Císařský řez - Zlín

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10959
2.6.14 06:16

Císařský řez - Zlín

Ahojte holky.6.6. jdu na CS.chci jít do celkové narkózy. Byly jste některá, a jak jste byly spokojené celkově s personálem? A za jak dlouho po operaci Vám ukázali miminko? A po operaci, jak dlouho vás řez bolel? Slyšela jsem že tam maminky měly hodně hlad, prý si mám vzít sebou nějaké jídlo :mrgreen:
Operovala vás některou asist. Grossmannová?
díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5631
2.6.14 06:46

Začala jsem to psát, ale je to tak dlouhé, že to máš v SZ. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.6.14 07:49

Ahoj, byla jsem na císaři ve Zlíně s celkovou narkózou. Miminko mi poprvé ukázali cca 90 minut po narození. Na personál si nemohu stěžovat naopak zvláště sestřičky byly moc milé. Popravdě řečeno mě jizva vůbec nebolela, asi jsem dostala silné léky proti bolesti, protože jsem necítila fakt nic. A jídlo mi přišlo dostačující, spíš jsem nestíhala vůbec jíst díky miminku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 12:16
@Lubelica píše:
Ahoj, byla jsem na císaři ve Zlíně s celkovou narkózou. Miminko mi poprvé ukázali cca 90 minut po narození. Na personál si nemohu stěžovat naopak zvláště sestřičky byly moc milé. Popravdě řečeno mě jizva vůbec nebolela, asi jsem dostala silné léky proti bolesti, protože jsem necítila fakt nic. A jídlo mi přišlo dostačující, spíš jsem nestíhala vůbec jíst díky miminku :-)
:kytka: a co intubace, nebolelo tě v krku? :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
2.6.14 13:34

Ahoj, já mám za sebou jako CS v celkové (akutní), tak CS v částečné (plánovaný).

U akutního se dcera narodila 15:02 a úplně poprvé jsem ji „viděla“ když mě vezli ze sálu a já se dožadovala vidět malou (otázka pár vteřin, ale stejně jsem nic neviděla přes mastičku v očích) a poté jsem ji viděla kolem 18.hod. kdy jsem se definitivně probrala a dostala jsem ji poprvé na kojení.

Syna jsem viděla ještě na operačním sále, kde jsem měla možnost k němu na nějakou dobu přičuchnout hned jak ho vytáhli. Narodil se 8:32. A jak mě zašili a vyvezli ven před sál, tak už šel malý s manželem za mnou a určitě jsem ho měla na hrudi půl hodiny, možná víc. A potom mi ho celý den nosili na kojení na tak dlouho jak jsem chtěla.

Ve Zlíně dávají asi opravdu silné léky proti bolesti protože mě to téměř nebolelo a 2. den po operaci jsem se již o obě děti přes den starala sama a od 3. dne už i v noci. U dcery jsem šla domů 5. den a u syna jsem si vydupala propuštění 4. den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.6.14 16:03

@siamka7 intubace naštěstí ne a v krku mě bolelo, to je pravda. Ale jak jsem se pak mohla napít, tak už to bylo v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 18:14

@Vermun děkuji za příspěvek :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 18:15

@Vermun takže máš páreček :hug: jé, to je pěkný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 18:16
@Lubelica píše:
@siamka7 intubace naštěstí ne a v krku mě bolelo, to je pravda. Ale jak jsem se pak mohla napít, tak už to bylo v pohodě. :)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 19:32

@Vermun dnes jsem mluvila s dr, tak říkala že půjdu v ten pátek ráno kolem 8-9h. asi jak ty :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3563
2.6.14 19:39

@siamka7 tak hodně štěstí. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
2.6.14 19:41
@Vermun píše:
@siamka7 tak hodně štěstí. :kytka:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.6.14 06:05

pro holky

Děkuji všem za podporu povzbuzení :hug: takže v pátek 6.6.to holky propukne, prý operace bude ráno kolem 8–9h tak mi držte palce. vůbec si nedovedu představit jaké to bude až ji prvně uvidím :oops: jestli tam bude wifi, tak se budu snažit se vám ozvat, když tak až se vrátím z porodnice/když nebudou komplikace tak asi za 5 dní/do nemocnice nastupuji už zítra :roll: psychóoóóóo :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.6.14 06:41

Holky, platí se v porodnici za pobyt? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
4.6.14 11:56

Teď zrovna neplatí. ;)
Už máš sbaleno? (Mně dokonce musel dobalit manžel, neb jsem skončila v nemocnici nečekaně dřív.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková