3 týdny do porodu

1839
8.11.12 15:10

3 týdny do porodu

Ahoj, taky vám zbývá už jen pár týdnů do porodu? Těšíte se, nebo spíš bojíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.11.12 15:20

Ahoj, tak mě zbývají 4 a kousek a už se těšim, hlavně mam doma vše pro miminko připravené a už mi tu nějak chybí jenom zo poslední a to je právě mrňousek… Nemůžu se dočkat, i když mam z porodu respekt, ale hlavně mi to teď nějak neutíká - počítám už po dnech, kolik zbývá (dnes 30) a je to strašně zdlouhavý… A jinak mě skoro nic netrápí, jen otoky nohou a už abych se jich zbavila, je to hodně nepříjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
8.11.12 15:23

A budeš rodit poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 15:31

Kdepak, po 6ti letech to opakuju, ale je to stejný jako tenkrát… :) možná se bojim ještě o trochu víc… A co Ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
8.11.12 15:34

Já taky podruhé, poprvé jsem rodila před víc jak 8 rokama..
Divný je, že ikdyž první porod jsem měla hroznej, tak se tohohle ani moc nebojím (teda občas mě to přepadne).. ale spíš se těším.. asi proto, že doufám v to, co se říká, že když je první porod hroznej, tak druhej hup šup :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.11.12 15:38

@olinka11
Kdyz mas termin 2. prosince, jak to, ze ti metrik ukazuje, ze do porodu ti zbyva 68 dni?

• Citovat
  • Upravit
8.11.12 15:39

Já jsem ten první měla taky dost šílenej, nechtěla jsem se otevírat, tak to pěkně trvalo, navíc to bylo tak 41+6, tak se děsim, že budu zase přenášet… Modlim se, aby ne - malej je asi o 3 týdny větší, tak nevim, jak bych to zvládla… Už teď nevim… :) první měl 3380 gramů a druhé děti jsou prý větší, tak se toho děsim (hlavně přenášení, ale snad to není pravidlem…) A taky se řiká, že když se rodí po více jak 5ti letech, tak jsi jako prvorodička… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
8.11.12 15:41

Ahoj, taky mi zbejvá už jen chvíle do porodu :-) mimčo bude první :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.11.12 16:15
@Martina TP8.12.12 píše:
Já jsem ten první měla taky dost šílenej, nechtěla jsem se otevírat, tak to pěkně trvalo, navíc to bylo tak 41+6, tak se děsim, že budu zase přenášet… Modlim se, aby ne - malej je asi o 3 týdny větší, tak nevim, jak bych to zvládla… Už teď nevim… :) první měl 3380 gramů a druhé děti jsou prý větší, tak se toho děsim (hlavně přenášení, ale snad to není pravidlem…) A taky se řiká, že když se rodí po více jak 5ti letech, tak jsi jako prvorodička… :(

pardon že se micham do diskuze i když mám do porodu ještě 33 týdnů, ale já rodila druhé po 9 letech a naprosto v pohodě a bez nastrihu, takže bych se vůbec nebala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.11.12 16:31

Ahojte, tak se k vám také připojuji. Mě zbývají (když nepočítám dnešek) 3 dny :-D. V neděli nastupuji do porodnice a v pondělí ráno plánovaný SC. Bude to moje první miminko :srdce:. Mám docela strach, ale snad vše dobře dopadne :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 17:01

@ivana-domca Jé, děkuju za uklidnění…

Na druhou stranu se na malýho tak moc těšim, že se vlastně i těšim na ten samotnej porod, tak to určitě dopadne dobře… Navíc tam teď budu i s manželem a jak se říká, že si potom ti muži váží žen, tak snad to bude i náš případ a dam manželovi krásný dárek na Mikuláše… Každopádně ať to bude jakékoliv, vydržely jsme to všechny a ten pokad za to stojí… Teď ještě aby to nějak uteklo ten poslední měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.11.12 17:09

@Martina TP8.12.12 ten poslední měsíc bývá nejhorší a bez chlapa už bych nikdy rodit nešla, cítila jsem se mnohem líp, když tam byl semnou a všechno šlo jak po másle :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 17:12

Já jsem na jeho přítomnost u porodu upla, bez něj rodit opravdu nechci, jen aby to při mym štěstí nebyl případ, že pak ztratí definitivně zájem o sex… Už teď ho ztratil a nevim, jestli tohle je cesta, jak ho zas najít… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
8.11.12 18:07

@Martina TP8.12.12 nj, teď na to koukám, že ten metřík je nějakej divnej :think:
přesně, jak píšeš, taky chci manžu u porodu a bez něj prostě ne!! :-) @Micchaelka ty jo, tak ty už to máš opravdu za pár, jak ti závidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
8.11.12 19:06

@Martina TP8.12.12 a @olinka11 zcela vás chápu, také jsem si moc přála mít manžela u porodu, ale tím, že máme císař, tak to nejde :-( Alespoň u nás v porodnici ne. Určitě je to obrovská podpora!!! @olinka11 uvidíš, tři týdny strašně rychle uběhnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí