Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Tak se hlasim z porodnice prijela jsem rano v 8 v aute bolesti po 4 minutach a vysledek otevrena na prst …dali me na oddeleni sestinedeli a cekam jak to bude pokracovat… kdyz jsem byla na prijmu rvala tam maminka bolestii tak me to vystresovalo… ted mam bolesti po 15 minutach mam pocit ze jestli to bude jeste horsi ze to nezvladnu…
Týý jo, porod online! ![]()
Zvládneš to, neboj. Ale já čekala, že už to máš za sebou… ![]()
@Anonymní píše:
Tak se hlasim z porodnice prijela jsem rano v 8 v aute bolesti po 4 minutach a vysledek otevrena na prst …dali me na oddeleni sestinedeli a cekam jak to bude pokracovat… kdyz jsem byla na prijmu rvala tam maminka bolestii tak me to vystresovalo… ted mam bolesti po 15 minutach mam pocit ze jestli to bude jeste horsi ze to nezvladnu…
ahoj, to me mrzi, ze se to nerozjizdi ![]()
@Anonymní píše:
Držím pěsti. To zvládneš. ![]()
Celý den na paní/slečnu myslím, doufám, že sem napíše
jsem v 8.měsíci, tak to dost prožívám ![]()
@kaccenaa i já - v pondělí začínám 9.měs. a dloooouhý průběh tohoto porodu mě dost děsí..
Tak se opet hlasim pustily me domu snazim se trochu prospat mam poradny krizovy bolesti a uz nevim jak si ulevit
Holky zlate, klid. Kazdy porod je opravdu jiny a kazdy ho vniame jinak. Delsi porod je sice narocny, ale zas ty bolesti nejsou tak moc intenzivni, jako u kratkych, take jsou vetsinou bez poraneni, protoze miminko si pripravuje cestu pomalu ![]()
@Anonymní píše:
Tak se opet hlasim pustily me domu snazim se trochu prospat mam poradny krizovy bolesti a uz nevim jak si ulevit
Zkus se co nejvic uvolnit, pokud pomaha tepla voda, tak se sprchuj / vanuj… jakmile te to necha usnout, zkus spat… je lepsi tohle prozit domu, nez se nechat nadrogovat vselijakymi kapackami, ktere jen posili bolest a vetsinou zpomali postup.
Drz se holcicko, za chvili uz budete rodinka a za 2 dny ani nevzpomenes na presny prubeh ![]()
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
uf, přeju pevný nervy a co nejvíc klidu.. Dej si horkou vanu a manžel ať masíruje..
Kdy se máš vrátit do nemocnice
?
Každopádně bych vyjela do porodnice.
Hodně štěstí a ať vám to dobře dopadne