Číslo účtu po úmrtí
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše: Více
to jsou nějaké sociální případy? bezdomovci? z ubytovny?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neviděla jsem. Přijde mi to nemorální.
Jestli je paní v tíživé situaci. Tak měla o pomoc požádat jinak. Ne přes parte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřijde mi to normální a nikdy jsem to neviděla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano obrací se tam s žádostí, údajně přání manžela, že část financí půjdou na Dobrého anděla,
navíc takový velký nadační fond zmiňují, ne nejsou to bezdomovci, ani bych neřekla, že finančně strádají
- Citovat
- Upravit
tak to by mě pak zajímalo, jestli o této trapné aktivitě ví Dobrý anděl? myslím, že tím tuto organizaci dost poškozují,
i když zase - parte je většinou vystaveno 2-5 dní, a pochybuji, že lidé čtoucí parte někde ve vývěsce si honem honem ofotí číslo účtu a budou posílat prachy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to něco ve smyslu - neutracejte peníze za třeba věnce a raději to věnujeme na charitu? To jsem viděla sice spíš u narozenin apod, ale asi si to dokážu představit, zejména ve spojení s nějakým posledním přáním- jestli byl manžel takhle založený, nebo ho třeba tizilo ke konci života svědomí?
Nicméně na parte jsem to taky nepotkala, ale nevím, jestli bych to bez kontextu nějak úplně odsuzovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 je to v tom smyslu, ale není to úplně, že finance se věnují na charitu, že část půjde na dobrého anděla, setkala jsem se s tím poprvé a jsem teda v šoku, nepřijde mě to vůbec korektní, šlo by to udělat jinak, ale ne takto.
Navic dobrý anděl má vyloženě v podmínce, že se nesmí využívat sbírka soukromne jejich jménem, musí být vše podložené
- Citovat
- Upravit
Zažila jsem oznámení, že místo peněz za kytky, ať pošlou peníze Lize proti rakovině. Ale žádné číslo účtu tam nebylo a už vůbec ne manželky
Ale tak, jak vidno, zbohatnout se dá na čemkoliv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak o tom jsem ještě neslyšela ani to neviděla a nepřijde mi to vůbec v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Viděla jsem to v Německu. A tam je to prý časté. Taky jsem to nikdy neviděla a přišlo mi to zvláštní.
Ale bratr pracuje v Německu, tak říkal, že tam je to normální. Vůbec ho to nezarazilo. ![]()
Parte mám myslím ještě v mobilu. Pac mě to úplně zarazilo.
Tak nedalo mi to a našla jsem to v mobilu. A v překladu to byla věta: místo květin darujte finanční obnos…a pak uz byla 2 jména pozůstalých a číslo účtu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem v životě neviděla teda
Dočítám, a v Německu je to prý normální. Ale tady zatím moc ne, na parte mi to přijde morbidní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ťarbík01 píše: Více
No a tady si pozůstalí založí sbírku na Donio.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mado píše: Více
Pardon, ale teď mě to neskutečně pobavilo.
![]()
Na rekonstrukci a výměnu oken například ![]()
Jako jsem empaticka a je mimlito pozůstalých. Hlavně jejich ztráty a bolesti.
Ale dostalo a nadzvedlo mě dost sbírek na Doniu. Člověk se snaží sám a někdo holt hodí příběh na net a číslo účtu. A čeká…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Aktuálně na Instagramu
Revoluce v medicíně? Japonským vědcům se podařilo odstranit chromozom, který způsobuje Downův syndrom. Zjistěte jak!
Pěkný den, známé zemřel manžel a na parte má číslo účtu (údajně část peněz na finance pro nadaci) mě tohle přijde dost přes čáru, mít na parte číslo účtu o žádost peněz, navíc jde o soukromém číslo účtu manželky, přijde vám to normální?