Maminky snažilky XXL

21.11.14 12:00

Maminky snažilky XXL

Ahoj všem maminkám :-* Mám otázku na všechny snažilky.. jak dlouho se snažíte o miminko? Mám skoro 5ti letého rošťáka a s přítelem se snažíme o druhé skoro 9 měsíců, vím, že to není žádná závratná doba, ale i tak. U mudr. vše v pořádku, akorát jsem měla nepravidelnou MS, dostala jsem Norethisteron a poté se mám dostavit na úpravu cyklu, tak uvidíme za jak dloho se zadaří :)
Jinak jsem maminka XXL velikosti, což je prý také pro těhotenství překážka, jak mi řekl můj bývalý gynekolog, tak bych ráda věděla i Vaše případné zkušenosti.
Děkuji všem za odpovědi, rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1110
21.11.14 12:03

@MaminkaBaculka já se teda nesnažím, ale můžu se zeptat proč je vyšší váha překážka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.14 12:06
@Adduše píše:
@MaminkaBaculka já se teda nesnažím, ale můžu se zeptat proč je vyšší váha překážka?

Když jsem tento problém s těhotentsvím řešila s bývalým mudr. podíval se na mě a do očí mi řekl : A vy se divíte, že neotěhotníte, když jste tlustá?..
Tudíž bych řekla, že to problém bude, ale nevím, jestli nějak zásadní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
21.11.14 12:10
@MaminkaBaculka píše:
Když jsem tento problém s těhotentsvím řešila s bývalým mudr. podíval se na mě a do očí mi řekl : A vy se divíte, že neotěhotníte, když jste tlustá?..
Tudíž bych řekla, že to problém bude, ale nevím, jestli nějak zásadní.

tak to je asi dobře že ten pan doktor je jen bývalý!!! :twisted: :twisted: já jsme tedy taky tlustá :twisted:
a otěhotním, jak říká můj manžel, už když vidim trenky :mrgreen:
takže s váhou to podle mě nesouvisí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 12:10

Já měla 115 kg a otěhotněla jsem na první pokus… potom jsem ještě přibrala na 120kg a taky na první pokus ;)

• Citovat
  • Upravit
21.11.14 12:12
@hedabedna píše:
tak to je asi dobře že ten pan doktor je jen bývalý!!! :twisted: :twisted: já jsme tedy taky tlustá :twisted:
a otěhotním, jak říká můj manžel, už když vidim trenky :mrgreen:
takže s váhou to podle mě nesouvisí :nevim:

Tak to máte štěstí :D No pan doktor byl celkově neprofesionální, ale tohle byla poslední kapka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.11.14 12:13
@Anonymní píše:
Já měla 115 kg a otěhotněla jsem na první pokus… potom jsem ještě přibrala na 120kg a taky na první pokus ;)

Jéé, tak to moc gratuluji, je to štěstí, když se zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.14 12:14

@MaminkaBaculka :hug: tobě taky držím palce!

• Citovat
  • Upravit
21.11.14 12:18

Moc děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
21.11.14 12:22

@MaminkaBaculka @hedabedna já nadváhu nemám…ale právě znám spoustu silných maminek a mají i více dětí, tak proto se ptám :nevim:…a naopak znám spoustu štíhlých holek a ty ne a ne otěhotnět…taky bych neřekla, že to bude ve váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
21.11.14 12:47

Ahoj, ne každá XXL má problém s otěhotněním, ale je možné že v některých případech tloušťka být problém může. Jmenuje se to estrogenová dominance a má to důvod ten, že v tělesném tuku se ukládá mnohem víc estrogenu než ve svalech, navíc sám tuk produkuje vlastní estrogen. Pak je v těle příliš mnoho estrogenu, což může způsobit neexistenci ovulace a tím pádem nepravidelnou menstruaci. Pak samozřejmě problém s otěhotněním je. Ale ne každá silná ženská na tu estrogenovou dominanci trpí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
7.8.15 16:26

Zdravím chci napsat pár věcí Vám co si myslí a věří doktorům, že kvůli obezitě neotěhotníte a takové ty sr…čky kolem. Když jsem v roce 2014 přelom listopad prosinec přišla přirozeně do jiného stavu z váhou 130kg nikdo tomu nechtěl věřit. Přibrala jsem na 150kg celé těhotenství probíhá úplně nádherně žádná těhu cukrovka žádný předčasný porod žádnej vysokej tlak prostě nic. Až ted týden před porodem mám vysokej tlak, ale to si myslím, že je těma teplotama. Jinak jsem do konce 37 týdne chodila ještě do práce sice jen na objednávky na kontrolu prodavaček ale chodila jsem a stála na nohách 7 hodin a pak jsem jela ještě z manželem rozvážet jídla a na nákupy do Makra to dělám ještě teď týden před porodem. Takže chci Vám říct, že nezáleží na tom jak jste tlusté nebo tenké záleží na tom jak se ke všemu postavíte Vy sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí