Neratovice - máte domluveného doktora?

29
10.8.11 20:15

Neratovice - máte domluveného Dr?

Ahoj,chci se zeptat,jestli mate nekdo domluveneho Dr. k porudu v Neratovicke porodnici.
Mam termin 3. zari. V rodine mame postizeneho chlapecka,kvuli spatne vedenemu porodu,tak z toho mam strach.
Diky za jakekoli info, zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
16.8.11 12:39

Ahoj, já mám rodit v Neratovicích koncem října a doktora domluveného nemám…až to přijde, tak se prostě sebereme a pojedeme…na Neratovice jsem slyšela samou chválu…ale je pravda, že po skušenostech co máte v rodině bych měla asi trocha strach a chtěla bych rodit asi u apolináře…můžu se zeptat v jaké porodnici jste měly špatné skušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saturnia
17.8.11 10:03

Ahoj,
pred 4 lety rodila moje sestrenka v olomoucke nemocnici a mela smulu na doktora. Narodil se ji chlapecek, ktery byl dlouho ozivovany - ma mozkovou obrnu.
To vis,ze me to desi. Nebyt teto zkusenosti,tak bych to asi taky neresila.
Zatim chodim do Neratovic na monitor,moc dobre na me pusobi PA,tak doufam,ze to bude dobry:-)

• Citovat
  • Upravit
6381
17.8.11 12:19

Co se stalo s chlapečkem mě mrzí :cry:
Jinak PA v Neratovicích mi připadaly taky příjemné, tak snad to bude potom ok…
Já se dnes nemůžu rozhodnout jestli mám běžet k dr nebo ne…vrazila jsem do dveří a dala si o kliku do břicha a teď tam mám červený šlinc, volala jsem sestřičce a ta říkala, že když cítím pohyby tak je vše ok a stačí přijít až v pondělí do poradny…to asi do té doby umřu strachy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
17.8.11 12:23

Já v Nerátkách rodila už 2× a budu po 3. Nikdy jsem dr. domluveného neměla, beztak u porodu skoro není. Ale PA jsou tam fakt senzační :-)
S chlapečkem mě to taky mrzí :-( Obávám se, že se to ale může stát kdykoliv a kdekoliv a je jedno, jestli si někoho domluvíš nebo ne :roll: Pokud je doktor debil, tak to nic moc nezmění :-(

P.S. Mimochodem, stále platí, že se registruje až na konci (okolo 36tt) před nástupem do jejich poradny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
17.8.11 12:24

také musím pochválit PA v Neratkách, první porod byl super, druhý jsem měli v Krči a děs běs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
17.8.11 12:25
Purelily píše:
Co se stalo s chlapečkem mě mrzí :cry:
Jinak PA v Neratovicích mi připadaly taky příjemné, tak snad to bude potom ok…
Já se dnes nemůžu rozhodnout jestli mám běžet k dr nebo ne…vrazila jsem do dveří a dala si o kliku do břicha a teď tam mám červený šlinc, volala jsem sestřičce a ta říkala, že když cítím pohyby tak je vše ok a stačí přijít až v pondělí do poradny…to asi do té doby umřu strachy :cry:

Asi bych taky umírala hrůzou. Hodně bych se hlídala, jestli tě začne bolet nebo cokoliv, tak bych jela na pohotovost (případně k dr. v prac. době). Jinak si myslím, že bez jakéhokoliv příznaku to snad bude ok a do pondělí to vydrží. Držím palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
17.8.11 12:32

děkuji, snad ta nervozita přejde…hlavní je, že prcka cítím jak mi v břichu dělá přemety :-D tak snad to bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
17.8.11 12:33
Jahudka84 píše:
Já v Nerátkách rodila už 2× a budu po 3. Nikdy jsem dr. domluveného neměla, beztak u porodu skoro není. Ale PA jsou tam fakt senzační :-)
S chlapečkem mě to taky mrzí :-( Obávám se, že se to ale může stát kdykoliv a kdekoliv a je jedno, jestli si někoho domluvíš nebo ne :roll: Pokud je doktor debil, tak to nic moc nezmění :-(P.S. Mimochodem, stále platí, že se registruje až na konci (okolo 36tt) před nástupem do jejich poradny?

Jj mě taky řekli, že máme přijet až v 36 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saturnia
17.8.11 13:25

Ahoj,od 36tydne se tam chodi na monitoring mimca,ale chce to hlasit se min. 2 tydny dopredu.

• Citovat
  • Upravit
saturnia
17.8.11 13:28

Ahoj,ja jsem spadla asi pred mesicem. Nic se mi nestalo,a mimco jsem v pohode citila,ale malem jsem umrela strachy,ze jsem mu ublizila. Doktorka mi po telefonu rekla,ze pokud nekrvacim,ani nespinim,neni mi na vraceni,zadny unik plodove vody a mimco kope jak o zivot,tak se bat nemusim. Ale bala jsem se strasne:-)

• Citovat
  • Upravit
10848
31.1.12 14:46

"thomayerský" Budka v Neratovicích

Holky, zažila jste v Neratovicích u porodu některá dr. Budku? Přešel tam z pražské Thomayerky, což jak uznáte není nejlepší vizitka (je to nemocnice kde nacpou nějaké medikamenty snad i doprovázející osobě :roll: ) Já ho v Thomayerce zažila jen asi dvakrát při nějakém vyšetření (dojem z něj veškerý žádný až na to, že má tlapy jak lopaty :) ), u mého porodu nebyl.

Takže mne zajímá: ovlivnil Budka Neratovice? nebo Neratovice ovlivnily Budku?

(Tímto srdečně zdravím případný nahlížející neratovický personál )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5009
31.1.12 14:57

Harpyje,

měla ho známá u porodu, březen 2011 a moc si ho chválila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
31.1.12 15:02

Harpyje, já souhlasím s rosslyn…u mého porodu byl také (březen 2011( a společně s doktorkou Jarošovou odvedli super práci :-) dcerka měla problém s nedostatkem kyslíku, musela rychle ven. Oba se zachovali jako profesionálové ani trochu mě neznervoznili, bylo vidět že vědí co dělat a já jim za to dodatečně děkuji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
31.1.12 15:06

Zdravím holky ;) jsem nahlížející neratovický personál i když z jiného odd ;)
Za pár let se zde také chystám rodit, těm, které to máte za ,, pár ,, držím palce, určo budete mít štěstí na sloužící sestry a PA , jsou perfektní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková