Nevěřím doktorovi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
14.7.16 12:36

@Baša já měla beďary jeden vedle druhýho, všechno mi šlo do zadku, u jednoho kluka mi zle bylo, u druhýho ne. U prvního jsem se cítila na kluka, u druhýho na holku a stejně mám co? 2 kloučky. Jinak těhotenskou postavu jsem měla stejnou jako moje matka, která měla 2 holky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
14.7.16 12:38

Moje gynekolozka mi vyprávěla o sve kamaradce taky gynekolozce, které jjejí otec (primář gynekologie ) a její maminka taky gynekolozka jasne viděli oba kluka a co se narodilo krasna Jozefinka. Takže i mistr tesař se utne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
14.7.16 12:41

@Baša jistotu nemáš nikdy. Mně tedy doktor tvrdil pořád holku (samozřejmě to bylo kolikrát ASI), na genetice mi ji taky potvrdili a pak mi ji potvrdil několikrát doktor znovu.

Já jsem teda kupovala vesměs neutrální věci (mně se ani malý miminka nelíbí v typické růžové apod.). Líbila se mi bílá, béžová, krémová, žlutá, zelená, červená… Hlavně teda dečky, zimní zavinovačky atd, neutrální. No a pár věcí fakt na holku. Já měla neutrální i povlečení do postýlky a tak. Až teď, kdy jí budou 2 roky, kupuju pro ni prostě holčičí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
14.7.16 12:44

Růžová je hezká uklidňující barva. Jednou jsem četla, že všechna děťátka mají ráda růžovou a kdyby chlapečkům nebyla upírána, tak by to nebyli takoví raubíři.

Takže když se ti narodí chlapeček a bude spát v růžovém povlečení, určitě mu to neuškodí :-) Můj syn dědil po ségře a tak do 18m chodil převážně v růžové. No a teď ve třech letech je to citlivý empatický mladý muž :-D

Příspěvek upraven 14.07.16 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
14.7.16 12:44

Tak si záplat uz navíc na určení pohlaví někde jinde nebo jsi na 3 D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
333
14.7.16 12:57

Já bych radši kupovala zelený, bílý a hnědý - kdyby pak v budoucnu další dítě bylo kluk/holka. A taky to teď udělám, ikdyž vím že čekám kloučka:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1695
14.7.16 13:10

Spíš bych věřila doktorovi, než věřit tomu, že pohlaví se pozná podle tvaru břicha a stavu pleti matky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
14.7.16 13:15

Ja taky neverila, a ptala jsem se ho snad do 35tt :D, ale trefil se, slo to videt dobre, ale stejne bych pokud by mi rekl, ze si neni jisty nenakupovala tak moc ruzoveho :). Jinak tomu jaky tvar bricha mam bych neprisuzovala pohlavi ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
14.7.16 13:21

Promin já čekala kdoví co, no jistý to bude až porodíš :nevim: nebo si dojdi k jinému třeba něco víc uvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27681
14.7.16 13:26
@mission84 píše:
Moje gynekolozka mi vyprávěla o sve kamaradce taky gynekolozce, které jjejí otec (primář gynekologie ) a její maminka taky gynekolozka jasne viděli oba kluka a co se narodilo krasna Jozefinka. Takže i mistr tesař se utne :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
14.7.16 13:28
@Baša píše:
Holky co jsi mam o tom myslet. Byla jsem u p. doktora na ultrazvuku. Dlouho se dival na obrazovku a potom rekl ze cekam asi holcicku. Ze neni uplne videt. Ja uz nakupuji jako blazen docela ruzove veci. Bojim se ze se spletl ze to bude treba kluk. Taky se citim docela na kluka. Nemam zadne vyrazky jde mi vse vecinou do briska, na zacatku jsem mela nevolnosti. :( :( :(. Doufam ze se nespletl…

Ale vzdyt on ti rekl asi, takze to znamena, ze si jisty neni. Asi si holcicku moc prejes, tak sis to vylozila jako hotovou vec. Jinak trochu odbocim, ale nek nechapu, proc musi byt kazda holcicka od narozeni jak ruzovej bonbon. Vzdyt je tolik krasnejch neutralnich barev. Pak prijdes na hriste a je to tam jak v ruzovy zahrade, vetsina holcicek v ruzove, jak v uniforme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15508
14.7.16 13:28

@tronelka

Mě se třeba ty neutrální barvy nelíbí a taky je nebudu kupovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
14.7.16 13:30

Jediná jistota je porod.. Nakupuj neutrální a je to :nevim: Mě tvrdili „asi holku“ v 15tt, v 19tt „asi určitě holčička“. Příští týden mě čeká 4D utz, a doteď pokaždé holka, tak jsem na tu pimpulu zvědavá :-). Pleť mám čistou, nevolnosti žádné, chuť na sladké. U syna mi tvrdili „asi chlapeček“.. od 13tt, měla jsem pleť jak pubeťák, zvracela jsem celé dva trimestry, mohla jsem se utlouct pikantním jídlem. Takže tímhle se vůbec neřiď. Navíc, ve 31tt tě čeká velký utz, kde už ti třeba poví ;-) Doporučuju kupuj neutrál a ty růžové kousky najdi třeba na interetu, připrav partnerovi odkazy a až bude na světe, tak ať je jen objedná, nebo je můžeš dokupovat sama po porodu ;)

• Citovat
  • Upravit
1606
14.7.16 13:33
@Šmoulice píše:
@tronelkaMě se třeba ty neutrální barvy nelíbí a taky je nebudu kupovat…

Takze se ti libi jen ruzova a modra? To je skoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
14.7.16 13:33

@Baša i když je to potvrzený ze sona, tak stejně je to ve finále 50/50. Nám teď Dr. taky řekl, že to bude holka, naposledy včera, ale radši jsem s tou růžovou trošku opatrná :-) Když mě viděla kamarádka, tak ta na mě hned „ty čekáš kluka“…tak byla překvapena, že ne. Taky mám jen bříško, pleť na pohodu, nikde žádný pupínek, vlasy parádní, ale vůbec tomu nedávám důležitost. Když náš při porodu překvapí kluk, tak to bude kluk a když to bude holka, tak to bude sedět tomu, co řekla doktorka ve 13 týdnu a co vidí doteď Dr. na každém sonu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí