Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminka nedavno my praskla cista na vaječniku, zajima mě jestly ste to některa měla? snažíme se o druhatko zajimamě za jak dlouho ste otěhotněly po praknuti cisty? zda to trvalo nebo rychlovka? děkuji moc ![]()
Příspěvek upraven 23.11.14 v 09:47
@Olis007 pokud vim, tak cysta nebyva na deloze, ale na vajecniku
ja mela cystu na vajecniku, nepraskla, ale vstrebala se a otehotnela jsem hned dalsi mesic…
@Olis007 na děloze? nebo cysta na vaječníku? A jak to víš, byla jsi u dr.? Taky záleží o jakou cystu se jednalo…pokud o cystu po žlutém tělísku, tak se nic neděje, občas prostě přetrvává, oddaluje tam MS a až praskne MS přijde sama. Pokud jde o jinou cystu, tak by jsi se měla poradit s gyndr. ten ví nejlépe, co máš za obtíže- cysty bývají způsobené hormonálně a s tím tu nikdo nehne
.
@blumen omlouvam se spletla sem se a ja měla na vaječniku a praskla tak my to řekla mudr i my pichla injekci aby praskla…za měsic tak to je super..
@birma omlouvam se spletla sem se na vaječniku ano u mudr sem byla pichla my injekci a že my praskne taky že ano..a ted mě zajima jak jde otěhotnět je my jasne každa to ma jinak…
@Olis007 ta cysta nema na otehotneni vliv, tak hodne stesti ![]()
@Olis007 cysty na vaječnících nemají vliv na těhotenství. Některé praskají, některé se vstřebají. Je to nepříjemné, ale to je tak všechno. Otěhotníš i tak ![]()
@martina.se ja vím jenže mě zajimalo doba otěhotněni nazory…jestly to šlo rychle nebo dlouho to trvalo to mě zajima nic jineho…
@Olis007 píše:
@martina.se ja vím jenže mě zajimalo doba otěhotněni nazory…jestly to šlo rychle nebo dlouho to trvalo to mě zajima nic jineho…
to Ti takhle nikdo nenapíše.. Já otěhotněla jen chvíli poté, co mi dr chtěl nechat odoperovat cystu 5×6 cm ![]()
@martina.se ano ja vím že ne jen mě zajimaji zkušenosti a nazory…kdo jak to měl…to je my jasny že se nemužu řidit podle někoho jineho…
No je to individualni, nejde se ridit podle ostatnich… me praskla cysta na vajecniku a mesic sem byla v tom…
@Olis007 Ahoj, mě trápila po vysazení HA cysta na levém vaječníku 3 cykly (vždy narůstala, v půli praskla a vstřebala se), 4 cyklus se nám zadařilo a druhátko je na světě
(ale tento cyklus už se cysta nevytvořila
). Tak držím palečky, ať se vám mimčo brzy povede ![]()
@shellmyska @Ytagom jj děkuji mooc..mno ja sem pravě slyšela že po prasknutí se pak lepe otěhotni že to jde lehce a je to nejlepší že je tělo čiste…tak uvidime mno ale podle toho co čtu zatím to vypada že to tak je ![]()
Ahoj,
dnes jsem byla utz a doktor mi potvrdil těhotenství, jsem zatím 5+2. Našel mi však cystu na pravém vaječníku 3,5 cm. Prý je to kvůli těhotenství. Nasadil mi duphaston 2×/denně.
Máte s tím prosím zkušenosti? Trochu mně to vyděsilo, doktor říkal, že by to mohlo mít vliv na vývoj plodu, proto nasadil hormony.
Snažil se mně uklidnit, přesto červík hlodá…
Děkuji ![]()