Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj chci se zeptat..
Jsem týden po císařském řezu
S tím, že v noci jsem zapomněla zvedla syna (15kg) a v jizve začalo jak kdyby bodat, ale dalo se vydržet.. jenže další noc mi Pípal monitor dechu a vylítla jsem k postýlce blbec.. od té doby řezání, štípání a bolest v levé části jizvy.. při všem ať lezim sedím stojím… také se tam objevila boule na hmat cca 5cm…
Můj dotaz zní je to normální a akorát jsem si to zhoršila prudkým pohybem? Nebo se mohlo stát, že popraskaly stehy? Nebo něco uvnitř? Nestalo se někdy nějaké z vás? Děkuji za odpověď
Normal i to není..po císaři jsem 2× a i když jsem taky párkrát prudce vyskočila a po druhém jsem často zvedala starší dítě (12kg) tak toto se mi nestalo…takže určitě zajeď na kontrolu..nejlépe do porodnice kde jsi rodila
@Vladusxx píše:
Normal i to není..po císaři jsem 2× a i když jsem taky párkrát prudce vyskočila a po druhém jsem často zvedala starší dítě (12kg) tak toto se mi nestalo…takže určitě zajeď na kontrolu..nejlépe do porodnice kde jsi rodila
Souhlasim, taky mam za sebou dva, po tydnu jsem mohla skakat jak jsem chtela a obcas brala 12kg dite a nic se nestalo. Jela bych do porodnice. ![]()