Císařský řez u vaginálního problému?

35
2.6.22 19:12

Cisarsky rez u vaginalniho problemu? Ano ci ne?

Ahoj,

potrebuju asi znat nazor jinych.

O miminko jsme se snazili 3 roky. Od Rijna 2020 se potykam s palenim po styku, zdurene zlazy, otoky, bolestivost pri vysetrenich a sex neprichazel v uvahu, a celkovy diskomfort celeho spodku - asi nema smysl tu psat jak me to dole boli a snazim se s tim nejak zit. Cely rok a pul chodim od doktora k doktorovi. V rijnu 2021 jsme otehotneli diky IVF ( pravdepodobne problem Endometrioza).
Pred 2 mesici moje doktorka shledala ze mam absces barth. zlazy a domluvili jsme se ze to tedy odstranime jeste v tehotenstvi 31+2 a rikala jsem at pritom teda udelaji i biopsii. Po zakroku me to hrozne bolelo, udelal se mi velky otok tvrdy jak svestka a stehy nedrzeli, doktorka me za 3 dny od zakroku ambulatne presivala, druhy den se to zase rozpadlo, takze dalsi den zase nastup do nemocnice, doktorka si zjistovala co vyslo z biopsie a vyslo ze tam mam hemangiom (nezhoubny nador) takze jsem sla do spinalu, delali me 45 min, mam vnitrni steh praveho stydkeho pysku, odstranili co se dalo. Nyni jsem 14 dni od zakroku a bohuzel uplne nemuzu rict ze by se neco zmenilo, spise horsi diskomfort, horsi moceni, obcas musim jeste do sprchy aby to bylo prijemnejsi ale rana se nejak hoji ale me to porad hrozne boli, citim porad zdureni, nejhorsi je kdyz vstanu z postele Tak to je jak kdyby me nekdo kopnul do rozkroku a citim jak to tam mam hrozne prekrveny, pri chuzi citim jak kdybych mela sesitej i posevni vchod, akorat bohuzel ted nezjistime zda to zpusobuje tehotenstvi a nebo porad ty problemy. no hrozny… za 10 dni jdu znova na kontrolu, zkusi jeste vytahnout stehy a uvidime jak me to bude bolet. Nicmene jsem se ji ptala zda to neni na cisarsky rez a rikala ze je to v podstate na me :-( tak se chci zeptat jak byste takovou situaci resili vy? Cisar Ano nebo ne? Chci podotknout ze mam jeste poskozeny pundendalni nerv a mam blokovanou kostrc, nemuzu moc dlouho sedet od 2 trimestru.

Moc dekuji ze jste docetli za sem🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14710
2.6.22 19:26

Chudero, vubec si nedokazu predstavit, co prozivas. A na tvem miste bych urcite chtela CS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
2.6.22 19:48

V kombinaci s tou kostrci bych sla do CS. Pokud o to stojis, jsou nemocnice, kde umoznuji i po CS bonding s tebou ci otcem, i takove, kde se muzes s miminem a tatou presunout na rodinny pokoj a mit tak male u sebe v podstate celou dobu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
2.6.22 22:11

Šla bych do CS a nechala spodek pořádně zahojit a ne ho rozdrbat ještě porodem. Musí to být šílený, ale věřím že po porodu až se zbavis těhotenskych hormonů, splasknou otoky, změní se prokrvení celého toho spodku, že by se ti to mohlo hodně zlepšit. Těhotenství prostě není úplně ideální na jakýkoliv problémy tam dole, ještě když tam máš teď takový poranění.
Jinak mě napadá, co zkusit nějaký oplachy, vím že dubová kůra se používá na hemoroidy, má sviravy účinek, zmírňuje prekrveni, mohlo by to třeba pomoct od těch otoků a zmírnit nepříjemný pocity tam dole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí