Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Mirind píše:
@GenovesaNo zrejme mate jiny prah bolesti. Za me si maminky po klasickem porodu nemohly sednout jeste 3 tydny a rozhodne narozdil ode me nebyly v pohodne… Hlavne psychicky… Ale i ja jsem potkala par mamin co fnukaly, jak je ten cisar strasny. Ja 3 den odmitla injekce proti bolesti…Mela jsem homeopatika a byla absolutne v poho…
Jsem rada, ze jsem na klasiku nemusela, a že maminky potvrdily, že je dnešní císař opravdu v pohodě. Upřímně, trhání 8ček zubařem bylo horší…
Myslím, že u tebe byl ten císař nejspíš plánovaný, pokud se dělá akutně po nekonečně dlouhém vyvolávání je to opravdu o něčem jiném, já taky byla na pokoji s maminkou, která byla po plánované sekci v celkové anestezii, ráno se v pohodě umyla a byla téměř bez bolestí, já jsem se do sprchy doplazila až odpoledne v předklonu a jen silou vůle sem se rozpohybovala, takže nemůžeš posuzovat všechny stejně, jako je každý přirozený porod jiný tak stejně jiný je i proces kolem sekce, prostě nic není černobílé ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.