi mam o tom myslet. Byla jsem u p. doktora na ultrazvuku. Dlouho se dival na obrazovku a potom rekl ze cekam asi holcicku. Ze neni uplne videt. Ja uz nakupuji jako blazen docela ruzove veci. Bojim se ze se spletl ze to bude treba kluk. Taky se citim docela na kluka. Nemam zadne vyrazky jde mi vse vecinou do briska, na zacatku jsem mela nevolnosti. :( :( :(. Doufam ze se nespletl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14.7.16 12:13

No, co na to říct…většinou se nespletou, někdy ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
14.7.16 12:13

No tak nenakupuj růžové věci, on se doktor může splést i když si je celkem jistý, v tvém případě je to tak 50:50, pokud tam nebylo pořádně vidět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
14.7.16 12:15

A proč tedy nakupuješ jen do růžové? :lol: Raději se zaměř na neutrální barvy. Sám lékař řekl, že to jde špatně vidět, takže si není jistý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
14.7.16 12:16

Co poradit? Kupuj neutrální věci a počkej si na úplné potvrzení pohlaví ;)
„Asi holčička“ může být klidně kluk.

Jinak já vypadala dle břicha na kluka a byla to holka a naopak, takže podle tvaru pupku či vyrážek bych se fakt neřídila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
14.7.16 12:17

Ježiši marija, tak budeš mít kluka v růžové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
14.7.16 12:18

Tak zatím nic nenakupuj. stává se to relativně běžně, že z holky se vyklube kluk, a naopak. kolikátý jsi týden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.7.16 12:19
@Baša píše:
Holky co jsi mam o tom myslet. Byla jsem u p. doktora na ultrazvuku. Dlouho se dival na obrazovku a potom rekl ze cekam asi holcicku. Ze neni uplne videt. Ja uz nakupuji jako blazen docela ruzove veci. Bojim se ze se spletl ze to bude treba kluk. Taky se citim docela na kluka. Nemam zadne vyrazky jde mi vse vecinou do briska, na zacatku jsem mela nevolnosti. :( :( :(. Doufam ze se nespletl…

no hele máš to 50/na 50 že to bude holka a nebo kluk, Dr se splést mohl, u těch děvčátek to je prostě ošemetné.. nakoupila bych spíš věci žluté bílé béžové, prostě neutrální..
Co budeš dělat s růžovými věcmi pokud se ti narodí hošíček? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
14.7.16 12:20

No co na to říct… :nevim: Ano, je možné, že se spletl no, to se holt občas stane :nevim:
prostě je to 50:50. Kupuj neutrální věcičky a máš to. Tak jsem to dělala já. :lol:
Už jsem to tu v nějaké diskuzi psala, mojí kamarádce tvrdili, že bude mít holku asi do 7. měsíce no a byl to kluk. :lol: O ona všechno nakoupené v růžové, vymalovaný pokoj na růžovo atd…

prostě dokud není mimi venku nemůžeš věřit ničemu :nevim: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
14.7.16 12:23

Co si o tom myslet? Že na základě svého pozorování, nikoli na základě testů DNA z plodové vody a já nevím odkud se to ještě dá zjistit a stoprocentně potvrdit, seznal, že to bude ASI holčička. Tak to bude ASI holčička. Neznamená to, že to v žádném případě ale ani náhodou nemůže být kluk. A už vůbec bych teda na pohlaví neusuzovala podle toho, kdy ti bylo nebo nebylo špatně. Čekáš prostě miminko a my jistě všichni přejeme, aby to dobře dopadlo a bylo zdravé. A konečně, můj syn taky nosil růžová pyžámka, v Tescu byla akce pět kousků za cenu jednoho, no nekup to, a v postýlce to bylo všem šumák :jazyk: mně teda rozhodně! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.7.16 12:24

Psala jsi, že ti doktor říkal asi holku, počkala bych až to bude jisté, pak bych začala nakupovat věcičky na mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
14.7.16 12:29

Já neměla taky žádné příznaky co se přisuzují holčičkám a mám jí ;-) To jsou babské řeči… hold počkej s růžovou kup nějaké neutrální a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.7.16 12:29

Holky jsem ve 28tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.7.16 12:36

Když mu nevěříš, tak proč nakupuješ růžovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
14.7.16 12:36

@Baša

A co ti řekli na genetice? :nevim: ve 28tt už by jsi to měla vědět celkem jistě, i když jistota je a po narození. :lol: U mě si byla dr jistá už ve 13tt na screeningu…
Tak teď budu jen čekat, zda mi to ve 20tt potvrdí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky