Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jo a tu výbavu mám asi od 5.měsíce
Takže myslím, že to máš akorát, než se potom stresovat ![]()
@peladom píše:
Tak mě čeká nástup na císař zítra odpoledne a ve čtvrtek ráno jdu na sál…kvůli polohy koncem pánevním. Mě ani nenabízeli jestli chci uspat nebo spinální. Hned mi v anesteziologické ambulanci řekli, že jdu na spinální. Mám sice obavu, ty černé myšlenky mi tam pořád lítají…ale kdyby něco, říkali, že mě hned přispíAle že mě nezačnou řezat bez vyzkoušení
a v jakém si týdnu?
@Michaela87 Ahoj,nevím jestli si mě pamatuješ, jsem taky epileptička a rozhodně bych šla na poloviční uspání. Není tak riziko, neboj, nic se nestane. Při druhým mě museli uspat celkově, ale teď se nenechám. Hodně zdaru.
@Jůlinka T. píše:
@Michaela87 Ahoj,nevím jestli si mě pamatuješ, jsem taky epileptička a rozhodně bych šla na poloviční uspání. Není tak riziko, neboj, nic se nestane. Při druhým mě museli uspat celkově, ale teď se nenechám. Hodně zdaru.
nepamatuju, neznam
když já jsem hroznej posera z toho epiduralu…
@Jůlinka T. píše:že mě píchnou blbě…
@Michaela87 Kvůli čemu???
@Michaela87 píše:
já taky nejsem pověrčivá-už ho máme asi týden a zatím ještě v pokoji, ale všichni nám říkaj, at ho dáme z domu-třeba někam do stodoly či tak nějak
@Michaela87 Ale prd, píchnou tě dobře, co blázníš. Vůbec na to nemysli a zbytečně se nestresuj, to ti nepřidá…
@Michaela87 píše: že mě píchnou blbě…
No to uz si pak muzes rict i jestli te riznou dobre
Na to vubec nemysli, tes se na miminko
Vsak oni vi, co delaji, je to pro ne rutina.
@Michaela87 Já mám taky strach, ale stát se může kdykoliv cokoliv a i spontánního porodu…takže moc nepřemýšlet!!!
Jinak ja mela epi u normalniho porodu, pichali mi ho pri kontrakcich, takze to byla sila…a zvladli to dokonale ![]()
Ahojky zajímavá debata…já měla první v 32+1tt celkové uspání- nejdřív mi dali vybrat, ale že jsem se celá klepala, anesteziolog mi to doporučil.
ted u druhýho sama nevím, četla jsem tu, i že je možnost rodit normálně?? jaký máte zkušennosti…Já se právě toho epidurálu taky bojím ![]()
@Eugiinka Jasne, ze mas moznost rodit normalne, pokud je jinak vsechno ok
Znam jednu, co mela prvni dite cisarem a dalsi 4 (!!!) porodila normalne doma
Ne v CR ![]()
@asha tak to se necháme překvapit
…těžko říct co je lepší, oboje má pro a proti ![]()