Porod, nebo jen plaším?

Anonymní
7.11.12 23:19

porod??? nebo jen plaším?

Ahoj holky dostala jsem silne ms bolesti sla jsem dolu do kuchyne a citim mokro na stehne tak jsem si na ne sala a zjistila jsem ze odesla hlenova zatka… od te doby zacaly silny ms bolesti ale prijde me ze to boli vkuse a do toho malej strasne kope a vrti se az to boli… dnes jsem 40+1 a rano me dr rikal ze to na porod nevypada a ted tohle hlavne me zarazi ze to boli vkuse sem tam pauza tak na minutu… omluvte chyby pisu z mobilu… a anonymne chodi sem pribuzni a kdyby zjistili ze to tu resim hned by volali dekuji za rady

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1000
7.11.12 23:22

Já bych sbalila tašku a jela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
7.11.12 23:26

Jestli máš bolesti v kuse, tak bych radši vyjela, případně si ještě hoď sprchu (možná se beztak budeš chtít oholit), a uvidíš, jak ti tělo zareaguje na horkou vodu, buď se to zhorší (a pak vyraž), nebo se to uklidní (a byly to jen ošklivý poslíčci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
7.11.12 23:27

Nejdřív vyhoď příbuzný. Potom si lehni a počítej minuty. Pokud to není možné, tak se zbal a jeď hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.11.12 23:27

Taky bych raději jela. Dr. mi před porodem říkal, že jet i při neobyklých pohybech (hodně silných).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
7.11.12 23:28

Zkus si dát teplou sprchu a uvidíš, jestli to náhodou nepřejde, ale asi bych na Tvém místě jela. I pro tvůj klid, když se doktoři kouknout a řeknou co a jak. :) Hodně štěstí a pak písni, jak jsi dopadla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
7.11.12 23:29

Jo myslim ze by to mohlo byt, na tvym miste bych jela, vem s sebou rucnik bo neco az zacne odtekat plodovka… drzim palce… nebo muzes cekat doma, ale ono az to zacne bolet vic, je i dost tezky se presouvat nebo neco, takze ja bych doma uz necekala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
7.11.12 23:32

Ano ano, dej nám vědět…hodně štěstí síly a buď statečná jako my všechny ženský musíme bejt!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
7.11.12 23:41

Jo jo, urcite jet. ja jsem prvni naznaky ignorovala s tim, ze to urcite jeste nic neni a pak me z prijmu brali rovnou na sal :)
hodne stesti a hodne sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
7.11.12 23:54

Raději jeď, mě ráno v den porodu vrátili, že to nevypadá a odpoledne jsme tam jeli znovu a zjistili, že jsem na osm cenťáků otevřená a malý byl za dvě hoďky venku. Ono se to může někdy rozjet rychle.

• Citovat
  • Upravit
nep.Hotaru
7.11.12 23:56

Taky bych jela, zvlášť pokud je mimčo v bříšku neklidné a hodně kope…
Hodně štěstí a rychlý porod :palec:

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
8.11.12 00:27

Jela bych ani ne kvůli bolestem, ale kvůli těm pohybům, aby aspoň natočili monitor. Moje gyndr jednou týdně rodí v nemocnici a říkala, že to, že ženská přijede s „neobvyklými pohyby dítěte“ je ve veeeeeelkém procentu opravdu důvod jet k doktorovi. Tím nechci strašit, ale nechala bych ten monitor natočit.

Jinak kvůli porodu jako takovému bych byla spíše zdrženlivá, ono to tak rychlý není, tam radím jet až když si je člověk natuty jistej, že rodí :mrgreen: (ale teda já jsem přijela do porodnice a za hodinu bylo mimčo na světě).

Držím palce!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.12 00:29

Tak prcek se uklidnil a bolesti po 7 az 10 minutach… tak si rikam jestli nepockat… cele tehu sem se porodu nebala a ted na me prisel divnej pocit… boli to moc a kdyz si predstavim ze to bude jeste daleko horsi nedokazu si predstavit ze to zvladnu

• Citovat
  • Upravit
Nesinka
8.11.12 00:33

Jestli musíš už prodýchávat, ve smyslu že se při kontrakci nemůžeš procházet po bytě apod., ale že musíš zůstat stát a dýchat, tak už to o moc horší nebude ;) V tom případě v naší porodnici radili počkat hodinu a stopovat, ale musí být pravidelné ve zkracujících se intervalech až na 5 minut. Při kratších pravidelných jet hned. Ale to nosím určitě dříví do lesa.

Jen tě chci uklidnit, aby ses nebála zbytečně - já si doma funící u okna říkala, jestli jet nebo nejet, že to už je možná ono, ale bude hůř… a jela jsem a hůř nebylo, protože to bylo ono :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
720
8.11.12 00:46

No, měř to, ale já si mysím, že to bude ono.
Já jsem byla na poslední kontrole ve 41+6 se stahama po 10 minutách (druhorodička) a poslali mě domů, že to není k porodu. Tak jsem jela. Z Brna - Bohunic (30km domů), v pátek odpoledne a každých deset minut jsem stála na brzdě - semafor nesemafor. Ani nevím, jak jsem přijela domů. Večer jsme jeli zpátky a to bylo na knop. Přijeli jsme ve 21:05 a malý se narodil ve 21:45.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí