Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě se třeba ty neutrální barvy nelíbí a taky je nebudu kupovat…
Jediná jistota je porod.. Nakupuj neutrální a je to
Mě tvrdili „asi holku“ v 15tt, v 19tt „asi určitě holčička“. Příští týden mě čeká 4D utz, a doteď pokaždé holka, tak jsem na tu pimpulu zvědavá
. Pleť mám čistou, nevolnosti žádné, chuť na sladké. U syna mi tvrdili „asi chlapeček“.. od 13tt, měla jsem pleť jak pubeťák, zvracela jsem celé dva trimestry, mohla jsem se utlouct pikantním jídlem. Takže tímhle se vůbec neřiď. Navíc, ve 31tt tě čeká velký utz, kde už ti třeba poví
Doporučuju kupuj neutrál a ty růžové kousky najdi třeba na interetu, připrav partnerovi odkazy a až bude na světe, tak ať je jen objedná, nebo je můžeš dokupovat sama po porodu ![]()
@Šmoulice píše:
@tronelkaMě se třeba ty neutrální barvy nelíbí a taky je nebudu kupovat…
Takze se ti libi jen ruzova a modra? To je skoda.
@Baša i když je to potvrzený ze sona, tak stejně je to ve finále 50/50. Nám teď Dr. taky řekl, že to bude holka, naposledy včera, ale radši jsem s tou růžovou trošku opatrná
Když mě viděla kamarádka, tak ta na mě hned „ty čekáš kluka“…tak byla překvapena, že ne. Taky mám jen bříško, pleť na pohodu, nikde žádný pupínek, vlasy parádní, ale vůbec tomu nedávám důležitost. Když náš při porodu překvapí kluk, tak to bude kluk a když to bude holka, tak to bude sedět tomu, co řekla doktorka ve 13 týdnu a co vidí doteď Dr. na každém sonu ![]()
Vsak mas cas, u me se holka nechtela ukazat vubec, asi mesic pred porodem nikde pindik, ale presto jsem nakoupila jen nejnutnejsi veci a ne nove aby mi to nebylo lito vyhodit (nemam rada neutralni barvy)vzdyt dneska pak vsechno nakoupis treba i jednim kliknutim
a druhy den doma nebo tesco ma otevreno nonstop ![]()
Jo a ja mela obe tehotenstvi stejna a mam parecek ![]()
Nesnáším zelenou, hnědou a nemusím ani žlutou, čímž se okruh neutrálních barev dost snižuje…
A takové ty vyblité béžové, to taky není můj úplný favorit. ![]()
U mně si byl doktor jistý u obou dětí, sám mi řekl, že to je na 100%, ale stejně jsem kupovala spíš neutrální barvy - ty oblečky byly hezký a člověk nikdy neví ![]()
To je zase krize…
Tak nakup pár neutrálních věcí, sama nemám ráda béžovou, zelenou, žlutou, ale třeba šedá, červená, bílá, veselobarevné kousky třeba lindex…Až se malé narodí můžeš dokoupit to růžové/modré..
Příspěvek upraven 14.07.16 v 14:05
Mě by hlavně zajímalo, co by všechny tyhle lovkyně pohlaví dělali v době před 30 a více lety ![]()
@lleennttiillkkaa chodili ke starým babkám na radu a aby podle tvaru břicha, pleti uhodli co čekají, jo a taky se čůralo na obilí a podle toho co vzešlo dřív se taky odhadovalo co se čeká
@ka2ka jojo a taky to měli jednodušší v tom, že nemusely lovit kromě pohlaví i duchy na testu ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
@ka2ka jojo a taky to měli jednodušší v tom, že nemusely lovit kromě pohlaví i duchy na testu
jj, bylo překvapení
![]()
Mě několikrát dr potvrdil holku a ve 34tt mi řekl kluka, prej varlátka. No varlata jak vrata. Máme Alexe. Já teda byla při smyslech a řikala jsem, že tomu uvěřím, až to uvidím na vlastní oči a když jsem něco kupovala, tak v neutrální barvách a opravdu jsem si čekala spíš až ke konci těhotenství s výbavičkou. No varlátka se už fakt přehlédnout nedaly, jedině by mu upadly ![]()
@Yasminn píše:
No co na to říct…Ano, je možné, že se spletl no, to se holt občas stane
prostě je to 50:50. Kupuj neutrální věcičky a máš to. Tak jsem to dělala já.
Už jsem to tu v nějaké diskuzi psala, mojí kamarádce tvrdili, že bude mít holku asi do 7. měsíce no a byl to kluk.O ona všechno nakoupené v růžové, vymalovaný pokoj na růžovo atd…prostě dokud není mimi venku nemůžeš věřit ničemu
![]()
jojo moje řeč. Taky jsem trvdila, že jistota nebude, dokud dítě nevyleze. A to mi ke konci pohlaví potvrzovali dost spolehlivě. Pokud doktor řekl, že si není jistý, tak vůbec nechápu, proč nakupuješ pořád jen růžovou. ![]()