Císař podruhé

Anonymní
19.7.22 12:04

Císař podruhé

Za chvíli mě čeká druhý císař a nevím celkem, na co se nachystat. Jaké jsou vaše zkušenosti? Bylo hojení a rekonvalescence stejné/horší/lepší než po prvním? Díky za sdílení zkušeností :kytka:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
19.7.22 12:17

Je já teď viděla video z nemocnice v Kroměříži myslím. Císaře posunuli na vyšší level. Pokud by i podruhý hrozil do takovýho bych šla hned. Plno holek by se určitě přestalo hnát za dokonalosti přirozeného porodu a než rozmýšlení by kývly na" císaře do ruky" :srdce: :srdce: :srdce: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.22 12:32
@Anonymní píše:
Je já teď viděla video z nemocnice v Kroměříži myslím. Císaře posunuli na vyšší level. Pokud by i podruhý hrozil do takovýho bych šla hned. Plno holek by se určitě přestalo hnát za dokonalosti přirozeného porodu a než rozmýšlení by kývly na" císaře do ruky" :srdce: :srdce: :srdce: :andel:

A co tam bylo jinak?

• Citovat
  • Upravit
22479
19.7.22 13:12

Podruhy me ta jizva bolela vic a dyl nez poprve. Zase mozna i proto, ze clovek uz nemohl tolik odpocivat, kdyz mel k novorozenci jeste starsi dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.7.22 13:21

Mně první jizvu odoperovali a nechali pouze jednu, novou.
Hojení bylo stejné, jizvu mám teď hezčí, než tu původní, vše proběhlo bez komplikací a zánětů. A tentokrát jsem si nechala dát hyalobarrier gel, tak snad to má taky efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
19.7.22 13:22

To se nedá takto říct, co člověk, to originální a každý se hojí jinak. Mě v listopadu čeká třetí císař a sama jsem zvědavá, jak to tělo tentokrát zvládne. Jinak první i druhý byl u mě dá se říct stejný. 🙂 hojila jsem se dobře a rychle, od začátku jsem odmítala jak kapačky, tak léky na bolest, cítila se dobře. Hned po vytažení cévky jsem fungovala celkem v pořádku ve všem. Teď to bude 7 let od poslední sekce, věkově jsem někde trošku jinde, tak si říkám, že tentokrát to nebude takové na pohodičku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
19.7.22 14:57

Já to podruhé snášela mnohem lépe :hug:
Věděla jsem už do čeho jdu a vše bylo lepší. Miminko jsem měla u sebe hned jak jsem mohla vstát. Hojení bych řekla, že bylo u obou asi stejné. V únoru mě asi čeká třetí :mrgreen: na přirozený porod se po dvou císařích necítím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
29.7.22 10:09

Ahojky, to ti nikdo neřekne :).U druhého bolela jizva víc a teď mám měsíc po 3.císaři a nebolelo skoro vůbec :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí