Porod, nebo jen plaším?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31292
8.11.12 22:05

Ty jo, tak to koukám, že si tě tam nechali tak dlouho a pak tě zase poslali dom…tak ať to co nejrychleji uteče a máš to za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 22:15

Mam prijet az budou bolesti po 5 minutach… pry je lepsi kdyz budu doma protoze se neotviram a nechcou me zbytecne cpat nic na urychleni…lezim v ppsteli a snazim se mezi bolestma spat protoze neyspat se jeste druhou noc to bych asi nedala moc dekuju za podporu snad e malej narodi co nejdriv

• Citovat
  • Upravit
9030
8.11.12 22:16
@Anonymní píše:
Mam prijet az budou bolesti po 5 minutach… pry je lepsi kdyz budu doma protoze se neotviram a nechcou me zbytecne cpat nic na urychleni…lezim v ppsteli a snazim se mezi bolestma spat protoze neyspat se jeste druhou noc to bych asi nedala moc dekuju za podporu snad e malej narodi co nejdriv

ja myslela, zes rano jela s 7 minutovejma intervalama :think: zkousela jsi tu vanu? po kolika máš teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 22:24

Ranno v aute dokonce po 4 minutach a pak se to prodluzovalo… ted mam tak pp 15 mintach krizovy bolesti a pomalu lezu po strope

• Citovat
  • Upravit
9030
8.11.12 22:25
@Anonymní píše:
Ranno v aute dokonce po 4 minutach a pak se to prodluzovalo… ted mam tak pp 15 mintach krizovy bolesti a pomalu lezu po strope

nevěděla jsem, že se to může až tak zastavit.. řekli ti, proč se to zastavilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.11.12 22:42

Chudacku, vim, jak ti je! ja mela bolesti 45hodin!!!z toho 13pravidelnych a silenych! neboj, az prekonas otevreni tech trech cm tak uz to pujde rychle.mas doma mic, nebo neco? to celkem pomahalo.na krizovy bolesti pomaha opravdu tepla voda a sprchovat zada. sprchuj si i podbrisko, pomuze to otevirani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4751
8.11.12 22:47

To je mi tě líto, takový bolesti :hug: :hug: :hug:. Mě poradila sestřička neležet, že se bolesti zastavujou, tak jsem chodila po chodbě, schodech, pak nastoupila teplá sprcha, nakonec jsem si zatáhla do sprchy i balón, a už jsem málem nevylezla :jazyk:. Moc držím palce, ať se to rozběhne :hug:, takový trápení bez výsledku je naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.11.12 07:07

Tak už už?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.12 10:16

Ahoj holky celou noc bolesti po 20 minutach a porad je to stejny… rano zase odeslo kus hlenove zatky… a to sem myslela ze ve sredu odesla cela… ale dnes zas 2 brovsky kusy vetsi nez ve stredu uz je to 36 hodin bolesti uz jen cekam kdy to skonci

• Citovat
  • Upravit
46669
9.11.12 10:38
@Anonymní píše:
Ahoj holky celou noc bolesti po 20 minutach a porad je to stejny… rano zase odeslo kus hlenove zatky… a to sem myslela ze ve sredu odesla cela… ale dnes zas 2 brovsky kusy vetsi nez ve stredu uz je to 36 hodin bolesti uz jen cekam kdy to skonci

Ty jo, snad brzo :hug:

Dneska mi zrovna říkala ségra, že sestra její kamarádky včera v osm večer porodila. A to byla s bolestmi v porodnici od pondělka odpoledne :zed: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
9.11.12 12:44
@Anonymní píše:
Ahoj holky celou noc bolesti po 20 minutach a porad je to stejny… rano zase odeslo kus hlenove zatky… a to sem myslela ze ve sredu odesla cela… ale dnes zas 2 brovsky kusy vetsi nez ve stredu uz je to 36 hodin bolesti uz jen cekam kdy to skonci

Zvládneš to! Myslím na Tebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
11.11.12 20:39

Aho holky tak se hlasim z porodnice vcera ve 4.41 se po 55 hodinach bolesti narodil Zdenecek 3950g a 52 cm hodinu jsem zkousela tlacit bohuzel jsem nemela silu a ukoncili to cisarem a mej byl pry spatne dorotovanej sel nosem nahoru moc dekuji vsem za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
11.11.12 20:42

@Lucynka86 moc gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
11.11.12 20:43

Velká gratulace a hodně zdravíčka… :-) Jsi statečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
11.11.12 20:46

@Lucynka86 tak to velka gratulace :pankac: byl to teda boj a klucika je taky peknej kousek takze ani neni divu, ze se tam lip nevesel… Tak at je zdravej, dobre prospiva, vyroste v dobreho cloveka a Ty se dej rychle do poradku a hlavne si uzivej peknych spolecnych chvilek se synackem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí