Porod, nebo jen plaším?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka-misa
8.11.12 09:33

Každopádně bych vyjela do porodnice.

Hodně štěstí a ať vám to dobře dopadne :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.12 12:37

Tak se hlasim z porodnice prijela jsem rano v 8 v aute bolesti po 4 minutach a vysledek otevrena na prst …dali me na oddeleni sestinedeli a cekam jak to bude pokracovat… kdyz jsem byla na prijmu rvala tam maminka bolestii tak me to vystresovalo… ted mam bolesti po 15 minutach mam pocit ze jestli to bude jeste horsi ze to nezvladnu…

• Citovat
  • Upravit
46669
8.11.12 12:41

Týý jo, porod online! :D
Zvládneš to, neboj. Ale já čekala, že už to máš za sebou… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.11.12 12:43
@Anonymní píše:
Tak se hlasim z porodnice prijela jsem rano v 8 v aute bolesti po 4 minutach a vysledek otevrena na prst …dali me na oddeleni sestinedeli a cekam jak to bude pokracovat… kdyz jsem byla na prijmu rvala tam maminka bolestii tak me to vystresovalo… ted mam bolesti po 15 minutach mam pocit ze jestli to bude jeste horsi ze to nezvladnu…

ahoj, to me mrzi, ze se to nerozjizdi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1507
8.11.12 13:08
@Anonymní píše:

Držím pěsti. To zvládneš. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
8.11.12 17:29

Tak jak to dopadlo? Už je mimi na světě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
8.11.12 17:57

Celý den na paní/slečnu myslím, doufám, že sem napíše :) jsem v 8.měsíci, tak to dost prožívám :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.11.12 18:19

@kaccenaa i já - v pondělí začínám 9.měs. a dloooouhý průběh tohoto porodu mě dost děsí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 20:02

Tak se opet hlasim pustily me domu snazim se trochu prospat mam poradny krizovy bolesti a uz nevim jak si ulevit

• Citovat
  • Upravit
562
8.11.12 20:04

Ty jo, proč domů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.11.12 20:05

Holky zlate, klid. Kazdy porod je opravdu jiny a kazdy ho vniame jinak. Delsi porod je sice narocny, ale zas ty bolesti nejsou tak moc intenzivni, jako u kratkych, take jsou vetsinou bez poraneni, protoze miminko si pripravuje cestu pomalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
8.11.12 20:07
@Anonymní píše:
Tak se opet hlasim pustily me domu snazim se trochu prospat mam poradny krizovy bolesti a uz nevim jak si ulevit

Zkus se co nejvic uvolnit, pokud pomaha tepla voda, tak se sprchuj / vanuj… jakmile te to necha usnout, zkus spat… je lepsi tohle prozit domu, nez se nechat nadrogovat vselijakymi kapackami, ktere jen posili bolest a vetsinou zpomali postup.
Drz se holcicko, za chvili uz budete rodinka a za 2 dny ani nevzpomenes na presny prubeh :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 20:16

Držím palce, ať to postupuje a moc se netrápíš :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
8.11.12 20:25
@Anonymní píše:
Tak se opet hlasim pustily me domu snazim se trochu prospat mam poradny krizovy bolesti a uz nevim jak si ulevit
:? ty jo, drž se!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
8.11.12 20:26
@Anonymní píše:

uf, přeju pevný nervy a co nejvíc klidu.. Dej si horkou vanu a manžel ať masíruje..
Kdy se máš vrátit do nemocnice :think:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky