Císařský řez - bolest

5
5.8.23 03:25

Císařský řez bolest

Ahoj chci se zeptat..
Jsem týden po císařském řezu
S tím, že v noci jsem zapomněla zvedla syna (15kg) a v jizve začalo jak kdyby bodat, ale dalo se vydržet.. jenže další noc mi Pípal monitor dechu a vylítla jsem k postýlce blbec.. od té doby řezání, štípání a bolest v levé části jizvy.. při všem ať lezim sedím stojím… také se tam objevila boule na hmat cca 5cm…
Můj dotaz zní je to normální a akorát jsem si to zhoršila prudkým pohybem? Nebo se mohlo stát, že popraskaly stehy? Nebo něco uvnitř? Nestalo se někdy nějaké z vás? Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5950
5.8.23 03:31

Ne, nestalo. Běž k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
5.8.23 06:37

Normal i to není..po císaři jsem 2× a i když jsem taky párkrát prudce vyskočila a po druhém jsem často zvedala starší dítě (12kg) tak toto se mi nestalo…takže určitě zajeď na kontrolu..nejlépe do porodnice kde jsi rodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85335
5.8.23 06:59

Vytvoril se hematom, bezne to neni, zajed na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
5.8.23 08:43

Určitě bych zašla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.8.23 08:45
@Vladusxx píše:
Normal i to není..po císaři jsem 2× a i když jsem taky párkrát prudce vyskočila a po druhém jsem často zvedala starší dítě (12kg) tak toto se mi nestalo…takže určitě zajeď na kontrolu..nejlépe do porodnice kde jsi rodila

Souhlasim, taky mam za sebou dva, po tydnu jsem mohla skakat jak jsem chtela a obcas brala 12kg dite a nic se nestalo. Jela bych do porodnice. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí