Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj,chci se zeptat,jestli mate nekdo domluveneho Dr. k porudu v Neratovicke porodnici.
Mam termin 3. zari. V rodine mame postizeneho chlapecka,kvuli spatne vedenemu porodu,tak z toho mam strach.
Diky za jakekoli info, zkusenosti…
Ahoj, já mám rodit v Neratovicích koncem října a doktora domluveného nemám…až to přijde, tak se prostě sebereme a pojedeme…na Neratovice jsem slyšela samou chválu…ale je pravda, že po skušenostech co máte v rodině bych měla asi trocha strach a chtěla bych rodit asi u apolináře…můžu se zeptat v jaké porodnici jste měly špatné skušenosti?
Ahoj,
pred 4 lety rodila moje sestrenka v olomoucke nemocnici a mela smulu na doktora. Narodil se ji chlapecek, ktery byl dlouho ozivovany - ma mozkovou obrnu.
To vis,ze me to desi. Nebyt teto zkusenosti,tak bych to asi taky neresila.
Zatim chodim do Neratovic na monitor,moc dobre na me pusobi PA,tak doufam,ze to bude dobry:-)
Co se stalo s chlapečkem mě mrzí ![]()
Jinak PA v Neratovicích mi připadaly taky příjemné, tak snad to bude potom ok…
Já se dnes nemůžu rozhodnout jestli mám běžet k dr nebo ne…vrazila jsem do dveří a dala si o kliku do břicha a teď tam mám červený šlinc, volala jsem sestřičce a ta říkala, že když cítím pohyby tak je vše ok a stačí přijít až v pondělí do poradny…to asi do té doby umřu strachy ![]()
Já v Nerátkách rodila už 2× a budu po 3. Nikdy jsem dr. domluveného neměla, beztak u porodu skoro není. Ale PA jsou tam fakt senzační ![]()
S chlapečkem mě to taky mrzí
Obávám se, že se to ale může stát kdykoliv a kdekoliv a je jedno, jestli si někoho domluvíš nebo ne
Pokud je doktor debil, tak to nic moc nezmění ![]()
P.S. Mimochodem, stále platí, že se registruje až na konci (okolo 36tt) před nástupem do jejich poradny?
také musím pochválit PA v Neratkách, první porod byl super, druhý jsem měli v Krči a děs běs…
Purelily píše:
Co se stalo s chlapečkem mě mrzí
Jinak PA v Neratovicích mi připadaly taky příjemné, tak snad to bude potom ok…
Já se dnes nemůžu rozhodnout jestli mám běžet k dr nebo ne…vrazila jsem do dveří a dala si o kliku do břicha a teď tam mám červený šlinc, volala jsem sestřičce a ta říkala, že když cítím pohyby tak je vše ok a stačí přijít až v pondělí do poradny…to asi do té doby umřu strachy
Asi bych taky umírala hrůzou. Hodně bych se hlídala, jestli tě začne bolet nebo cokoliv, tak bych jela na pohotovost (případně k dr. v prac. době). Jinak si myslím, že bez jakéhokoliv příznaku to snad bude ok a do pondělí to vydrží. Držím palce ![]()
děkuji, snad ta nervozita přejde…hlavní je, že prcka cítím jak mi v břichu dělá přemety
tak snad to bude ok
Jahudka84 píše:
Já v Nerátkách rodila už 2× a budu po 3. Nikdy jsem dr. domluveného neměla, beztak u porodu skoro není. Ale PA jsou tam fakt senzační
S chlapečkem mě to taky mrzíObávám se, že se to ale může stát kdykoliv a kdekoliv a je jedno, jestli si někoho domluvíš nebo ne
Pokud je doktor debil, tak to nic moc nezmění
P.S. Mimochodem, stále platí, že se registruje až na konci (okolo 36tt) před nástupem do jejich poradny?
Jj mě taky řekli, že máme přijet až v 36 tt
Ahoj,od 36tydne se tam chodi na monitoring mimca,ale chce to hlasit se min. 2 tydny dopredu.
Ahoj,ja jsem spadla asi pred mesicem. Nic se mi nestalo,a mimco jsem v pohode citila,ale malem jsem umrela strachy,ze jsem mu ublizila. Doktorka mi po telefonu rekla,ze pokud nekrvacim,ani nespinim,neni mi na vraceni,zadny unik plodove vody a mimco kope jak o zivot,tak se bat nemusim. Ale bala jsem se strasne:-)
Holky, zažila jste v Neratovicích u porodu některá dr. Budku? Přešel tam z pražské Thomayerky, což jak uznáte není nejlepší vizitka (je to nemocnice kde nacpou nějaké medikamenty snad i doprovázející osobě
) Já ho v Thomayerce zažila jen asi dvakrát při nějakém vyšetření (dojem z něj veškerý žádný až na to, že má tlapy jak lopaty
), u mého porodu nebyl.
Takže mne zajímá: ovlivnil Budka Neratovice? nebo Neratovice ovlivnily Budku?
(Tímto srdečně zdravím případný nahlížející neratovický personál )
měla ho známá u porodu, březen 2011 a moc si ho chválila ![]()
Harpyje, já souhlasím s rosslyn…u mého porodu byl také (březen 2011( a společně s doktorkou Jarošovou odvedli super práci
dcerka měla problém s nedostatkem kyslíku, musela rychle ven. Oba se zachovali jako profesionálové ani trochu mě neznervoznili, bylo vidět že vědí co dělat a já jim za to dodatečně děkuji ![]()
Zdravím holky
jsem nahlížející neratovický personál i když z jiného odd ![]()
Za pár let se zde také chystám rodit, těm, které to máte za ,, pár ,, držím palce, určo budete mít štěstí na sloužící sestry a PA , jsou perfektní.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.