Císařský řez v Litoměřicích

4020
16.1.14 12:31

Císařský řez v Litoměřicích

Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, kdo rodil v Litoměřicích císařem? Mě to čeká někdy v dubnu, zajímalo by mě, jestli celkovou nebo epidurál, a taky jestli může partner k porodu, když půjdu do epidurálu.. Jak personál a tak všechno? Kdy uvidím prcka.. No prostě jestli by jste mi někdo k tomu mohl něco napsat, budu ráda :palec: Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.1.14 13:02

Psala sem román a on se mi smazal tak od znova :)
Za sebe Litoměřice jen a jen doporučuju měla sem díky nic perfektní porod péče jak o tebe i miminko je super.. Všichni byli moc ochotní.. doporučuju si předem zarezervovat nadstandartní pokoj.. máš tam hezky klídek návštěvy celý den vybíráš si ze 3 jídel.. Já bych díky nim rodila pořád i když sem byla šitá ze všech stran :) malej byl macek tak mam hezkou vzpomínku.. rodila jsem normálně.. Co se týká císaře byla tam kámoška byl tam s ní chlap a miminko viděla hned jak ho vytáhli :) takže vše je jen na domluvě..Já sem jela rodit do Litoměřict až z Kladna :)
A proč plánuješ císaře? máte nějaké zdravotní problémy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
16.1.14 13:10

@Terezka s Denískem fakt? ty jo tak to jsem ještě neslyšela takovou chválu :) Já jsem z Úštěka, prakticky to máme blízko, a o Roudnici se mluvit ani nedá :zed:.. Chystám se tam na 3Dčko, tak bych si to tam mohla jako trošku pročíhnout, a hlavně se tedy zeptat a domluvit se.. můj doktor má na všechno dost času, ale stejně doufám, že mi dá termín co nejdříve, aby se všichni kolem mě mohli zařídit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
16.1.14 13:13

@Terezka s Denískem no já jsem to neplánovala vůbec, já jsem pořád doufala, že si porodím normálně… mám operaci skoliozy, zpevněný úsek páteře, a tak mi ortoped napsal císař… :( Všichni s tím teda počítali, já ale vůůůůbec :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.1.14 13:17

@karkullinka Taky bohužel neporadím s císařem, ale oba porody kluků jsem absolvovala v Litoměřicích s rozdílem přesně 3roky a jen chválím. Poprvé jsem byla na klasickém pokoji, podruhé meli v den porodu volný nadstandart a ještě lepší :palec: Doporučuji se při návštěvě na 3D ptát a ptát, co vás zajímá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
16.1.14 13:23

@zoubky děkuji, no za hoďku si mám zavolat tak se objednám a uvidíme :) Jen se ještě teda zeptám… předporodní kurz při císaři asi nebude třeba co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
16.1.14 13:23

@karkullinka A četla jsi zdejší příspěvky v odkazu Porodnice? Třeba tambude nějaká maminka, která píše o císaři :think: Samozřejmě jsme jen lidi, takže jedna maminka je spokojená, druhá není. Jedna maminka vnímá sestry a doktory nepříjemně, druhé to nevadí…takže je velmi těžké s epro porodnici rozhodovat jen dle příspěvků maminek 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
16.1.14 13:35

@zoubky ne nekoukala :oops: to se také podívám :) no já snad nejsem žádná hysterka, co by si na vše stěžovala, tak snad budu spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
16.1.14 13:45

Taky jsem rodila v Litoměřické porodnici.Sice normálně takže s císařem neporadím ale přístup doktorů sester a prostředí musím moc pochválit. A 3D UZ mají v Litoměřicích moc hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 21:41

Do Roudnice se jezdí tak možná umřít opravdu katastrofa :zed: Ten Liták je perfektní :) :hug: Já vám přeji, aby vše dopadlo dobře :hug: :srdce: předporodní kurz je asi k ničemu :),ale třeba pro info by to špatné nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 21:43

Jo a já byla v Ústí nad Labem u pana dr Zahrádky na 4D ultrazvuku a taky sme byli nadšený.. můžete tam vzít třeba 5 lidí hodinu se vám plně věnuje popisuje vše do podrobna dostala sem hodinové cd s miminkem a hudbou plus asi 40 fotek za 1000kč což je perfektní toho můžu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.1.14 21:43

Jo a já byla v Ústí nad Labem u pana dr Zahrádky na 4D ultrazvuku a taky sme byli nadšený.. můžete tam vzít třeba 5 lidí hodinu se vám plně věnuje popisuje vše do podrobna dostala sem hodinové cd s miminkem a hudbou plus asi 40 fotek za 1000kč což je perfektní toho můžu jen doporučit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
17.1.14 06:44

@Terezka s Denískem no já už jsem v tom Liťáku objednaná tak jsem zvědavá, ale objednala mě až na 30. týden, což bude na konci února, to se nedočkám :D @Veveruska87 to jsem moc ráda, já doufám, že z toho alespoň něco budu mít.. když si vezmu klasiku velký UTZ, na který ani nevidím :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
17.1.14 08:44

@karkullinka Já nevím jestli jste na UZ v Litoměřické nemocnici byla ale mají na zdi televizi na které ten UZ pouštějí a je to fakt moc krásné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
17.1.14 08:54

@Veveruska87 právě že ještě nikdy nebyla :) těším se moc.. no musím si počkat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková